Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

České karty Imaglee: nekonečná zábava, učení a kreativita

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Dana Lorencová

Dobrý den,chtěla bych karty pro 5ti letého syna. Hodně ho teď baví prší, válka, zelená louka, švindl a jiné karetní hry.Chtěla bych pro něj zase něco nového. Líbí se mi možnost ho s kartami vzdělávat, vyprávět příběhy a rozšíření slovní zásoby. Nevím ale který tip karet by byl pro něj vhodnější. Děkuji za radu s pozdravem D. Lorencová

Imaglee s.r.o.

Dobrý den,  paní Lorencová,

díky za dotaz.

Karty jsou primárně určeny pro děti od 7 let výše. Lze i pro menší děti? V rodinách a jinde to je vždy na citu rodiče, průvodce či pedagoga.

V klasické škole karty doporučujeme od konce 1. třídy ZŠ. (Až od 7 let, protože v obrázcích jsou čísla a my rozhodně nechceme v dětech podporovat schematismus. Např. ve slonovi je sedmička a dokud dítě nemá jasnou představu o významu čísla 7, není dobrý nápad mu vtiskávat do hlavy, že slon je napevno propojen s číslem 7, protože není. )

Děti do 8 až 9 let nejvíce sahají po bílé krabičce se lvem. Má poutavý design (černá linka na barevné ploše) a je se základní slovní zásobou (např. lev, kočka, pes, …). V lenochodí krabičce je pak s lehce pokročilá slovní zásoba (např. lenochod, krab, velryba, …).

Hezký den,

tým Imaglee

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru