Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Dovolená ve studiovém domě na řeckém poloostrově Chalkidiki vč. dopravy

4,5 / 5 CK Experitour Řecko (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jakub

Dobrý den, jsou v nabídce pokoje i pro 4 osoby ?

CK Experitour

Dobrý den, v nabídce studií Pavlos máme i čtyřlůžkové studia ( manželská postel a palanda).

Michaela

Dobrý den,
je v ceně plážový servis (slunečník, lehátka)? Popřípadě lze dokoupit? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, plážový servis v ceně zájezdu není. Sety lehátek a slunečníků jsou za poplatek cca 6–8 eur set , nebo často za " konzumaci" .

Michaela

Dobrý den,
je v okolí nějaké fitness nebo posilovna?

CK Experitour

Ne

Věra Koubová

Dobrý den, pokud bych chtěla navštívit kláštery Meterora, jak daleko od Stavrosu jsou? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro,

kláštery Meteora jsou od hotelu v dojezdové vzdálenosti 20 minut. Pro více informací doporučuji využít služby Mapy Google, kde si zadáte adresu hotelu a následně i tyto kláštery. Kontaktovat můžete ale samozřejmě i přímo cestovní kancelář, která Vám k tomuto místu již určitě podá podrobnější informace. :-) Zde přikládám kontakt: info@experitour.cz ,+420 777 411 001.

Přeji krásný den,
Květoslava

CK Experitour

Dobrý den, kláštery Meteora jsou cca 300 km od Stavrosu.

Lucie

Dobrý den, lze tento zájezd pořídit i s leteckou dopravou? Popřípadě, kolik by byl příplatek. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Lucko,
ano, nabízíme také leteckou variantu s odlety z Prahy, Brna i Ostravy. Příplatek, resp. rozdíl oproti autobusové dopravě závisí na tom jak dlouhý turnus, jaké ubytování a jaký typ stravy si zvolíte. Podívejte se prosím na web www.experitour.cz Přejeme krásný den.

Kristýna

Dobrý den,

zajímala by mě cena výletů, které je možno zakoupit.

Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den,
výlety jsou pořádány místní cestovní kanceláři . Přesné ceny se dozvídají klienti až na místě. Cena se zpravidla pohybuje kolem 15–20 eur.

Lucie Ruttkayová

Děkuji, chápu to tedy správně, že mám objednávku dokončit na stránkách CK Experitour,abych využila akce dítě zdarma a dostala se tak na cenu 19 000,–Kč . Děkuji

CK Experitour

Pokud chcete uplatnit akci dítě zdarma , musíte přímo na našich webových stránkách. Cena je v tomto termínu 19880 Kč.

Lucie Ruttkayová

Děkuji za odpověď, na stránkách CK experitour, kterou jste mi zaslali k ověření ceny zájezdu v případě čtyřčlenné rodiny mi za druhé dítě nebylo nic zpoplatněno, Akce dítě zdarma, vychází to tedy na 19000,– Kč. Mám tedy formulář pro objednání vyplnit zde?na stránkách Experitour, abych ušetřila 4000? Děkuji

CK Experitour

Tato akce " dítě zdarma" je pouze v případě, že neuplatňujete žádné další slevy. Tzn. pokud zakoupíte zde , nemůžete chtít dítě zdarma.

Lucie Ruttkayová

Dobrý den,chci ze zeptat,na jakou částku by nas vyšel apartman pro čtyřčlennou rodinu (děti 10 a 7 let), v terminu od 2.7. na 11 nocí. Děkuji za odpověď,Lucie

CK Experitour

Dobrý den, studio Pavlos v termínu 2.7.-15.7.2021 pro čtyřčlennou rodinu při uplatnění voucherů slevomatu vychází 23 840 Kč. Podrobnosti najdete na : https://www.experitour.cz/leto-more/recko/chalkidiki-stavros/stavros/pavlos?IdTerminu=584

Jan Křivánek

Dobrý den, je volný termín 2.7.-15.7 pro 2 osoby? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane,

u uvedených variant nabídky si vybíráte konkrétně z daných termínů. Dá-li se termín stále zakoupit, je dostupný. Počet osob (neboli zakoupených voucherů) si dále můžete navolit již v košíku celé objednávky. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

CK Experitour

Dobrý den,
ano je volný. Aktuální situaci obsazenosti zjistíte tak, že si na našich webových stránkách www.experitour.cz Vámi vybraný zájezd objednáte a na konci do poznámky uvedete , že objednávku budte hradit vouchery a napíšete čísla voucheru.

Petr

Dobrý den,
můžete mi, prosím, sdělit cenu pro 1 dospělého + 2 děti (5 a 8 let)? Termín 11.-24.6.
Dále prosím o sdělení podmínek souvisejících s covidem – test před odjezdem nebo ještě něco dalšího?
 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den,
cena pro autokarový zájezd do studia Pavlos v termínu 11.-24.6. pro uvedený počet je 15 580 Kč. Pro vstup do Řecka nyní platí : mít negativní PCR test, který není starší 72 hodin před vstupem do Řecka nebo doklad o očkování, kde druhá dávka je starší 14 dnů před vstupem do Řecka. Pro vstup do Řecka musí být rovněž vyplněn formulář, na základě, kterého cestující obdrží QR kod, kterým se prokazuje při vstupu do země. Návod na vyplnění formuláře klientům zasíláme spolu s pokyny pro cestu a pobyt 7 dní před odjezdem.

Marie Tomášová

Dobrý den,
kolik je prosím doplatek za jednolůžkový pokoj a jak dlouho trvá doprava do místa – předpokládám, že autobusem?

CK Experitour

Dobrý den, příplatek za neobsazené lůžko se odvíjí v závislosti na vybraném termínu . Cesta z ČR do letoviska Stavros/ Vrasna trvá cca 24 hodin.

Krupkova

Prosím je to bezbariérové a dostane se Vozíčkář do moře

CK Experitour

Dobrý den,

bohužel bezbarierové ubytování Pavlos není. Je zde několik schodů do zvýšeného přízemí. V případě, že potřebujete bezbarierové ubytování, obraťte se přímo ( nejlépe telefonicky) na naši CK.

Michal Turek

Dobrý den,

dá se prosím přikoupit snídaně?

Děkuji
Michal Turek

CK Experitour

Dobrý den,
u ubytování Pavlos lze dokoupit snídaně za cenu 1300 Kč. Jedná se o kontinentální formu. Vzhledem k tomu, že v blízkosti ubytování se nachází skvělá pekárna a rovněž obchůdky, kde se dá skvěle nakoupit, většina klientů si tento zájezd kupuje bez vazby se na stravování nebo si zakoupí stravenky na jimi požadovaný počet dnů až přímo na místě u delegáta.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru