Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Proměňte se v malou mořskou vílu: focení v kostýmu, 5 nebo 10 vytištěných fotek

4,8 / 5 Karel Fiala (5 poboček) Havlíčkův Brod  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Veronika S.

Dobrý den, dopředu si vybírám kostým pro deti z nějaké nabídky? Jak to probíhá v Pardubicích? V Praze jsem se dočetla. Jak často jsou termíny? Děkuji.

Karel Fiala

Dobrý den,
Kostým asi vybíráte asi na místě z těch co budeme mít s sebou.
V Pardubicích akce probíhá stejně jako v Praze. Sejdeme se buď před aquaparkem, nebo ve vestibulu u rybiček. Jdeme přes potápěčskou šatnu a fotíme v rekreačním bazénu (pod tobogánem). V Pardubicích vybíráme vstupné 150 Kč á 10 min focení (modelka i doprovod).
Nejbližší termín bude na podzim, po prázdninách. (Přes prázdniny mají bazény jiný režim návštěv).
Nebo můžete přijet na bazén do Havlíčkova Brodu, kde máme termín v sobotu 17.7. od 14:00. Tam vstupné nevybíráme žádné, bazén je náš.
Karel Fiala fotograf

M

Dobrý den, prosím cena za vstup v Čestlicích by byla podle jejich ceníku vlastně vyšší než cena voucheru, je tam možnost nějaké hodinové sazby nebo jak se řeší? Děkuji Martina

Karel Fiala

Dobrý den, Při focení v Čestlicích máme vstup pouze k „potápěčské věži“. Sejdeme se u pokladen a jdeme jiným vchodem, než do Aquapalace. Na místě vybíráme za vstup 200 Kč á jedno 10 minutové focení. V této ceně je vstup pro fotící se modelky/modely i jejich doprovod. I pokud budete například chtít vyfotit v deseti minutách dvě děti, platíte 200 Kč za vstup. Pokud máte objednaných 20 minut, platíte 400 Kč.
Focení probíhá na mělké části, kde je 1,2 m. Nad hloubkou je v podstatě volno a pokud si budete chtít ještě chvilku se vyřádit ve vodě, tak tam je prostor – nic dalšího neplatíte. Jen ten vstup podle objednaného času.
(doufám, že to vysvětluji srozumitelně)
P.S. Do dalších prostorů Aquapalace vstup nemáme, takže pokud to chcete protáhnout i na tobogány, musíte po focení od nás zpět chodbou a klasicky přes pokladny do aquaparku (kde už si platíte vstup podle jejich ceníku.
Karel Fiala fotograf

Marie

Dobrý den,
je na místě focení nějaká asistence pro děti? Mám alergii na chlor a do bazénu bohužel nemůžu, ale chtěla bych dopřát dceři focení. Ještě bych měla dotaz, zda je potřeba aby dítě bylo výborný plavec. Dcerka ještě tolik plavání nezvládá, tak aby z focení nebylo topení. :)))
Předem děkuji za odpověď.

Karel Fiala

Dobrý den. Ad 1) Při focení je asistentka, která je instruktorkou dětského plavání a ta pomáhá dětem při zanoření pod vodu i při vynoření.
Ad 2) Plavec dítě být nemusí, ale nesmí se bát vody. Vyzkoušejte doma ve vaně, nebo v bazénu jestli vaše dítě dá celou hlavu pod vodu a vyloví třeba kamínek. Pokud to zvládne, je pravděpodobné, že bude v pohodě i u focení. Pokud se bude potopení bránit, fotku zřejmě tentokrát neuděláme ;)
Karel Fiala fotograf

Eliska Bartova

Dobrý den, je to vhodné i pro dospělé? Rádi bychom pořídili voucher kamarádce jako dárek.
Děkuji, Eliška

Karel Fiala

Dobrý den, ano, focení je vhodné i pro dospělé. Máme kostýmy k zapůjčení až do velikosti 46.
Karel Fiala fotograf

Veronika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné na jeden poukaz vyfotit třeba maminku s dítětem, když mi stačí třeba 10 fotek, nebo kolik musím koupit poukazů, pokud chci 2 děti a maminku.
Děkuji,
Veronika

Karel Fiala

Dobrý den, stačí jeden poukaz. Karel Fiala fotograf

Lucie

Dobrý den, jak dopředu si focení zarezervovat? Kolik dní předem si zavolat a domluvit si termín? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, vždy doporučujeme kontaktovat provozovatele a domluvit si rezervaci co nejdříve po zakoupení voucheru. Případně se můžete individuálně domluvit, kdy se můžete ozvat, když byste měla zájem o udaný termín. Pěkný den :) Kačka

Karel Fiala

Dobrý den,
Termínů a míst na focení máme v průběhu roku několik. Nejlépe je, po zakoupení poukazu mi napsat email, jakmile budeme mít nový termín na focení, tak vám pošlu informační zprávu. Většina aquaparků a bazénů přijde na řadu až po prázdninách. (všude je prázdninový režim). Jediný termín během prázdnin máme v Havlíčkově Brodě v sobotu17. 7. 2021 (detaily pošlu emailem)
Karel Fiala fotograf

Martina Lacinová

Dobrý den,
jak je to se vstupným k místu focení? Je součástí ceny nebo se platí zvlášť? A co doprovod?
Děkuji
Martina

Karel Fiala

Dobrý den. Vstupné se platí zvlášť. Jelikož fotíme na různých bazénech a cena za vstup je všude jiná, nejde tuto částku započítat do poukazu. Karel Fiala Fotograf

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru