Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Bez klobásky není lásky: dárkové balení 3 tradičních francouzských klobás

5,0 / 5 Klobáskárna Praha - Vinohrady  (mapa) 8 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Klobáskárna

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Obsah masa v klobásách je 70–98 %
Kachní, kančí a klobása lískový oříšek
Trvanlivost až 2 měsíce
Varianty (1)
Obsah masa v klobásách je 70–98 %
Kachní, kančí a klobása lískový oříšek
Trvanlivost až 2 měsíce

Bez klobásky není lásky – a to platí po celý rok.

Proto si pro vás společnost Klobáskárna připravila dárkovou sadu těch nejlepších francouzských uzenářských výrobků. Klobásky pocházejí z kraje Auvergne (Francouzského středohoří – Le Massif Central), kterému se díky rozlehlým chráněným přírodním oblastem přezdívá také „zelený kraj“. Klobásky jsou ze 70–98 % vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a prvotřídních surovin.

A že si pochutnáte, o tom není pochyb – při výrobě se vychází z tradiční francouzské lidové gastronomie a je kladen důraz na domácký charakter výroby. V každé etapě výrobního procesu se klobásky rodí podle receptury vycházející z prastarého umu a dlouhé doby zrání. Vy si vychutnáte kachní klobásu, kančí variantu a verzi s lískovými ořechy. Už se vám sbíhají sliny?

Dobré vědět: Uchovávání klobás není obtížné. Pokud máte rádi klobásy suché, uložte je v kuchyni tak, aby měly přístup ke vzduchu a byly chráněny před přímým slunečním svitem a teplotami vyššími než 28 °C. Jestli dáváte přednost měkčím klobásám, zabalte je do utěrky a uložte do nižších polic v lednici. Klobásy takto vydrží až 2 měsíce. Plíseň na klobásách je zdravotně nezávadná, jedná se o ušlechtilou plíseň, která zároveň dodává francouzským klobáskám jejich typickou chuť.

Složení:

Nahoru