Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Relaxace na zámku Hrubá Skála: polopenze, masáž, wellness i vstup na vyhlídku

4,5 / 5 EA Zámecký hotel Hrubá Skála Český ráj (mapa) 650 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jaromir Latal

Dobrý den, chci se zeptat zda lze u vás případně někde v blízkém okolí zapůjčit normální horská kola. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaromíre, tuto informaci jsme ověřili přímo u hotelu a v hotelu lze zapůjčit pouze elektrokola, ale v Turnově lze zapůjčit obyčejná kola. Pěkný den, Tomáš :)

Natali

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možnost uložení dvou vlastních elektrokol.
Děkuji za odpověď a přeji příjemné prožití dnešního dne.

EA Zámecký hotel Hrubá Skála

Dobrý den,
elektrokola Vám rádi uschováme.
Děkujeme a přeji Vám krásný den. Jakub

alena alena

dobrý den, mají v hotelu speciálně pokoje pro Slevomatové vouchery, jak to někdy bývá – méně kvalitní?

EA Zámecký hotel Hrubá Skála

Dobrý den, Aleno,
vouchery obsahují ubytování ve dvoulůžkovém pokoji. V hotelu jsou různé kategorie pokojů, jako např. dvoulůžkový s výhledem, který je za příplatek 300 Kč/noc.
Fotografie pokojů najdete na https://www.hotelhrubaskala.cz/.
Děkuji a přeji Vám hezký den.
 Jakub

Hana Odehnalová

Dobrý den, máme zamluvený termín od 18.7.2021 na Zámecký pobyt na Hrubé Skále.V kolik hodin začíná ubytování? Děkuji Hana Odehnalová

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, Check-in je možný od 14:00. Pěkný den :) Kačka

Veronika

Dobrý den, kde v nabídce prosím najdu informaci, zda se při čtyřdenním pobytu jedná o ubytování ve ** nebo **** části hotelu? Moc děkuji za info :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko,

každá varianta této nabídky na Slevomatu se vždy týká pouze čtyřhvězdičkové části hotelu. :-)

Mějte se krásně,
Květoslava

Anita Pohlová

Dobrý den, měly bychom zájem o termín 9.-11.7.2021 pro 3 osoby. Je tento termín volný? Máte pokoj pro 3 osoby? Děkuji za rychlou odpověď. A.P.

Slevomat.cz

Dobrý den, Anito,

bohužel je hotel v tomto termínu již obsazen. :( Pro více informací jej můžete kontaktovat: hrubaskala@eahotels.cz , +420 481 659 111.

Přeji krásný den,
Květoslava

Ivana

Dobrý den.
Hotel má 2 kategorie ubytování (2 a 4*). Které kategorie se tato vaše nabídka týká. Popř. kterého typu pokoje.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano :)
jedná se o dvoulůžkové pokoje ve 4* části hotelu.
Pěkný den :)

Hana

Dobrý den, koupili jsme si voucher. Je potřeba předem zamlouvat elektrokola nebo wellness? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano,

elektrokola a wellness se obecně zamlouvá až po příjezdu přímo na recepci. S rezervacemi určitě není žádný problém, každopádně chcete-li mít jistotu, určitě si tuto rezervaci můžete udělat i předem. :-) Zde přikládám kontakt: hrubaskala@eahotels.cz , +420 481 659 111.

Přeji krásný den,
Květoslava

dvořáková

prosím o info zda se dá přijet autem až k hotelu.
také kdy máte volno v srpnu pro 2 osoby na 3 dny.

Slevomat.cz

Dobrý den :)
ano, lze si dokonce za příplatek 90–150 Kč/noc domluvit parkování přímo na zámeckém dvoře. Volných termínů je nyní spoustu. Můžete je všechny najít přímo v nabídce v online kalendáři. Stačí kliknout na tlačítko „Vybrat termín“. Pěkný den :)

Bohumil

Dobrý den, chtěl bych se informovat, zda je možné si připlatit pokoj s vyhlídkou a jak je to s venkovní vířivkou???

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohumile, v rámci voucheru máte ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v Zámeckém hotelu Hrubá Skála, pokud byste však chtěli pokoj s vyhlídkou, doporučím Vám obrátit se přímo na hotel na e‑mailu hrubaskala@eahotels.cz nebo na telefonu +420 481 659 111, se kterým se můžete na výběru pokoje konkrétně domluvit. A co se týče venkovní vířivky tak ta není součástí balíčku, nicméně je možné ji přiobjednat a užít si tak relaxační pobyt ještě více. Pěkný den :) Kačka

Lucie

Dobry den jak je to s tou vířívkou platí pro obě varianty ubytování ? A kolik stojí příplatek za mazlička.Elek­trokola jsou napsané jen v pobytu na 4dny ale chceme jen 3dny dá se taky připlatit za kola ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, v rámci obou variant voucheru máte vstup do Eden Spa, kde můžete využít parní lázeň, sauna a relaxační místnost. Pokud byste si chtěli zarelaxovat i ve venkovní vířivce s výhledem na skalní město, tak tu je nutné si přiobjednat nad rámec voucheru.
Příplatek za domácího mazlíčka činí 350 Kč/noc a pobyt je možný pouze po předchozí domluvě.
Co se týče elektrokol, tak ty jsou v ceně balíčku pouze u varianty Čtyřdenní pobyt, nicméně jestliže plánujete zakoupit Třídenní pobyt, můžete si za vypůjčení elektrokol v hotelu připlatit. Vypůjčení elektrokola je za poplatek 700 Kč na 24 hod. Pěkný den :) Kačka

Marie

Dobrý den, máme zájem o tenhle voucher jsme dva dospělí ale moje otázka zní:máme Roční holčičku musíme za ní také něco platit? Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie,

za holčičku určitě navíc nic platit nemusíte. :-) Dítě do 3,9 let je na lůžku s rodiči a se snídaní: zdarma. Doporučuji každopádně o dítěti dopředu informovat recepci hotelu.

Přeji krásný den,
Květoslava

Zuzana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možno ubytování pro jednu osobu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, na pobyt můžete samozřejmě přijet i sama, nicméně by to pro Vás pravděpodobně nebylo výhodné. Nabídka je koncipována pro 2 osoby a odpovídá tomu také cena, která bohužel nejde pro jednotlivce upravit. Ale pokud byste se ráda do Zámeckého hotelu Hrubá Skála i tak ráda podívala, můžete zkusit kontaktovat přímo je na e‑mailu hrubaskala@eahotels.cz nebo na telefonu +420 481 659 111 a domluvit se s nimi na nějaké případné individuální nabídce pro jednotlivce. Pěkný den :) Kačka

Eva Hřibová

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je možné uplatnit příspěvek od zaměstnavatele z FKSP(platba od zaměstnavatele na základě vystavené faktury)?
Děkuji předem za odpověď

Eva Hřibová

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo,

pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín.

Kontaktovat hotel můžete e-mailem hrubaskala@eahotels.cz či přes telefon +420 481 659 111.

Krásný den,

Květoslava

václav pokorny

Před cca 14dny jsem požádal o rezervaci na 7–9 července,
i se zálohou od komerční banky.Do dnešního dne jsem neobdržel potvrzení o rezervování,možná protože v recepci do 10.5. je zde zavřeno.Prosím o sdělení kdy se mohu znovu přihlásit

Slevomat.cz

Dobrý den, Václave, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na EA Zámecký hotel Hrubá Skála, recepce by měla být i přes nutné uzavření hotelu v provozu. Kontaktovat je můžete na e‑mailu hrubaskala@eahotels.cz nebo na telefonu +420 481 659 111, věřím, že se Vám podaří nakonec vše v pořádku domluvit. Pěkný den :) Kačka

Aleš Vondřich

Dobrý den, bylo by možné přikoupit ještě jedno místo pro 17 letou dceru.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleši, samozřejmě to možné je. Příplatek za další osobu starší 12 let činí 2000 Kč / noc s polopenzí. Jen upozorním, pokud plánujete zakoupit voucher s online termínem, je potřeba si předem na e‑mailu hrubaskala@eahotels.cz nebo na telefonu +420 481 659 1­11 ověřit, zda mají v hotelu ve vybraném termínu volný pokoj s přistýlkou. V případě, že zakoupíte voucher bez termínu, tak se na dalších podrobnostech domluvíte při rezervaci termínu. Pěkný den :) Kačka

Honza Prenosil

Zajimalo by mne zda jsou v kuchyni schopni zajistit bezlepkova jidla

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo,

s takovým dotazem Vám doporučuji se obrátit přímo na prodejce, se kterým se budete již moct eventuálně i konkrétně rovnou domluvit na podrobnostech Vaší stravy. :-) Zde přikládám kontakt: hrubaskala@eahotels.cz ,+420 481 659 111.

Přeji krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru