Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Online kurz přípravy kvašené zeleniny: téměř 4 hodiny videí a další studijní materiály

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kyselové: Online kurzy

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Moc hezky vytvořený kurz o kvašení zeleniny – je přehledně členěný a podrobný. Velmi příjemná paní…

Helena
Naučíte se 18 různých technik
Připravíte stovky originálních druhů zeleniny
K videím máte doživotní přístup
Varianty (1)

Termín

Platnost do 30. 4. 2021.

V ceně

Online kurz přípravy kvašené zeleniny:

  • 3 hodiny a 50 minut videolekcí (4 teoretické a 6 praktických lekcí)
  • 58 stran studijních materiálů
  • doživotní přístup k lekcím
  • kurz startuje ihned
  • naučíte se celkem 18 technik přípravy kvašené zeleniny 
  • Po zakoupení voucheru napište jeho kód na e‑mail poukaz@kyselove.cz. Do 1 až 5 pracovních dní dostanete přístupové údaje k online kurzu. 
  • Po aktivaci kurzu nelze voucher stornovat ani refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 000 Kč 499 Kč
1 000 Kč 499 Kč
Ukončeno
Naučíte se 18 různých technik
Připravíte stovky originálních druhů zeleniny
K videím máte doživotní přístup

Jak randí ředkev s květákem? Naloží se do sklenky a pořádně si zakvasí!

Voňavá, křupavá, svěží, barevná, uleželá i bleskově hotová, skvělá jen tak nebo k jakémukoliv jídlu… Prostě kvašená zelenina! Nakoukněte pod pokličku její přípravy a kouzlete doma podle libosti. Online kurz Kvašená zelenina od manželů Kyselových vás seznámí s 18 různými technikami, díky kterým zvládnete stovky originálních receptů. Tak notebook na stůl, nůž do ruky a jde se na to!

Kurz je rozdělený do 10 lekcí – 4 teoretické a 6 ryze praktických. Krok za krokem se naučíte zeleninu připravit a naložit, takže se už brzy budete představovat jako „Mistr Kvašič“. Kromě videí (3 hodiny a 50 min.) dostanete přístup k 58 stranám studijních materiálů v pdf, takže studovat můžete kdykoli a kdekoli. 

Kvasit budete krátkodobě, ve vlastní šťávě, v nálevu, bez soli i v otrubách, připravíte si klasické dobroty i speciality, které jste možná ještě ani nezkusili. Jisté je jedno – jestli máte kvašenou zeleninu rádi, po té vlastnoručně vyrobené se budete moci utlouct! 

Nahoru