Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt v luxusním historickém hotelu ve Štramberku se snídaní či polopenzí, vínem a Lašskými lázněmi

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel Štramberk Spa Severní Morava (mapa) 215 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Dominika Pomklová

Dobrý den, chtěla bych pobyt uhradit z FKSP. Škola nám poskytuje 5 tisíc Kč. Chápu to správně, že já zaplatím celou částku, škola poté uhradí část faktury a zbylou částku zašlete zpět na můj účet. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dominiko, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Krásný den :) Květoslava

Eliška Šelešovskae

Dobrý den,také se chci informovat,mame darkovy balíček platny do30.6.2021bude možnost prodloužit jej, Děkuji Š.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, o prodloužení voucherů průběžně a s ohledem na současnou situaci jednáme. Samozřejmě si uvědomujeme, že současná situace je náročná a děláme vše proto, aby každý mohl svůj voucher v klidu využít. Zda budou prodlouženy i Vaše vouchery zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucherů zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měla k uplatnění voucherů jakékoliv otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den :) Kačka

Drahomíra Nedojedlá

Dobrý den, psala jsem na e-mail, dotazuji zde ještě jednou jen ve zkratce – poukaz platný do 30.4. ,,,,bude možné čerpat i později vzhledem k situaci „covid“ ?

Hotel Štramberk Spa****

Dobrý den, určitě budeme vzhledem k dané situaci prodlužovat. Zatím ale nevím, do kdy. Vše bude závislé na tom, kdy nás opět vláda otevře. Pak nám dá vědět i Slevomat.
Prosím zatím vyčkejte.
S pozdravem
Hyklová Věra recepce

Ludmila Hájková

Dobrý den, mám zájem o pobyt v květnovém víkendu, vzhledem k současné neměníci se době omezení mně zajímají další omezení které budete požadovat v rámci pobytu. Poznámka, bez televize se hravě obejdu, inzerujete wifi – máte nějakou antivirovou ochranu? Děkuji 💝

Hotel Štramberk Spa****

Dobrý den, zatím nevíme, jaké omezení v rámci pobytu nastanou v měsíci květnu. Nevíme ani, kdy nás vláda povolí opět otevřít, ale předpokládáme, že snad v březnu již bychom se mohli vrátit k běžnému provozu. Určitě budete potřebovat roušku nebo respirátor. Sledujte prosím vládní nařízení. Wifi máme bez antivirové ochrany, veřejná síť, pouze heslo.
S pozdravem
Hyklová Věra

Tomáš Najman

Dobrý den,

je možné v průběhu pobytu zajistit vegetariánskou stravu? Předpokládám, že snídaně nebude problém, ale co večeře?

Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne,
Tomáš Najman

Hotel Štramberk Spa****

Dobrý den, ano snídaně nebude problém, zde máme rautové stoly, večeře by také neměla být problém, jen prosím o informování dopředu, abychom o Vás věděli.
S pozdravem
Hyklová Věra

Nikola Hudková

Dobrý den, v nabídce neni specifikováno o jaky pokoj se jedná v jednotlivých variantách. Máme zájem o poslední nejdražší možnost na 4 dny, ale zajímá nás jestli se bude jednat o pokoj, který je zde nafocen, protože v recenzích několikrát zaznělo, že dostali malinký pokoj bez TV. Děkuji za odpověď

Hotel Štramberk Spa****

Dobrý den, vždy se jedná o pokoje v hotelu Štramberk. Zde máme 3 pokoje menší, 2 větší, Všechny naše pokoje jsou bez TV.
Pokud budete požadovat větší pokoj, pak jej můžete zmínit přímo, když si budete dělat rezervaci, musí být ale v daném termínu volný.
S pozdravem
Hyklová Věra

Jaroslav Fišer

Dobrý den, zajímají mne 2–4noci ..dva dospělí ,jedno dítě 6 let…leden 2021, je to možné?

Hotel Štramberk Spa****

Dobrý den,
možné je vše co si sestavíte z naši nabídky.
Tady na slevomatu nabízíme pobyty pouze pro 2 osoby (dospělé). Přistýlka pro dítě je možná dle domluvy za příplatek.
Více informací o našich kompletních službách naleznete na www.stramberkspa.cz.
Děkujeme a přejeme Vám příjemný den.
Veronika – recepce Štramberk Spa

Roman Dzietoniský

Dobrý den.
Je možné u vás po dobu pobytu bezplatné uskladnění kola a jak je to teda s parkováním je možné bezplatné parkování
Díky za odpověď s pozdravem Dzietoniský

Hotel Štramberk Spa****

Dobrý den pane Dzietoniský,

kola je možné bezplatně uschovat, avšak parkování je poplatek 150,–Kč /auto/ noc. Město Štramberk je historické a proto je parkování placené po celém městě. Pro hotelové hosty máme vyhrazena parkovací místa v rámci náměstí.

V případě jakýchkoli dotazů je hotelová recepce k dispozici v omezeném provozu Pondělí až Pátek 12:00–13:00 hodin na tel. 724 356 285.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám příjemný den.

S pozdravem,
Veronika Prašivková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru