Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Víkendový kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou v 9 městech

4,8 / 5 Pro Svůj Úsměv (9 poboček) Plzeň  (mapa) 137 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Mirka Dobrodinská

Dobrý den,
chtěla bych si objednat kurz v Ústí v září 18.-19. Vůbec se mi tam nenabízí. Znamená to, že je již obsazeno?
Děkuji Dobrodinská

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) U obou variant KOUPIT nebo REZERVACE nám výběr tohoto termínu funguje. Vypadá to, že chcete kurz zakoupit formou dárkového poukazu, potom Vám to nenabídne možnost výběru termínu, termín si potom sám vybírá obdarovaný a identifikuje se vždy přiděleným číslem objednávky. Pokud tomu tak je a chcete zakoupit dárkový poukaz rovnou s vybraným termínem doporučujeme následující. V sekci KOUPIT si nejdříve vyberte druh kurzu a odkliknete variantu Chci dárkový poukaz. Bude Vám nabídnuta možnost výběru dárkových poukazů. Vyberte si dárkový poukaz a stáhněte si ho do počítače k vytisknutí. Potom si opět rozkliknete sekci KOUPIT a pokračujte v objednávce bez možnosti Chci dárkový poukaz. Budou Vám nabídnuty termíny k výběru a intuitivně dokončíte objednávku. Výsledek: dárkový poukaz máte uložený k vytisknutí a máte vytvořenou rezervaci na termín. Jakmile zaregistrujeme platbu kurzovneho na našem účtu, přijde Vám potvrzení rezervace. Pokud máte přidělené číslo voucheru, vždy ho používejte jako číslo objednávky. Pokud by Vám to stále nešlo, kontaktujte nás na e-mailu a vše bychom zařídili rucne. Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli. Budeme se těšit :-) Usměvavý den přejí Ivana a Martin Hesovi :-)

Luboš Materna

Dobry den, zasílal jsem požadavek na prerezervovani terminu ze zrušeného května, na červnový termín v HK. Internetoví rezervační systém mi to neumožňuje. Zatím nemam zpětnou vazbu. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Luboši,

obraťte se, prosím, s tímto dotazem na naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, kde Vám již jistě pomůžeme. :-)

Přeji krásný den,

Květoslava

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru