Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční předplatné časopisu Šikulka a roční el. předplatné Světa na dlani

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Olga Neuwirthová

Dobrý den, ráda bych zakoupila předplatné časopisu. Ale dne 12.11 jsem zaplatila 169kč na půl roku předplatné časopis méďa pusik a doposud ještě nepřišel.

Slevomat.cz

Dobrý den, Olgo,
s tímto problémem se prosím obraťte přímo na naši zákaznickou podporu, kde vám jistě budeme schopni pomoci. Můžete buď zavolat na tel. +420 222 745 3­54 nebo vyplnit formulář zde: https://www.slevomat.cz/kontakt.
Přeji hezký den,
 Anna

Martin

Dobrý den, 1kus znamená prosím 1× 12 čísel předplatného nebo jedno číslo časopisu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine,

1kus znamená 1×12 po sobě jdoucích čísel ročního předplatného. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Marie Pokorná

dobrý den, Kde mám hledat woucher k časopisu Śikulka.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie :)

koupi voucheru provedete kliknutím na zelené tlačítko „Koupit“, následně skrze košík dokončíte objednávku a zaplatíte zvoleným způsobem. Po připsání platby na náš účet svůj voucher naleznete na svém profilu v sekci „Mé nákupy“ nebo ve své e-mailové schránce. Poté postupujte následovně: Po zakoupení voucheru pokračujte na objednávkový formulář:
https://rf-hobby.cz/predplatne-casopisu-sikulka-bonusy/
Zadejte požadované údaje a kód voucheru.
Do 2 týdnů obdržíte e‑mail s informací, od kdy máte předplaceno, a také přístupový kód a návod pro čtení bonusu v elektronické formě.

Přeji krásný den,

Martin Buchal

Jarka

Dobrý večer,
ráda bych potěšila předplatným.
Je možné voucher odeslat dané osobě pouze elektronicky, aniž bych musela zadávat její adresu (obdarovaná osoba by si ji posléze doplnila sama)?
Předem děkuji za Vaši odpověď.

 Jarka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarko :)

ano, i tato možnost je proveditelná. Stačí, abyste zakoupila voucher, poté ho např. vytiskla a darovala dané osobě. Ta pak přejde na stránku poskytovatele a vyplní tento objednávkový formulář: https://rf-hobby.cz/predplatne-casopisu-sikulka-bonusy/, kde vyplní svou adresu a všechny potřebné údaje. :) Veškeré informace potřebné k aktivování předplatného na stránce nabídky zde na Slevomatu: https://www.slevomat.cz/akce/1738988-predplatne-casopisu-sikulka-s-omalovankami-a-bonusem

Přeji krásný den,

Jakub Dostál

Dobrý den.
Mohu využít na toto předplatné i benefity Sodexo?
Děkuji
S pozdravem
Jakub Dostál

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube, benefitní poukázky na zboží lze využít pouze v případě, že byste měl některý z uvedených typů papírových benefitních poukázek: Sodexo Dárkový pass nebo Bonuss pass, UP – Cadhoc nebo Edenred Compliments. :) Krásný den Pavla

Alena Holoubková

Dobrý den,když mám aktivní předplatné (myslím že do prosince) je možné zakoupit předplatné a aktivovat ho s tím,že bude navazovat na stávající předplatné? (Aby se nám nesešla dvě stejná čísla nebo aby nějaké nechybělo) Děkuji,

RF Hobby

Dobrý den paní Aleno,
na předplatitelské firmě Digital (tel.: 234 092 851) si zjistěte, do kterého čísla máte aktivní současné předplatné a při uplatňování voucheru ze Slevomatu si zadáte zahájení zakoupeného nového předplatného od čísla, které je následující po Vašem posledním. Pokud toto číslo není v objednávkovém formuláři k výběru, zavolejte přímo do oddělení distribuce k nám do vydavatelství a domluvíme se na konkrétním čísle vydání.
Přeji hezký den
Ivana Přibyslavská
ředitelka odd. distribuce RF Hobby

Lucie

Dobrý den, jedná se o stará čísla časopisů nebo nám každý měsíc po dobu 1 roku bude časopis chodit do schránky? :) Děkuji za odpověď.

RF Hobby

Dobrý den,
my prodáváme předplatné, to znamená čísla nová, expedovaná v průběhu roku.
Bohužel náš konkurenční vydavatel nenazývá svou nabídku správným výrazem a nabízí pod názvem předplatné, stará neprodaná čísla vydání a proto Vás to mate.
Mějte hezký den
Ivana Přibyslavská
ředitelka odd. distribuce RF HOBBY s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru