Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ochutnejte sladké trdelníky: klasické, s příchutí, vymazané a třeba i s kávou

4,6 / 5 Trdlokafe (20 poboček) Velký Týnec  (mapa) 12 171 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michaela Picková

Dobrý den, je v současné době otevreny stanek u Olympie v Teplicich, abych mohla,vyuzit vouchery?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, všechny pobočky Trdlokafe uvedeny v této nabídce mají otevřeno. Stánek u Olympie v Teplicích je tedy také v provozu. Věřím, že si v tomto aprílovém počasí trdelník či kávu parádně užijete. Pěkný den :) Kačka

Leona Lluch Pavlikova

Dobrý den, máme voucher platný do konce března (trdelníky, káva – Ostrava). Jak nyní můžeme uplatnit, když jsme z jiného okresu? Je možné voucher prodloužit? Které pobočky v Ostravě jsou momentálně otevřené? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Leono, vouchery do Trdlokafe mají aktuálně platnost do 30.4.2021, věřím tedy, že i přes nynější opatření, bude brzy možné voucher využít. V Ostravě jsou otevřeny všechny pobočky, které jsou v této oblasti v nabídce uvedeny, tedy Avion Ostrava i Nová Karolína Ostrava by měly být v pořádku otevřené a voucher zde můžete uplatnit. Voucher je možné uplatnit v jakékoli ze všech uvedených poboček, pokud tedy máte ve svém okresu nějakou z provozoven ze seznamu, můžete voucher uplatnit i tam. Pokud byste měla k uplatnění voucheru jakékoli otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den :) Kačka

Krystof Kubík

Dobrý den chtěl bych se zeptat kde najdu kód voucheru k trdlokafe nebo jestli by jste mi ho napsali

Slevomat.cz

Dobrý den, Krystofe, kód voucheru naleznete na profilu, ze kterého byl voucher pořízen. Případně můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám pomůžeme kód voucheru vypátrat, pokud jste jej ztratil. Pěkný den :)

Daniela

Dobrý den, tento týden je zdá se zavřená jedna vaše pobočka v Brně, která byla minulý týden otevřená, jsou a budou jiné pobočky otevřené? U hlavního nádraží nebo Masarykova? děkuji

Trdlokafe

Dobrý den, bohužel nevíme, kterou máte na mysli, ale v Brně by všechny pobočky měly jet. Co se týká pobočky na Masarykově ulici, tak ta je již delší dobu zrušena. S pozdravem Trdlokafe

Radek Hájek

Dobrý den, je v současné době otevřena pobočka v Ostravě Fórum Nová Karolina? Děkuji

Trdlokafe

Dobrý den, ano, najdete nás tam :)

Aluška

Dobrý den, šlo by na pobočce vyměnit trdelník za kafe? Kdybych koupila kombinaci trdelník + káva? Přece jen mám větší spotřebu kafe než trdelníků :-)

Trdlokafe

Dobrý den, bohužel to nejde, protože se nám to odečítá ze surovin. Děkujeme za pochopení :)

Siniminis

KDE je, prosím, momentáně otevřený stánek s trdelníky v Olomouci??? Máme několik voucherů a chtěli jsme uplatnit u Olympie, ale tam bylo pokaždé při naší návštěvě zavřeno. Takže?? Díky předem za zpětou vazbu a odpověď.

Trdlokafe

Dobrý den, Vámi uváděná pobočka je bohužel zavřená. Najdete nás také u Šantovky a OC Haná. Děkujeme za pochopení :)

Lucie

Dobrý den. Je vaše prodejna v Liberci otevřena a jakou otevírací dobu má tato pobočka?

Trdlokafe

Dobrý den, pobočka je otevřena 9–20 :)

Lenka Kopečná

Prosím, KDE v současné době je možné v Olomouci trdelník na woucher vyzvednout??? Už několikrát jsem zajela k Olympii a stánek je stále zavřený.

Trdlokafe

Dobrý den, Vámi uváděná pobočka je bohužel zavřená. Najdete nás také u Šantovky a OC Haná. Děkujeme za pochopení :)

Jana

Dobrý den. Máte na pobočce v Olomouci místo kávy horkou čokoládu? Ráda bych přišla s dcerou a ta kávu ještě nepije.Děkuji

Trdlokafe

Dobrý den, bohužel Vás zklameme, ale nemáme :(

David

Dobrý den, platí voucher na rozvoz?
Děkuji David

Trdlokafe

Dobrý den, vouchery jsou primárně určeny na pobočky :)

Libuse Bartova

Dobry den, jsou i bezlepkove trdelniky, prosim? Dik za odpoved.

Trdlokafe

Dobrý den, trdelníky bohužel nejsou bezlepkové.

Neznámá

Dobrý den,funguje pobočka v Mladé Boleslavy,děkuji za odpoved.

Trdlokafe

Dobrý den, ano, pobočka funguje :)

Veronika Jirutkova

Dobrý den, je už pobočka v Liberci otevřená? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, ano, pobočka v Liberci je v provozu. Pěkný den :)

Jana

jsou prosím otevřeny všechny pobočky v Olomouci ? dekuji

Trdlokafe

Dobrý den, kromě Olympie (ta je zavřená) je otevřeno :)

josef zavada

Dobrý den jsou v současné době otevřeny Vaše pobočky v Ostravě ?
Děkuji J.

Trdlokafe

Dobrý den, ano, jsou :)

Radoslava Mikulová

Dobrýden,
kde máte,prosím,v sou­časné době v Brně otevřené okénko?

Trdlokafe

Dobrý den, v Brně by měly být v provozu všechny pobočky. Stavte se za námi například na pobočku Letmo, Starobrněnská, OC Olympia, Vídeňská (u Lidlu), OC Královo Pole. S přáním hezkého dne, Vaše Trdlokafe :)

Manfred Lisa

Dobrý den,
fungujete i v Praze nebo máte zavřeno ?
S přáním hezkého dne
Manfred Lisa

Trdlokafe

Dobrý den, v Praze na Arkády Pankrác máme otevřeno :)

Bára Doležalová

Dobrý den, jak jsou na tom v současné situaci pobočky v Brně v centru? Jsou prosím otevřené? Děkuji za odpověď, Bára

Trdlokafe

Dobrý den, ano, pobočky jsou aktuálně otevřené :)

Lenka Brücknerová

Dobrý den, jak je to s Vašimi prodejnami v současné situaci? Kde v Brně je možné voucher nyní uplatnit? Děkuji

Trdlokafe

Dobrý den, zatím frčíme na všech provozovnách. Děkujeme a budeme se těšit :)

Anna Ch.

Dobrý den, akce 10 trdelníků, je potřeba vybrat 10 trdelniku na místě, nebo dostanu u okenka nejakou kartičku na kterou si je budu moct vybírat postupně? Asi je tahle akce jen pro firmy a podobně, že)

Trdlokafe

Dobrý den, voucher lze použít pouze najednou. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den :)

Petr Novotný

Dobrý den
Jsou vaše pobočky v Ostravě otevřeny,chci jídlo s sebou.
Děkuji za odpověď

Trdlokafe

Dobrý den, u Avionu máme otevřeno. Krásný den

Monika

Dobrý den, je prosím ve složení v těstě alergen vajíčko? Uvádíte že ano. Ale jednou jste odpověďeli že ne. Děkuji

Trdlokafe

Dobrý den,

vajíčko ve složení není. Zauktualizujeme složení, moc nechápeme, kde se to tam objevilo.


Děkuji a s pozdravem

Vaše Trdlokafe

Michaela

Dobrý den, do kdy po uplatnění voucheru se mi uplatněný voucher odečte z účtu? Jelikož jich mám víc a po uplatnění se mi voucher neodečetl, nevím který z voucherů je již uplatněný a který ne. Dost to komplikuje situaci na místě, abychom hledali, které vouchery jsou již použité a které ne?! Děkuji za Váš čas, hezký den, Michaela.

Slevomat.cz

Dobrý den,

změna stavu Vašeho voucheru se změní až ve chvíli, kdy ji partner sám zadá do systému, což se samozřejmě nikdy takto přesně říci nedá, jestli to bude den či týden. :) Každopádně se doporučuji obrátit emailem přímo na partnera, který Vám po vypsání čísel Vašich voucherů, konkrétně řekne, jaký již využit byl a který nikoliv. :)

Přeji krásný den,
Květoslava

Pavla

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli.je možné na zakoupený nejdražší voucher dostat i levnější variantu (chtěla bych nakoupit na procházku s kolegyní, ale nevim, jestli by chtěla vymazaný a Latte, nebo raději normální a třeba čaj…tak jestli je možné koupit vymazaný+Latte a případně vyzvednout obyčejný+čaj nebo káva). Děkuji za odpověď.

Trdlokafe

Dobrý den, dostal jsem informaci, že určitě to možné je. Obsluze to prosím hlaste předem. Děkujeme.

Julie

Dobrý den, ráda bych zde uvedla velmi nepříjemnou situaci do které jsem se dostala u této nabídky. Chtěla jsem si objednat 3*10 trdelníků pro své kolegyně, pracujeme v nemocnici, jako poděkování za jejich práci. Je pro mě problém se z práce v pracovní době vzdálit proto jsem položila tady v diskuzi k voucheru dotaz:
Dobry den, chtěla bych si koupit 3 × 10 trdelniků pracujeme ve FN Brno, které je přes ulici ke Kampusu. Potřebujeme doplnit energii. Bylo by možné nám objednávku přivézt? Děkuji, čekám na odpověď.
Odpověď zněla: Krásný dobrý den, určitě Vám rádi dovezeme. Napište nám do chatu na stránce https://rozvoz.trdlokafe.cz a rádi Vám tam poradíme co a jak. Přejeme krásný den. Pavel, Trdlokafe.
takže jsem zajásala nakoupila vouchery a brala to za hotovou věc. Dnes jsem přes chat na uvedených stránkách kontaktovala poskytovatele, který mě velmi překvapil svou odpovědí že nabídka je jen pro pobočky. Odvolala jsem se tedy na zde položený dotaz. Bylo mi odpovězeno že jsem zde nespecifikovala že se jedná o poukaz ze slevomatu. Vzhledem k tomu že jsem se ptala přímo tady a uvedla jsem že mám zájem o akci s deseti trdelníky se mi tato odpověď zdá více než nesmyslná. Přesto jsem se chtěla domluvit a zakoupit tedy něco navíc z rozvozu, aby mi přivezli všechno – objednané od nich i vše z voucheru, což mi bylo odmítnuto. V této době to fakt nechápu.
Chtěla bych tedy poprosit slevomat aby si více kontroloval odpovědi svých partnerů, protože mi to značně zkomplikovalo situaci, a kdybych věděla že rozvoz možný nebude vouchery bych si nezakoupila. Píši zde proto aby se někdo jiný nechytil odpovědi na můj předešlý dotaz a nenaletěl stejně jako já. Hezký den všem..

Trdlokafe

Dobrý den Julie, nejprve se Vám velmi omlouvám, jelikož došlo k nedorozumění a jsem rád, že v současné době je situace již vyřešena a produkty, které jste zakoupila Vám budou vydány. Bohužel na rozvoz primárně slevomatová nabídka nemíří. Ještě jednou se moc omlouváme, věříme, že Vám to budeme moci někdy vynahradit! Je to naše chyba, která nás moc mrzí.

Chvátalová Julie

Dobry den, chtěla bych si koupit 3 × 10 trdelniků pracujeme ve FN Brno, které je přes ulici ke kampusu. Potřebujeme doplnit energii. Bylo by možné nám objednávku přivézt? Děkuji, čekám na odpověď.

Trdlokafe

Krásný dobrý den, určitě Vám rádi dovezeme. Napište nám do chatu na stránce https://rozvoz.trdlokafe.cz a rádi Vám tam poradíme co a jak. Přejeme krásný den. Pavel, Trlokafe

Mirka

Včera, tj. v pondělí jsem byla v Liberci na této pobočce, ale byla zavřená. Nešlo tedy o neděli ani o svátek. Na stránkách mají uvedeno, že mají otevřeno. Kdy budou mít tedy skutečně otevřeno?

Trdlokafe

Dobrý den, Mirko, dle aktuálních vládních nařízení musí být zavřeno dle OC Géčka. Snad bude brzy možnost pro Vás otevřít. Děkujeme za pochopení! Přejeme i tak hezký den. Pavel, Trdlokafe

Květa Kozáková

Dobry den, vcera jsem akci chtela vyuzit u OC Olympia v Boleslavi, dle infa na internetu melo byt otevreno. Ale pobocka byla zavrena. Takze se podle internetu neda ridit.

Slevomat.cz

Dobrý den, Květo, dle aktuálních vládních nařízení musí být v neděli zavřené všechny obchody mimo pár výjimek, kam ale tato pobočka nespadá. Hezký den Pavla

Hanka Muhlfeldová

Dobrý den, mohu vědět zda je i teď otevřená pobočka v Teplicích? Děkuji

Trdlokafe

Dobrý den, Hanko, určitě ano. Každý den od 9 do 20 hodin. Těšíme se na Vás! Radek, Trdlokafe

Monika

Škoda, že taky není někdy akce v Hradci Králové. 😭

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, je mi líto, že nemůžete tuto nabídku využít. Můžete si ale nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, a tak Vám případná další akce v blízkosti vašeho bydliště neunikne. :) Pěkný den

Michal Dvořák

Dobrý den, jsou stánky otevřené? Zajímá mě stánek Mladá Boleslav u olympie. Ale ostatní uživatele bude zajímat asi i jejich pobočky. Nevím zda nejsou uzavřené kvůli viru?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, všechny pobočky Trdlokafe jsou otevřeny. :) Krásný den Pavla

Radek

Dobrý den,

všiml jsem si, že trdelníky prodáváte také v Berouně u hypermarketu Albert. Zařadíte dodatečně tuto „pobočku“ (v seznamu na Slevomatu ji tu nevidím) do seznamu, kde lze voucher uplatnit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, v rámci této nabídky je možné si vyzvednout trdelník na vybraných 20 pobočkách po celé ČR. U případné příští nabídky mohou být zase jiné možnosti. :) Hezký den Pavla

Zuzka

Dobrý den, vztahuje akce i na rozvoz? Děkuji Zuzka :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko, v rámci této nabídky je možný pouze osobní odběr na 20 pobočkách. Věřím, že si určitě nějaké výdejní okénko ve vaší blízkosti trdelníku najdete. :) Hezký den Pavla

Míša

Dobrý den, ráda bych se vrátila k dotazu paní, či slečny Karolíny. Také bych ráda koupila víc trdelníků na jeden nákup, kde 2 bych si nechala a 2 ráda darovala. Byla jsem v domnĕní, že pokud dám do košíku 4× trdelník, obdržím 4× voucher, každý se svým kódem? Míša.

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo, pokud zakoupíte 4 kusy voucheru na jeden trdelník za 59 Kč, přijdou vám skutečně 4 vouchery je možné je čerpat postupně. Pokud však zakoupíte variantu, kde na jednom voucheru jsou 4 kusy trdelníku, je nutné voucher uplatnit najednou a není možné jej tedy čerpat postupně :) Pěkný den

Lukáš

Dobrý večer, bude možné voucher uplatnit v opavském stánku? Děkuji

Trdlokafe

Dobrý den,

bohužel, v Opavě již nejsme.

Pěkný den

Karolína

Zdravím,
lze voucher na 10 trdelníků uplatňovat postupně – jak? Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Karolíno, voucher je nutné čerpat najednou, postupné čerpání bohužel není možné :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru