Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Privátní wellness pro dva: vířivka, sauna i varianta s občerstvením

4,6 / 5 X-Style Beauty Praha - Nové Město  (mapa) 253 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Alena

Dobrý den, mám dotaz ohledně pandemicke situace. Pokud by se do konce platnosti tohoto voucheru neotevřely tyto služby je možnost prodloužení platnosti či vrácení plné částky? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, pokud by kvůli aktuální situaci nebylo možné voucher do konce platnosti využít, budeme se samozřejmě snažit domluvit s provozovatelem jeho prodloužení, případně najdeme jiné řešení. Nemusíte se tedy bát, že by Vám voucher propadl bez možnosti využití. Pokud byste měla zájem o bližší informace ohledně Vašeho voucheru, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář https://www.slevomat.cz/kontakt, kde Vám rádi se vším poradíme. Pěkný den :)

Martin

Můžeme přijít ve třech??

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, tato nabídka je koncipována bohužel pouze pro 2 osoby, pokud máte zájem službu využít ve 3 osobách, kontaktujte prosím přímo poskytovatele služby na tel. +420 222 540 363, se kterým se můžete domluvit na případné individuální nabídce. Věřím, že společně naleznete řešení a užijete si příjemný zážitek. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru