Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Základ polévek a omáček: demi glace a kuřecí i hovězí vývar od šéfkuchaře

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Katka

Dobrý den, odkud pochází maso používané k výrobě vývarů? Jedná se o nějaké bio, ze soukromých chovů… ?

Hotel Hoffmeister&Spa*****

Dobrý den, maso pochází od našeho řezníka z farem Středočeského a Jihočeského kraje. S pozdravem, tým Hotelu Hoffmeister.

Jiří Fernandez

Dobrý den. Koupil jsem 3× demi glace a píšete, že se dá ředit. Čím to mám ředit? Vodou nebo nějakým vývarem? Jak doporučujete přípravu? Dát na pánev a ohřát? Nebo stačí ohřát v mikrovlnné troubě? Děkuji a přeji pěkný večer..

Hotel Hoffmeister&Spa*****

Dobrý den, děkujeme za dotaz!

navštivte prosím naši webovou stránku – https://www.hoffmeister.cz/restaurace/nase-poctive-produkty/recepty/recepty-s-demi-glace
kde pro Vás náš šéfkuchař připravil recepty s demi-glace. Doporučujeme použít na základy omáček, neředí se tedy vodou ani vývarem ale ohřejte ho na pánvi spolu s máslem nebo smetanou a výpekem z masa, dle receptu.

Přejeme dobrou chuť!

Jaroslav Novák

Dobrý den,

přes co je v závěru vaření cezeno Demi glace? Přes plátno nebo jen cedník nebo úplně jinak? Děkuji

Michael Michalčík

to muze byt jejich know how 👍

Hotel Hoffmeister&Spa*****

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano, demi glace cedíme přes cedník.
S pozdravem, tým Hotelu Hoffmeister.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru