Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Bez klobásky není lásky: dárkové balení 3 tradičních francouzských klobás
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Klobáskárna
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Klobáskárna
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Bez klobásky není lásky – a to platí po celý rok.
Proto si pro vás společnost Klobáskárna připravila dárkovou sadu těch nejlepších francouzských uzenářských výrobků. Klobásky pocházejí z kraje Auvergne (Francouzského středohoří – Le Massif Central), kterému se díky rozlehlým chráněným přírodním oblastem přezdívá také „zelený kraj“. Klobásky jsou ze 70–98 % vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a prvotřídních surovin.
Klobáskárna importuje široký sortiment tradičních suchých klobás, ale v produktové nabídce najdete i klobásy s různými příchutěmi jako např. s ořechy, sýry, masovými směsmi nebo třeba s ovocem. Radost a chuť spojená s konzumací prostých produktů vedla i k dovozu některých dalších specialit jako vepřové panenky, baskického choriza, bayonnské šunky, francouzského pršutu, terin, foie gras apod. Nabízenou škálu výrobků obohacují klobásy s kachním, srnčím, kančím, ale i klokaním masem a mnohé další. Kromě toho v nabídce nejdete i klobásky s příměsí ovoce jako např. s fíky, s jedlými kaštany či klobásky se sýrem (např. s modrou plísní Bleu d’Auvergne) nebo kozím sýrem a dále také velice oblíbené klobásky s ořechy. Tradiční klobásky tvoří jádro sortimentu distribuovaného v České republice již od roku 2008. |
A že si pochutnáte, o tom není pochyb – při výrobě se vychází z tradiční francouzské lidové gastronomie a je kladen důraz na domácký charakter výroby. V každé etapě výrobního procesu se klobásky rodí podle receptury vycházející z prastarého umu a dlouhé doby zrání. Vy si vychutnáte kachní klobásu, kančí variantu a verzi s lískovými ořechy. Už se vám sbíhají sliny?
|
Dobré vědět: Uchovávání klobás není obtížné. Pokud máte rádi klobásy suché, uložte je v kuchyni tak, aby měly přístup ke vzduchu a byly chráněny před přímým slunečním svitem a teplotami vyššími než 28 °C. Jestli dáváte přednost měkčím klobásám, zabalte je do utěrky a uložte do nižších polic v lednici. Klobásy takto vydrží až 2 měsíce. Plíseň na klobásách je zdravotně nezávadná, jedná se o ušlechtilou plíseň, která zároveň dodává francouzským klobáskám jejich typickou chuť.
Složení:
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný. Složení: vepřové maso, vepřový tuk, kachní maso, sůl, laktóza, sacharóza, dextróza, koření. Konzervant: ferment, ledek. 130 g vepřového masa a 20 g kachního masa použito na 100 g hotového výrobku. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Průměrná výživová hodnota na 100 g: Energie: 1579 (380 Kcal) – lipidy: 29,1 g z toho nasycené: 10,3 g – sacharidy: 1,2 g z toho cukry: 1,7 g – proteiny: 28,4 g – sůl: 4,9g |
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný. Složení: vepřové maso, vepřový tuk, kančí maso, sůl, laktóza, sacharóza, dextróza, koření. Konzervant: ferment, ledek. 130 g vepřového masa a 20 g kančího masa použito na 100 g hotového výrobku. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Průměrná výživová hodnota na 100 g: Energie: 1553 (374Kcal) – lipidy: 27,7 g z toho nasycené: 9,9 g – sacharidy: 2,2 g z toho cukry: 2 g – proteiny: 28,9 g – sůl: 4,9 g |
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný. Složení: vepřové maso a vepřový tuk, sůl, laktóza, sacharóza, dextróza, koření, lískové ořechy. Konzervant: ferment, ledek. 150 g vepřového masa a 2 g lískových ořechů použito na 100 g hotového výrobku. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Průměrná výživová hodnota na 100 g: Energie: 1635 (394 Kcal) – lipidy: 31,6 g z toho nasycené: 10,6 g – sacharidy: 3,1 g z toho cukry: 2,3 g – proteiny: 24 g – sůl: 4 g |