Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dokonalé odstranění vrásek, akné, pigmentace či jizev

4,7 / 5 PRO visage - laser clinic Praha - Vinohrady  (mapa) 93 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tereza Holeckova

Dobrý den,

lze prosím k ošetření přídat i úpravu obočí? Děkuji

PRO visage - laser clinic

Dobrý den, bohužel tuto službu vůbec nenabízíme, je mi líto. S přáním hezkého dne, Martina – PRO visage

Peťula Zapletalová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je pro mě vhodnější diamantová mikrodermabraze nebo fotorejuvenace. Je mi 22 a mám dvě viditelné vrásky mezi očima a trápí mě akné. Nevím zda jedna varianta není vhodnější pro starší ženy, ale ráda bych vrásky co nejvíce zneviditelnila. A také kolikrát je potřeba navštívit proceduru pro viditelné zlepšení. Děkuji za odpověď.

PRO visage - laser clinic

Dobrý den, u Vás bych doporučila určitě fotorejuvenaci. Ta redukuje nejen vrásky, ale působí i na léčbu akné – má protizánětlivé účinky. Pro maximální efekt doporučuji alespoň 3 návštěvy. S přáním hezkého dne, Martina – PRO visage

Jana Majksnerová

Dobrý den, ráda bych zakoupila voucher (varianta č. 3) pro maminku k Vánocům. Chci se zeptat, nelze prodloužit termín platnosti? Nebo v případě, že např. přijde třetí vlna a přijde opětovné uzavření či maminka onemocní, voucher propadne? Děkuji za odpověď a přeji hezký den, Jana Majksnerová.

Slevomat.cz

Dobrý den,

pokud ve vámi rezervovaném termínu nebude možné voucher vyčerpat kvůli nařízení vlády, budeme vás e-mailem kontaktovat o dalších postupech. V takových případech je námi preferovanou alternativou určitě právě prodloužení jeho platnosti. :) V případě, že maminka například onemocní či cokoliv, můžete
vždycky využít naší refundace voucheru zpět na kredity. ( více na: https://www.slevomat.cz/vernostni-program ) Nemusíte mít tedy strach, že by voucher propadl bez možnosti řešení či jeho využití :)

Přeji krásný den,
Květoslava

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru