Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Poukazy na celý sortiment supermarketů a bister DELMART v hodnotě 200, 500 a 1000 Kč

4,6 / 5 Delmart s.r.o. (12 poboček) Čestlice  (mapa) 917 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Vlaďka

Dobrý den, můžete mi sdělit proč Delmart včas nedává informaci o tom, že voucher byl uplatněn? Mám stále na účtu Slevomatu připomenutí, aby byly vouchery uplatněny do 31.12.2021! Např. uplatněný 8.10. a dnes je 30.12. stále mám vedený na účtu Slevomatu jako nevyužitý. V rámci rodiny jsme jich nakoupili větší počet a takhle jsme ztratili přehled, jestli jsme na některý přece jen nezapomněli. Tento liknavý přístup Delmartu mi teda hodně vadí.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vlaďko, s tímto dotazem prosím kontaktujte naši zákaznickou péči: https://www.slevomat.cz/kontakt. Jistě nalezneme společné řešení. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Jana Markalousova

DD,mohu woucher uplatnit i na Fenixu v bistru? DEKUJI Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :)
ano, voucher lze uplatnit i na této pobočce. Pobočka je uvedena i na voucheru.
Pěkný den :)

Lida

Dobrý den, platí opravdu do 31.1.2022? Na boku máte totiž tuto informaci:
12 poboček, k 7 z nich patří i bistro
Platí na celý sortiment včetně zlevněného zboží
Vouchery je možné sčítat, platí do prosince 2021
Děkuji,L.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lido :)
vouchery jsou opravdu platné do 31.12.2022, jak v nabídce uvádíme. V informaci na boku stránky se bohužel objevila chyba, kterou samozřejmě opravíme.
Pěkný den :)

Janka Votradovcová

Dobrý den, lze uplatnit více poukazů na jeden nákup ?
Předem děkuji za odpověď.

Janka Votradovcová

Dobrý den, odvolám svůj předchozí dotaz. Odpvěď je v popise nabídky. Příště budu pozorněji číst. Omlouvám se. Hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Janko :) ano, na jeden nákup lze použít i více dárkových poukazů. Není to žádný problém.
Pěkný den :)

dali

Nadhera, v pokladu najdete kredity, ktere lze uolatnit jen jako „Darky k MDZ“ – a v sekci „Darky k MDZ“ pote najdete voucher, ktery nelze koupit za kredity. Hlava 22 – nebo Kocourkov?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dali, v kategorii Dárky k MDŽ naleznete mnoho inspirativních nabídek. Jako nápad na dárek je v sekci zobrazena i nabídka dárkových karet, jelikož ty se hodí ke každé příležitosti. Na dárkové karty bohužel kredity uplatnit obecně nelze, přestože jsou v sekci Dárky uvedeny. Nicméně na ostatní nabídky v této sekci získané kredity uplatnit můžete. Věříme tedy, že naleznete nabídku, zboží či zážitek, který drahou polovičku, maminku, sestru či kamarádku potěší, a na který kredity následně uplatníte. Pěkný den :)

Veronika

Také dotaz ke kreditum. Proč je nabídka zařazena v kategorii Restaurace a bary, když na ni nelze uplatnit kredity. Je to matoucí, zbytečně jsem si nahrála benefit body, které teď nemam jak uplatnit, to jsem s nimi raději měla zaplatit v Lidlu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, nabídka je zařazena v kategorii Restaurace, protože je možné voucher využít i v bistru Delmart, které některé provozovny mají. Mrzí mě, že jste si nahrála kredity, které Vám nyní nejdou uplatnit, nicméně na žádné dárkové poukazy nelze uplatnit jakékoli kredity. I v nabídce je v sekci Omezení uvedeno, že na nákup nelze využít kredity. Jistě se Vám podaří kredity uplatnit na jinou akci z naší nabídky. Pěkný den :)

Vlaďka B.

Dobrý den, při nákupu v Čestlicích byl při minulém i dnešním nákupu problém načíst z vytištěného voucheru čárový kod. Prodavači ho musejí zadávat ručně s číselnými údaji a i to se u některého nezdařilo na poprvé. To je velké zdržování, zejména při jejich větším počtu. V čem je problém? Dík za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vlaďko, děkujeme Vám za upozornění, celou záležitost již řešíme. Věříme, že vše bude brzy v pořádku a poukazy nebude problém načítat. Pěkný den :)

Mia

Mám kredit a chci si pořídit voucher do Delmarktu. Platba formou kreditu se nezobrazuje!

Slevomat.cz

Dobrý den, Mio,

bohužel se kredity na žádné dárkové karty u nás na Slevomatu uplatnit nedají, proto se Vám ani platba formou kreditů v systému neukazuje.

Přeji krásný den,

Michaela

Dobrý den,

proč na tuto nabídku nelze uplatnit kredity?

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, všeobecně žádný z dárkových voucherů ani poukazů není možné uhradit z benefitů ani kreditů. Na všechny ostatní nabídky je možné kredity uplatnit. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru