Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Baristické kurzy tří úrovní pro 1 i 2 žáky: 4, 8 nebo rovnou 14 hodin věnovaných kávě
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Baristické Kurzy.com
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Baristické Kurzy.com
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Během téhle výuky budete nové znalosti nasávat plnými doušky.
Aby ne, když se jedná Baristické Kurzy.com, které při výkladu nevynechají ani to poslední zrnko kávy. Své znalosti rádi předají začátečníkům, kteří si zkrátka jen chtějí doma připravit něco lepšího než klasického turka, i těm, kteří už mají nějaké zkušenosti, ale rádi by své umění dovedli k dokonalosti.
Stejně jako umí většina kávovarů připravovat hned dva šálky najednou, můžete se i do těchto kurzů zapsat sami či rovnou ve dvou. Na výběr máte tři různé typy kurzů – Basic, Profi a Master. Stejně jako u arabicy s robustou, i tady najdete řadu rozdílů.
Jeden večer i celý víkend s vůní kávy
Na nejkratší Basic si stačí vyčlenit páteční večer a 4 hodiny vašeho času. Profi a Master probíhají naopak o víkendu a věnujete jim 8, respektive celých 14 hodin (rozdělených do dvou dní). Samozřejmě platí, že čím delší výuka, tím více se naučíte. Jako absolventi nejvyššího kurzu tak budete schopní sestavit vlastní kávové menu a ovládnete i techniku latté art.
Dobré vědět: Abyste se mohli celou dobu soustředit, budou pro vás připravené i nealko nápoje a lehká svačina.
Co mají naopak všechny tři společné, je místo konání. Lekce probíhají v příjemné kavárně vemsicafe na Libni, kam se snadno dostanete díky MHD – stojí totiž přímo u zastávky tramvaje U Kříže. Sejdete se vždy v malé skupince maximálně 6 lidí, aby se každému účastníkovi mohli věnovat naplno. A domů si odnesete nejen kopu nových znalostí, ale i certifikát o absolvování.
Tip: Lektoři jsou stejně vřelí jako nápoje, které připravují – jen si o nich přečtěte více.
Baristické Kurzy.comZa vznikem celého projektu stojí zkušený a renomovaný barista s mnohaletou praxí. Martin Kočí, majitel bistra s kavárnou, je pohodový a vždy velmi profesionální. Jak sám říká, příprava kávy je uměním a její pití je rituál. Při svých zahraničních cestách se vždy zajímá o kulturu přípravy kávy, která obohacuje jeho zkušenosti. Neustále se v oboru vzdělává a zajímá se o aktuální trendy a novinky, o které se s vámi rád podělí. S jistotou tvrdí, že Česko je v přípravě kávy na velmi dobré úrovni. Je jenom na nás, abychom tuto úroveň udrželi, nebo ještě lépe, posunuli k větší dokonalosti. Právě s Martinem se setkáte při každém z kurzů Profi a Master, kterým vás provede a naučí vás vše, co ve svém oboru později využijete. O kurzy Basic se dělí s lektorem Honzou, který je majitelem školící kavárny vemsi cafe. Honza je stále usměvavý, skvěle naladěný a o dávku jeho humoru zdarma jistě nepřijdete. |