Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízda ve Ferrari, Lamborghini, Mustang SHELBY, Nissan GT-R, Porsche, Tesla nebo Subaru

4,5 / 5 Showcars Praha - Hloubětín  (mapa) 46 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jana

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je to v normálním provozu a nebo na okruhu

Showcars

Dobrý den, jízdy v této naší nabídce probíhají v kombinaci silnice a dálnice, klienti si vyzkouší jak se řídí supersport a jeho vlastnosti při zrychlení atd. Jízdy na okruhu máme také v nabídce, jsou to jízdy na polygonu Automotodromu Brno a Autodromu Most s vybranými vozy, které jsou pro tyto jízdy vhodné. Jízdu na velkém okruhu Automotodromu Brno nebo Autodromu Most Vám také můžeme zajistit, 1 hodina jízdy např. ve voze Ferrari 458 Italia 180.000,– Kč bez DPH.
Děkujeme, přejeme pěkný den TÝM SHOWCARS

Sarah W.

Dobrý den,
chci se zeptat, zda se jezdí na nějaké uzavřené trati/okruhu, či po normální komunikaci?
Děkuji za odpověď

Showcars

Dobrý den, jízdy probíhají v kombinaci silnice a dálnice, v nabídce máme i jízdy na okruhu, jedná se o jízdy na polygonu v Brně a Mostě s vybranými vozy , které jsou na tyto jízdy vhodné. Jízdy na velkém okruhu Automotodromu Brno a Autodromu Most řešíme kvůli velké finanční náročnosti s klienty individuálně.
Děkujeme, s pozdravem TÝM SHOWCARS

Lucie Š.

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, nabízíte i poukaz, kde si může přítel vybrat vůz, ve kterém by se svezl i když by byl jen jako spolujezdec? Případně kolik poukaz stojí. Děkuji

Showcars

Dobrý den,
naše poukazy mají stejnou hodnotu, ať řídíte nebo se necháte svézt jako spolujezdec, vozidlo vykonává stejný počet kilometrů a projede stejně paliva. Jedinou výjimkou je spolujízda v Porsche, kde je možnost zakoupit jízdu jako spolujezdec za zvýhodněnou cenu.
Děkujeme, přejeme pěkný víkend TÝM SHOWCARS

Jana F.

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je (za uvedených podmínek) možná spolujízda pouze ve voze Porsche 911 Carrera GT3, nebo i v jiném voze z vašeho parku?
Děkuji.
 J.

Showcars

Dobrý den, spolujízda za uvedených podmínek je pouze v Porsche Carrera. Dále je možné se nechat svézt i v jiném voze z naší nabídky, tam už se cena neliší pokud řídí klient nebo se nechá svézt, vozidlo vykonává jízdu na stejné trase, náklady na jízdu jsou stejné.
Děkujeme za dotaz,
Tým Showcars

Marcela Gaudlova

Já bych chtěla darovat příteli jízdu v Lamborghini na 60 minut ale chtěl by soferovat sám je to možné a kolik to stojí

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, možné to určitě je. Cena voucheru je 1999. V ceně je zahrnuta jízda ve voze Lamborghini Gallardo LP570–4 Superleggera nebo Ferrari 458 Italia nebo Ferrari F149. Délka jízdy cca 20 minut, ujetá vzdálenost 16 km. Dále se neplatí kauce a v ceně je i zkušený instruktor, který s partnerem pojede na sedadle spolujezdce. Přeji hezký den Simona

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru