Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Za klidem i výlety do Českého ráje: polopenze nebo plná penze, víno či all inclusive nápoje

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Parkhotel Skalní město Český ráj (mapa) 584 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Václav

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká by byla cena za ubytování pro 5 dospělých a dvě děti do 8 let a jestli je možné uhradit z FKSP zaměstnavatele. Děkuji. Rožboud.

Slevomat.cz

Dobrý den, Václave, tím pádem by pro 5 osob + 1 dítě, by byla potřeba zakoupit 3 vouchery a poté připlatit za jedno dítě. Pokud potřebujete pomoci s objednáním pobytu, můžete nás kontaktovat na e-mailu: pomoc@slevomat.cz. A bohužel na tuto nabídku nelze příspěvek FKSP. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Martina

Dobrý den, chtěli bychom si koupit pobyt na jednu noc. Dá se i tak využít odpolední kávy a zakusku? Odvíjí se to od check in?
Dekuji :)

Parkhotel Skalní město

Dobrý den, Martino, předem děkujeme za Vaši zprávu. Ano, při pobytu na jednu noc lze využít zákusek s kávou. Zákusek s kávou se podává od 14:00 do 16:00 hodin. Děkujeme a přejeme Vám pěkný den, Tereza

Markéta Hejhalová

Dobrý den, prosím bylo by možné termín prodloužit ? Chceme to koupit jako dárek k 50tinam , ale plán byl jet květen /červen. Dá se to nějak vymyslet ? Děkuji moc

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, individuální prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné, tato nabídka je koncipována pouze do 30.9. 2021 či 31.3.2022 (záleží zvolené nabídce) a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěl službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, díky tomu Vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Upozornit nabídky tohoto podniku“. Případně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou :) Pěkný den, Tomáš :)

Zuzana

Dobry den, rada bych zakoupila vikendovy pobyt, ale pri vyberu terminu mi to nabizi pouze vikend od 17.9., chapu spravne, ze tento voucher lze vyuzit pouze v tento termin i v pripade volby voucheru bez terminu? Na rijen by neslo vyuzit?

Dekuki.

Parkhotel Skalní město

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Pobyt s vínem si lze zakoupit i mimo sezónu. Doporučujeme se obrátit na recepci: recepcepsm@sznam.cz či na telefonním čísle 737 544 445. Hezký den, Tereza Ben Othman Hájková

Ludmila

Prosím cenu za týdenní pobyt 2 dospělý na rok 2022děkuji a přeji pěkný den

Parkhotel Skalní město

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Celková částka od pondělí do neděle je 13.250,–-, včetně plné penze a all inclusive nápoji. Hezký den, Tereza Ben Othman Hájková, recepce

Drahomira Dlaskova

Dobrý den máme u Vás ubytování koncem srpna chtěl jsem se zeptat jaká je cena za vířivku.Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Drahomiro, přesný ceník wellness procedur a služeb naleznete přímo na webu hotelu https://skalnimesto.wordpress.com/balneo-a-sport/. Konkrétně 50 minut ve vířivce stojí 780 Kč. Pěkný den :) Kačka

Mari

Dobrý den. Je možné u pobytu s vínem mít v ceně nealko nápoj? Máme 2 deti nad 8 let. Lze ubytovat v pokoji s 1 přistýlkou nebo nabízíte i větší pokoje?

Parkhotel Skalní město

Dobrý den,
prosíme kontaktujte recepci pro bližší informace:
parkhotel@skalnimesto.cz ,+420 737 544 445.
S přáním hezkého dne Bára Červová,
recepční

Ondřej Kubart

Dobrý den,
nabízíte nějaké regionální pivo, nebo jen nadnárodní značku?

Parkhotel Skalní město

Dobrý den,
regionální pivo bohužel nenabízíme, nabízíme ale regionální destiláty.

Zdeněk Simmer

Dobrý den, je možné v termínu od 2. – 6. 8. ubytování tří osob v jednom pokoji? Prosím o uvedení ceny přistýlky a jak třetí osobu doobjednat. Děkuji za odpověď.

