Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Okolí domu jako ze žurnálu: vizualizace zahrady od zkušených architektů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Kateřina

Dobrý den,
Máme na pozemku horší půdu ,když napíšeme o jaké PH se jedná a stav půdy , bude přihlídnuto s volbou rostlin vhodných pro tuto půdu ?
 Děkuji

Zahrady 7x

Dobrý den,
ano můžeme přihlédnout i na horší stav půdy, vždy je dobré při výsadbě dodat příslušný zahradnický substrát a tím podmínky pro rostliny zlepšíte.

Alena Balušinská

dobrý den
a co balkony umíte?
Děkuji

Zahrady 7x

Ano můžeme udělat i návrh balkonové plochy s použitím drobnějších kultivarů rostlin, konifer a trvalek. Můžeme zakomponovat i zábradlí dle vašich představ. Je důležité popsat i na jakou světovou stranu je plocha otočena pro přesné zvolení druhů rostlin na dané podmínky. To znamená jestli je tam plné slunce nebo je balkon ve stínu atd…přeji hezký den s pozdravem Kamil Rozum.

Vladislav Novotná

Dobrý den, rada bych se zeptala zda a za jakých podmínek je možné požádat o návrh zahrady větších rozměrů a v mírném svahu. Děkuji

Zahrady 7x

Dobrý den,
zakoupením více voucherů se zvětšuje plocha pozemku např. 2 vouchery 2 × 800 na 1600 m čtverečních atd. Pracujeme s rovným pozemkem, protože ve 3D vizualizaci by už nebylo možné vidět rostliny, které jsou zasazené pod úrovní terénu .

Veronika

Dobrý den, mám již vzrostlou zahradu, která stále neodpovídá mým představám. Dále ji mám rozdělenu na předzahrádku a zahradu za domem. Pozemek není svazity, ale za terasou je již vybudována větší skalka. Je možné navrh realizovat, respektive zachovat některé stávající prvky?

Zahrady 7x

Dobrý den,
ano můžeme použít rostliny, které už na ploše jsou a zůstanou do nové výsadby jsou to stávájící rostliny a v novém plánku mají označení písmeno S za číslem rostliny. Je důležité tyto stávající rostliny přesně zakreslit se vzdálenostmi do půdorysného plánku s latinským názvem který nám pošlete a my je už umístíme podle vašich rozměrů vzdáleností do nové vizualizace. Prosíme vše i nafotit, přeji hezký den s pozdravem Kamil Rozum.

Nikol G.

Dobry den, chtela bych si koupit voucher, ale obavam se vytizeni spolecnosti kvuli tomu, ze travu nam maji zahradnici zacit delat v cervnu. Je mozne stihnout vizualizaci max do dubna ? Dekuji

Zahrady 7x

Dobrý den,
na zpracování návrhu máme 30 dní , když budete mít pečlivě nachystané podklady s rozměry, fotografie a popis vaší představy vše se tím urychlí, rádi Vám s návrhem pomůžeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru