Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Continental Hotel v Budapešti: špičkové ubytování se snídaněmi a wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Continental Hotel Budapest**** Superior Budapešť - Maďarsko (mapa) 76 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kočišová D.

Hello, is the hotel wellness available at the moment? If I order the accommodation is there a chance I will be moved into another hotel with no wellness?

Slevomat.cz

Hello, Mrs. Kočišová, according to our information the hotel was closed until 15.7. and customers were offered accommodation in another hotel. But now the hotel should be up and running. For verification you can contact the hotel directly by e-mail: continentalreservation@zeinahotels.com or tel. + 36 1 815 1000. Com­munication takes place in a foreign language, if you have problems with a foreign language, you can contact us at pomoc@slevomat.cz.Have a nice day :)

Radek Čejpa

Dobrý den,
jak si můžu přiobjednat parkování v podzemním parkovišti?
https://continentalhotelbudapest.com/parking
For a fee € 18 / night
Děkuji,
 RČ

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, ohledně tohoto dotazu kontaktujte prosím přímo provozovatele na e-mailu:continen­talreservation@ze­inahotels.com či tel. +36 1 815 1000. Ko­munikace probíhá v cizím jazyce, pokud máte s cizím jazykem potíže, můžete nás kontaktovat na pomoc@slevomat.cz. Krásný den, Tomáš :)

Andrea

Dobrý den,
v hodnocení hotelu se píše, že byl dočasně uzavřen a hosté dostali ubytování v jiném hotelu bez wellness. Je už hotel plně funkční?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, dle našich informací byl hotel byl uzavřen do 15.7. a zákazníkům bylo nabídku ubytování v jiném hotelu. Nyní by však měl být hotel už v provozu a plně funkční. pro ověření můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu: continentalreservation@zeinahotels.com či tel.+36 1 815 1000. Ko­munikace probíhá v cizím jazyce, pokud máte s cizím jazykem potíže, můžete nás kontaktovat na pomoc@slevomat.cz, rádi to vyřešíme za Vás. Krásný den, Tomáš :)

Scipova

Dobry vecer , prosim je mozne si koupit allinklusiv nebo je to pouze se snidani
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den :)
varianta, kterou zde nabízíme je pouze se snídaní. Pokud si přejete dokoupit případně další stravování, je třeba se domluvit přímo s hotelem za jakých podmínek je to možné. Kontakty na hotel jsou případně continentalreservation@zeinahotels.com nebo +36 1 815 1000. Pěkný den :)

Petra Zábranská

Good day, is the price of the voucher includes entry to the outdoor rooftop pool? Wellness is open from 9: 00–21: 00? And is breakfast buffet?
Thank you for answer.
Sincerely, Peter

Continental Hotel Budapest

Dear Pter ,

the price includes full buffet breakfast and acces to our rooftop swimmingpool as well.
Kind regards,
Gábor Jakab

Petra

Dobrý den,
je v ceně voucheru i vstup do venkovního střešního bazénu?A je hotel otevřen?
Děkuji za odpověd´.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, v rámci voucheru máte v ceně neomezený vstup do wellness v nejvyšším patře hotelu, jedná se tedy i o bazén. Hotel je samozřejmě otevřený, pro bližší informace se můžete také mrknout i na web hotelu https://continentalhotelbudapest.com/. Pěkný den :) Kačka

Continental Hotel Budapest

Good Evening,

sorry can you repeat your question in English please
KInd regards,
Gábor Jakab
Director of Sales

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru