Původní již ukončená nabídka

Únikovka Pokoj č. 606 – posedlá: odhalte záhadu tajné psychiatrické léčebny

4,6 / 5 Escape Master Praha - Libeň  (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Escape Master

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Příjemný personál, super zážitek.

Ověřený zákazník
Varianty (1)

Můžete si stokrát myslet, že démoni neexistují, ale jak se za vámi zavřou dveře pokoje v tajné psychiatrické léčebně, všechna jistota je v tahu.

Tenhle úkol nebude žádná procházka růžovým sadem. Escape Master vás volá do hry Pokoj č. 606 – posedlá, jejíž příběh se odehrává v tajné psychiatrické léčebně. Na takovém místě by člověk neměl být sám, proto sestavte až pětičlenný tým a pojďte záhadu rozlousknout společně.

Ocitnete se v ponurém pokoji, kde byla nedávno hospitalizována pacientka se svou dcerou Elizabeth, o níž se domnívala, že je posedlá démonem. Když dítě znenadání zmizelo, ženin stav se prudce zhoršil. Odnesl snad dceru démon?

V tíživé atmosféře budete muset spolupracovat, myslet kreativně i uvažovat čistě logicky. Máte pouhou hodinu na to, abyste zjistili, zda měla pacientka pravdu a ve vzduchu se opravdu vznáší cosi démonického, nebo se jedná jen o běžný pokoj v psychiatrické léčebně.

„Byl to dárek a přítel byl nadšený. S rezervací problém nebyl, vzal kamarády a všechny to bavilo. Strašidelné mu to tolik nepřišlo, ale abych byla fér, je jediný, kdo to říká. Takže určitě jako dárek super.“ — Daniela, 10/2020 

Nahoru