Parkhotel Skalní město

Dobrý den,
k dispozici je dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. Cena přistýlky je závislá na věku, od 8 let je to 600 Kč/ noc, do 8 let 400 Kč/noc.
Prosím kontaktujte nás na recepci hotelu: parkhotel@skalnimesto.cz ,+420 737 544 445.
S přáním hezkého dne
Bára Červová,
recepční

Světlana Málková

Dobrý den, jsme dvě rodiny 2+1 a 1+2 (děti ve věku 10,11 a 12 let). Rádi bychom termín 5.7.2021 – 9.7.2.21 s po­lopenzí. Je to možné? Děkuji Málková
Odpověď prosím na email Svetlana.Malkova@edera.cz

Slevomat.cz

Dobrý den, Světlano,

na základě online rezervačního formuláře, který můžete v naší nabídce využít i Vy, bohužel vidím, že Vámi uvedené termíny nejsou v hotelu dostupné. Pro více informací doporučuji kontaktovat přímo hotel. Zde přikládám kontakt: parkhotel@skalnimesto.cz ,+420 737 544 445.

Přeji krásný den,
Květoslava

Dana Svatá

Dobrý den, ráda bych si rezervovala pobytu u Vás od 23.8. do 26.8. 2 dospělí + 2 děti 6 a 9 roků. nejraději bych 4lůžkový pokoj, popř. apartmán, Je to možné?? Děkuji D. Svatá

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano,

bohužel ve Vámi uvedeném termínu je hotel již obsazen. Pro více informací o volných termínech a dostupnosti hotelu Vám doporučuji využít přímo našeho rezervačního online kalendáře, který máte poskytnutý v nabídce, a který reflektuje aktuální obsazenost hotelu. Hotel můžete samozřejmě i kontaktovat: parkhotel@skalnimesto.cz ,+420 737 544 445.

Přeji krásný den,
Květoslava

Olga Nevřalová Nevralova

Za jakou cenu by byla možnost ubytování 1 osoby + malý 5kg psík na týden?
Děkuji Nevřalová Olga

Slevomat.cz

Dobrý den, Olgo,

tato nabídka je bohužel koncipována pro více osob než pouze pro jednu, nicméně pokud o ni máte zájem, mohu Vám doporučit kontaktovat přímo poskytovatele služby, se kterým se již následně budete moci individuálně domluvit. Zde přikládám kontakt: parkhotel@skalnimesto.cz ,+420 737 544 4­45. Každopádně, pejska s sebou vzít určitě můžete, a to za příplatek 200kč/den. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Jan Štraus a spol.

Prosíme o nabídku na týdenní pobyt ve druhém týdnu srpna 2021 pro 30 starších lidí a pro country kapelu 20.MÍLE Praha. Většinou 2 místné pokoje. Snídaně a večeře.
S díky,
Jan Štraus a spol. M: 603 225 503.

Parkhotel Skalní město

Dobrý den,
budeme Vás telefonicky kontaktovat.
s přáním hezkého dne Bára Červová – recepční

Vladimír Kavan

Dobrý den, je u vás možný pobyt se psem? Větší plemeno – labrador, nekonfliktní, nehlučný :-)

Parkhotel Skalní město

Vážený pane Kavane,
děkujeme za Váš dotaz. Pejsky povolujeme do středních plemen. Pro další informace prosím kontaktujte recepci na tel 737 544 445. s přá­ním hezkého dne Bára Červová – recepční

Michaela Václavíčková

Dobrý den, je možné zakoupit voucher bez zadání termínu?
Děkuji. Michaela Václavíčková 🍀

Parkhotel Skalní město

Dobrý den,
voucher lze zakoupit i bez termínu.
Pro další informace prosím kontaktujte recepci na tel 737 544 445.
s přáním hezkého dne Bára Červová – recepční

Marcela Burianová

Dobrý den, měla bych zájem o tento pobyt -Víkend s plnou penzí, all inclusive nápoji a procedurami (listopad–červen, říjen–březen) ale plnou penzi bychom nevyužili. Bylo by proto možné zakoupit voucher jen s polopení? A jaká by byla cena na tři nci?
Děkuji s pozdravem M.Burianvá

Parkhotel Skalní město

Vážená paní Burianová,
pobytový balíček zde prezentovaný je včetně plné penze. Je samozřejmě na Vás, zda ji využijete, můžeme například i oběd zabalit s sebou, pokud půjdete na výlet. Bohužel však balíček upravit nelze. Ráda bych Vás ujistila, že se vším, co pobyt nabízí, patří k nejvýhodnějším jaké nabízíme a i kdyby oběd nebyl pokaždé využit, určitě se vyplatí.
Pro další informace prosím kontaktujte recepci na tel 737 544 445.
s přáním hezkého dne
Bára Červová – recepční

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru