Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Simulátor létání a plavání ICAROS: balanční plošina pro virtuální realitu

4,6 / 5 Klub Virtuální Reality Praha - Nové Město  (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Marie Školníková

Dobrý den, společné využití voucheru znamená, že se mohou 4 osoby současně účastnit zážitku, nebo se musí střídat a zároveň může být na přístroji jen jeden člověk?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie. Děkuji Vám za dotaz. Voucher je až pro 4 osoby. Na přístroji se však musíte vystřídat. :) S přáním krásného dne, Karel

Jacek

Dobrý den, na adrese V Jámě 8 se ICAROS nabízí ve dvou variantách: 1) od VR Dimension za 499 Kč za 30 minut s poznámkou, že se během aktivity nelze střídat; 2) od KVR za 599 Kč za 30 minut zde na Slevomatu s poznámkou, že voucher můžou využít až 4 osoby. A na webu KVR je i informace o tom, že „spojili síly s VR Dimension“. Působí to na mě celkem zmatečně. Voucher jsem chtěl pořídit na vyzkoušenou pro pár, který by se během zážitku vystřídal, ale byl bych nerad, pokud by na místě zjistili, že se střídat nemohou. Ani tomu rozdílu v ceně moc nerozumím. Prosím tedy o vysvětlení. Předem díky.

Klub Virtuální Reality

Dobrý den Jacku, je to tak, že Klub virtuální reality využívá zařízení umístěné v prostorech VR Dimension za který jim platíme pronájem zařízení. Obě společnosti mají svoje nezávislé cenové politiky a výhody. Proto vaše společnost na mírně vyšší cenu umožňuje se na výše uvedené aktivitě vystřídat a VR Dimension ne. Takže vždy platí podmínky využití, které jsou na voucheru a budou vždy bezezbytku dodrženy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru