Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

3D návrh či redesign interiéru vč. vizualizace a nákupního seznamu s odkazy i cenami

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Ondřej

Dobrý den,

je možné použít dražší voucher na 3D návrh nábytku do předsíně a koupelny. Dohromady mají místnosti cca 20m2.

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondřeji, voucher na 3D návrh interiéru je primárně určen na 1 místnost do 30 m². Pokud byste jej chtěl využít na 2 místnosti, můžete zkusit kontaktovat přímo poskytovatele na info@sensinterier.cz a domluvit se s ním na případné individuální variantě. Pěkný den :)

Arvol interier studio

Bohužel ne, vytváříme 2 místnosti a zvlášt je rendrujeme a máme 2×4 pohledy.

Michaela Holická

Dobrý den, může být nabídka „jednoduchý návrh či redesign“ použita na redesign garsonky spolu s návrhem nového kuchyňského koutu?

Arvol interier studio

Může, ale není to tak realistické. Kuchyň uvidíte v návrhu jen v 2d, tj.výkres bez 3d vizualizace. Pro základní a dobrou orientaci a možnosti řešení dispozic to bývá dostatečné. Nebo chcete kuchyň v 3d a ostatní v 2d, tj. -jen věci a výkres bez 3d? Také záleží kolik je to m2.Potřebovala bych více info.

Kristyna

Dobrý den,
je nutné zaslat přesné rozměry pokoje či stačí jen metráž s plánkem? Jedná se o garsonku v projektu ve výstavbě, ráda bych viděla všechny možnosti rozložení pokoje:-) děkuji,kristyna

Arvol interier studio

Dobrý den, pro dispozice s rozmístěním věcí i 3d je potřeba přesné jednotlivé rozměry, tj stěna ke dveřím, dveře, stěna k další zdi, rozměr okna, zanést kde je topení, výška stropu…atd. Vše stačí od ruky bez správných proporcí, ale s dost velkými číslicemi, aby šly v pc dobře přečíst. Potom ofotit třeba mobilem a poslat na email či náš whats app.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru