Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odpočinek v hotelu Marriott v centru Plzně: snídaně nebo polopenze i varianty s prohlídkou pivovaru a pivo zdarma

4,5 / 5 CK Zanzo od Slevomatu Plzeň (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Salavová

dobrý den je možná prohlídka pivovaru 20.9 nebo 21.9 ? Na září tam nemají vypsané možnosti objednání prohlídky. Děkuji za informaci

CK Zanzo od Slevomatu - online

Dobrý den, určitě ano, k objednání jsou v tuto chvíli prohlídky na následující dva měsíce, ale určitě to půjde. S pozdravem, CK ZANZO

M. Dvořáková

Dobrý den, od kolika do kolika se můžeme ubytovat? Respektive kdy se podává večeře… Rádi bychom před tím šli do zoo, nevadí, kdybychom k Vám přijeli např. až v 18.00?
A druhý den, v kolik se podává snídaně a do kolika se musíme sbalit?
Předem děkuji za odpověď, M. Dvořáková

CK Zanzo od Slevomatu - online

Dobrý den, paní Dvořáková, ubytování je možné od 14:00 a opouštíte pokoje do 10:00. Snídaně jsou od 7:00 – 10:00. Určitě se můžete ubytovat i později tzn. pozdní příjezd na hotel v 18:00 je v pořádku. Hezký den, s pozdravem za tým CK Zanzo – Standa.

Eva Pluhařová

Dobrý den, bylo by možné přijet s dvěma dětmi- věk 9 a 15 let. Ráda bych uhradila pobyt s FKSP.
Děkuji Pluhařovi

CK Zanzo od Slevomatu - online

Dobrý den Evo, děkujeme za Váš dotaz. Můžete si zakoupit pobyt v rodinném pokoji, kde je možné ubytovat 2 dospělé a 2 děti do 12 let, s tím, že na místě pak za 15 leté dítě doplatíte 400,–/noc (jakožto dospělou osobu). S pozdravem za tým CK ZANZO- Lucie.

Ivana

Dobry den, mohli bychom vyuzit pouze pokoj 2+1 s polopenzí pro 2 dospele a 2 deti – v dobe pobytu 8 měsíců a čerstvě 4 roky? Pricemz bychom detskou postylku nepotřebovali, max.1 pristylku nebo bychom se obesli i bez ni? Děkuji.

CK Zanzo od Slevomatu - online

Dobrý den, Ivano, v tomto složené osob je možné využít pokoj typu 2+1 , stačí když si vyberte variantu „Pobyt s polopenzí pro 2–3 osoby“ , navolíte si dítě 4 roky, do poznámky nám napište, že cestuj ještě 8 měsíční dítě, bez nároku na stravu a lůžko. V případě dotazů jsem Vám k dispozici. Krásný den za tým CK Zanzo přeje, Standa. E: stanislav@zanzo.cz

Michaela Herainová

Dobrý den, mám zájem o variantu s prohlídkou pivovaru. Termín 3.-5.7.2021, je pivovar o víkendech a svátcích otevřený? Děkuji za odpověď.

CK Zanzo od Slevomatu - online

Dobrý den Michaelo, děkujeme za Váš dotaz. Pivovar je otevřený každý den od 9:30–18:00. Ohledně možnosti prohlídky se prosím informujte na recepci hotelu po příjezdu. S pozdravem za tým CK Zanzo Lucie.

Jitka Chaji

Dobrý den,
Bylo by možné ubytkvanipro 2 dosp. Osoby a 2 deti, 11 a 15 let.
Dekuji za odpověď.

CK Zanzo od Slevomatu - online

Dobrý den Jitko, děkujeme za zájem cestovat s CK Zanzo. Pro ubytování v rodinném pokoji jsme pro Vás zajistili výjimku a 2 dospělé osoby s dvěma dětmi v uvedeném věku Vám můžeme potvrdit, už stačí jen vytvořit objednávku:-). S pozdravem za tým CK Zanzo Markéta.

Zdeněk Řepka

Dobrý den ,

rádi by jsme Vaše ubytování využili pro teambuilding pro kolegy z firmy. jednalo by se o cca 10 osob . Bohužel máme možnost využít pouze flexi card či gastro card . Je možnost se nějakým způsobem domluvit zaplacení tímto způsobem ? Jednalo by se ovariantu s prohlídku pivovaru , tak i večere a posezení u Vás v hotelu . Děkuji

CK Zanzo od Slevomatu - online

Dobrý den Zdeňku,
děkujeme za zájem cestovat s CK Zanzo. Zde pod odkazem Vám zasílám možnosti benefitů, které s námi můžete využít https://www.slevomat.cz/benefity
V případě většího počtu osob by zde určitě nebyl problém, jen bychom museli ověřit přímo na hotelu. Napište nám na david@zanzo.cz, tel: +420 222 703 6­25. A my Vám možnost ubytování rádi zjistíme. S pozdravem za tým CK Zanzo David.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru