Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2× 0,5litrový drink Fruitisimo plný lásky a vitamínů: SRDCOVKA & AMOREK

4,8 / 5 Fruitisimo (51 poboček) Brno  (mapa) 5 438 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Milan

Dobrý den,
máme voucher do 10.3.a pobočky v Liberci jsou zavřené, nikdo tam není, i když na webu je psáno, že jsou obě otevřené. Prodloužit voucher?

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane, kontaktovali jsme prodejce, který nás informoval, že pobočka v Liberci Nisa (otevírací doba každý den 10–18) je otevřená. Svůj voucher můžete využít tam. Hezký den

Jitka

Dobrý den,
funguje Hostivař nebo Europark Štěrboholy? V Hostivaři nikdo není. Pokaždé běhěm dvou týdnu jsem tam nikoho neviděla..
Fungují?
 JITKA

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, dle uvedeného seznamu aktuálně otevřených provozoven je pobočka v Hostivaři uzavřena. Nicméně pobočka v Europarku Štěrboholy je otevřena Po – Pá 11:00 – 19:00 a So 9:00 – 11:00. Kompletní přehled provozoven naleznete zde: https://www.fruitisimo.cz/mame-otevreno-prehled-pobocek-kde-muzes-doplnit-vitaminy. Pěkný den :)

Pavel Novák

Dobrý den, pobočka v Ústí nad Labem funguje?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, seznam otevřených poboček naleznete na tomto odkazu https://www.fruitisimo.cz/mame-otevreno-prehled-pobocek-kde-muzes-doplnit-vitaminy?utm_source=Slevomat&utm_medium=web&utm_campaign=valentynske_drinky. Přeji hezký den Simona

Marek Španiel

Dobrý večer, chci se zeptat, když si u Vás zakoupím voucher , bude mi nabídka poskytnuta na provozovně, a je provozovna v provozu ? Mára. Pokud tedy voucher uplatním na provozovně v Hradci Králove :) Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Máro, drinky si můžete vyzvednout i na pobočkách v Hradci Králové, které fungují v režimu výdejního okénka. Konkrétně se jedné o pobočky v Auparku (otevírací doba 10 – 18) a Futuru (otevírací doba 9 – 19). Přeji hezký den Simona

Barbora

Dobrý den,

Voucher na pobočkách lze uplatnit do 10.3? Nebo na Vašich stránkách je, že můžeme uplatnit 10–15.2.
Tak ať nekupuji zbytečně

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro, voucher je platný do 10.3.. Do té doby ho tedy můžete uplatnit. Přeji hezký den Simona

Veronika Zemánková

Můžu zakoupit dva vouchery a uplatnit je zvlášť?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko,

jakýkoliv voucher, který si na našich stránkách koupíte, můžete uplatnit samostatně. Ovšem obsah voucheru, v tomto případě 2× drink dle výběru, si musíte vybrat u provozovatele najednou. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Elen

Dobrý den, stačí mít kód voucheru ze Slevomatu v mobilu, nebo je nutné vytisknout? Děkuji, Elen

Fruitisimo

Dobrý den Elen, stačí, když obsluze ukážete voucher s kódem na mobilním zařízení. Tištěnou verzi u sebe mít nemusíte. Pěkný den :)

A K

Dobrý den, pobočka Olomouc Šantovka je otevřená? Děkuji

Fruitisimo

Dobrý den,
ano, naše pobočka Olomouc Šantovka je otevřená a funguje v režimu prodeje s sebou. Seznam aktuálně otevřených poboček a otevírací doby naleznete zde: https://www.fruitisimo.cz/mame-otevreno-prehled-pobocek-kde-muzes-doplnit-vitaminy. Pěkný den. :)

Petra

Dobrý den,je možné zakoupit voucher na ty dva drinky přímo na pobočce,třeba na andelu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro,

pokud chcete využít tento voucher, můžete si jej zakoupit pouze zde přes internetové stránky Slevomat.cz. Na pobočce si jej už jen směníte za libovolné drinky. :-)

Přeji krásný den.

Ondřej Šik

Dobrý den, byl jsem v uplynulém týdnu 2× na plzeňských pobočkách – pokaždé zavřeno – na obou. Fungují opravdu?

Fruitisimo

Dobrý den, Ondřeji,
moc se omlouváme za vzniklé nedorozumění. Obě pobočky v Plzni jsou nyní denně otevřené od 9:00 – 19:00. Přikládám také odkaz https://fruitisimo.cz/mame-otevreno-prehled-pobocek-kde-muzes-doplnit-vitaminy, kde je pravidelně aktualizován seznam všech otevřených poboček včetně otevírací doby. Děkujeme za pochopení a přeji hezký zbytek dne.

Bric

Dobry den, je podil ovoce uvaden dle nejvyssiho obsahu slozky na prvnim miste tak jak predepisuje legislativa – EU 1169/2011? Predpokladam ze ano, ale to jablko vzdy na poslednim miste mne mate. Diky Richard

Fruitisimo

Dobrý den, jelikož se nejedná o maloobchodně balený produkt, tato legislativa se na naše drinky nevztahuje. Složky jsou v popisu uváděny náhodně, stejně jako na našem menu. Krásný den :)

Ema

Dobrý den, je otevřena pobočka v OC Mercury v Českých Budějovicích? Dě­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Emo, ano, provozovna v OC Mercury v Českých Budějovicích je otevřena a funguje v režimu prodeje s sebou. Seznam aktuálně otevřených poboček fungujících v režimu prodeje s sebou najdete zde https://www.fruitisimo.cz/mame-otevreno-prehled-pobocek-kde-muzes-doplnit-vitaminy. Pěkný den :)

Radka C.

Dobrý den, funguje pobočka v OC Lužiny Praha 13?
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko, ano, pobočka na Lužinách je otevřena a funguje v režimu prodeje s sebou. Seznam aktuálně otevřených poboček fungujících v režimu prodeje s sebou najdete zde https://www.fruitisimo.cz/mame-otevreno-prehled-pobocek-kde-muzes-doplnit-vitaminy. Pěkný den :)

Monika

Dobrý den,funguje pobočka na Černém mostě,díky za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, ano, pobočka na Černém Mostě je otevřena a funguje v režimu prodeje s sebou. Seznam aktuálně otevřených poboček fungujících v režimu prodeje s sebou najdete zde https://www.fruitisimo.cz/mame-otevreno-prehled-pobocek-kde-muzes-doplnit-vitaminy. Pěkný den :)

Terezie Šťastná

Dobrý den, je možné voucher využít při online objednávce?

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezie, voucher je možný uplatnit pouze na vybraných pobočkách Fruitisima. Pěkný den :)

Vladka

Dobrý den, kdy bude opět otevřená provozovna EDEN, Praha 10?

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladko, provozovna v OC Eden je otevřena a funguje v režimu prodeje s sebou. Seznam aktuálně otevřených poboček fungujících v režimu prodeje s sebou najdete zde https://www.fruitisimo.cz/mame-otevreno-prehled-pobocek-kde-muzes-doplnit-vitaminy. Pěkný den :)

Zuzana Capeková

Je možné si objednať najprv jeden a napr další deň druhý nápoj? Alebo musia byt bezprostredne 2? Dakujem.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, voucher je možné uplatnit pouze najednou, tedy na 2 nápoje v jedné objednávce. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru