Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dárková karta Fruitisimo v hodnotě 250 až 5000 Kč: platí na celý sortiment

4,8 / 5 Fruitisimo (50 poboček) Praha - Černý Most  (mapa) 3 635 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Radim N.

Dobrý večer,

bude možné voucher uplatnit od 27.12 alespoň pobočkách, které budou dávat nápoje s sebou ? Dekuji za odpověď

 https://www.fruitisimo.cz/mame-otevreno-prehled-pobocek-kde-muzes-doplnit-vitaminy

Slevomat.cz

Dobrý den, Radime, voucher není možné za kartu vyměnit pouze ve Fruitisimo na čerpacích stanicích Shell. Na ostatních nyní otevřených provozovnách by neměl být s výměnou problém. Pěkný den :)

Ještě doplnění mého doiazu, nelze voucher uplatnit do elektronické objednávky? Rozdíl ceny by se samozřejmě doplatil. Děkuji za laskavou odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den,

s takovým dotazem Vám doporučuji se obrátit už přímo Fruitisimo, kde se budete moci eventuálně i konkrétně domluvit na individuálních možnostech uplatnění Vašeho voucheru. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Dobrý večer, voucher jsem zakoupila začátkem prosince, kdy se situace vyvíjela celkem příznivé. Kantoři chodili do škol… Včera jsem jej darovala dceři pod stromeček, situace je daleko horší a do Prahy, kde učí na stredni škole jezdit nebude. Pokud tato situace potrvá do konce ledna, bude platnost voucheru prodloužená? Velice by mne mrzelo, kdyby vánoční dárek přišel vniveč, obzvlášť když slevomat neustále inzeruje, že prodloužení platnosti není problém.

Slevomat.cz

Dobrý den,

chápeme, že je pro Vás současná situace velice obtížná a využití Vašeho voucheru ve chvíli, kdy jsou školy, obchody a další služby zavřené, postrádá tak docela smysl. Nicméně, do konce ledna 2021 je potřeba tento voucher pouze na vybrané pobočce Fruitisimo vyměnit za originální kartičku Fruitisimo, jejíž nabitá hodnota bude už neomezená. Využít ji tedy Vaše dcera bude moci kdykoliv, a to klidně až za pár měsíců, až bude situace SNAD již o něco zase příznivější. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Richard Baron

Dobrý den, co se stane, pokud bude celý leden v pátém stupni a vaše prodejny budou uzavřeny? Prodlouží se pak automaticky voucher? Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Richarde, pokud by nastala situace, že by kvůli vládním opatřením nebylo možné voucher využít, budeme vše řešit individuálně. Snažíme se vždy vouchery primárně prodlužovat. Pokud byste měl jakékoli další otázky týkající se Vašeho voucheru, můžete se nám ozvat přes kontaktní formulář slevomat.cz/kon­takt, kde Vám se vším rádi poradíme a také najdeme společně řešení případného problému. Pěkný den :)

Renata

Dobrý den,

je napsáno platí do 31.1. a pak má „neomezenou platnost“. Do kdy lze tedy kredit využít? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, do 31.1.2021 je potřeba navštívit vybranou pobočku Fruitisima, kde vyměníte kód voucheru za kartu s kredity, která má neomezenou platnost. Krásný den :) Pavla

Katka

Dobrý den, co je „platba bonusem“ ? Myslí se tím celý nakoupený kredit nebo jen rozdíl v tom, co zaplatím a obdržím?

Slevomat.cz

Dobrý den Katko,
platba bonusem, jak je uvedeno v předchozím dotazu v odpovědi, je platba nabitým kreditem na kartě Fruitisimo, myslí se tím celá částka nabitého kreditu.
Pěkný den :)

Jana

Dobrý den, můžete mi, prosím, napsat, jaké jsou ceny? Nenašla jsem je a nevím, kolik nákupu se vejde třeba do kreditu 500 Kč.

Děkuji za odpověď. Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, ceny nápojů a pokrmů naleznete na webových stránkách Fruitisima nebo přímo na pobočkách. Krásný den :) Pavla

VERONIKA

Dobrý den, v seznamu nevidím pobočku v Teplicích (Olympia) je možné využít voucher tam? Nebo budete pobočku zavírat?

Fruitisimo

Hezký den, v Teplicích pobočku nemáme již několik let. Můžete využít nejbližší pobočku v Ústí nad Labem. Děkuji

Vladimír Masopust

Dobrý den,

je možné pokud budu mít tuto kartu uplatnit slevu ještě na ISIC/ITIC?

Děkuji.

Fruitisimo

Dobrý den, bohužel, slevy a akce se nesčítají, tedy pokud využijete bonus z karty, již nemůžete využít slevu ISIC. Děkuji

Martin

Když budu mít tento kredit a budu s ním platit budu dostávat za toto placení 20 % bodů zpět jako bych platil hotově/kartou?

Fruitisimo

Dobrý den, za platbu bonusem na kartě Fruitisimo se již další procenta z nákupu nenačítají.
Kartu však můžete po vyčerpání bonusu používat i dál a při platbě hotově/kartou­/stravenkami se vám bonus 10 % bez DPH načítat na tuto kartu bude.

Libuše Vodičková

Dobrý den,
prosím o informaci. kdy bude možné vyměnit kartu za voucher?
Je uvedeno, že tato možnost je od tohoto pondělí tj. 7.12., ale u stánku Fruitisima tento systém nefunguje. Jde mi o to, abych to zbytečně nezkoušela každý den. Děkuji Vodičková

Slevomat.cz

Dobrý den, Libuše, nyní by vše mělo být již v pořádku a výměna voucheru za kartu by měla být bez problému. Pěkný den :)

Barbora Nova

Dobry den, proc neni mozne vyuzit v OC central Most? Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro, pobočka v Mostě by měla být trvale uzavřena, proto se nenachází v seznamu provozoven. Nabídku tedy lze využít pouze v uvedených provozovnách. Pěkný den :)

Sarah

Dobrý den, kredit musím vyčerpat do 31.1.2021? Minule to bylo tuším až do léta, využívali jsme na zmrzliny. Jak to tedy prosím je?

Slevomat.cz

Dobrý den, Sarah :)
Do 31. 1. 2021 jen třeba na vybrané pobočce vyzvednout nabitou kartu. Ta má poté již neomezenou platnost. Pěkný den :)

Zdeněk Manina

Dobrý den, je to možné jako při minulých akcích dobít na kartu kterou již mám? Manina děkuji

Dana

Odpověď pro p.Maninu: kredit lze na požádání u obsluhy dobít i do mobilní aplikace Fruitisimo nebo na vaši klubovou kartu Fruitisimo

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru