Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zájezd do Paříže: letenka, 3× nocleh blízko metra a průvodce pro malou skupinu

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Paříž - Francie (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jaromír Míra Červenka

Dobrý den, přátelé, kde přesně je plánováno ubytování? Do kdy nejpozději musím zájezd koupit a zaplatit? A další dotaz – lze se hned po ubytování „odpojit“ a přidat se do houfu až těsně před opuštěním hotelu? Díky za odpovědi…jmč

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Jaromíre,

ubytování je zajištěno v hotelu IBIS nebo podobném v dostupnosti metra. Doporučujeme zájezd koupit a zaplatit co nejdříve, volná místa rychle ubývají. Od skupiny se můžete kdykoliv odpojit po předchozí domluvě s průvodcem. V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na tel. 739 367502 nebo 603 564598.

Hezký den přeje team CK WISNAR

Veronika Naďová

Dobrý den, chtěla sem se zeptat kolik by stál zajezd do Parize behem dubna například. A za dalsi jestli se da navštívit během techto par dni Disneyland, Eifelovka a Louvre??

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo provozovatele na e-mailu:booking@wis­nar.cz či tel.+420 739 36­7 502. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

m

dobrý den, jaka je prosím cena za dvoulůžkový pokoj?

Slevomat.cz

Dobrý den, voucher s pobytem v dvoulůžkovém pokoji můžete zakoupit od 11990,– a odvíjí se od vybraného termínu. Tato cena platí při obsazenosti pokoje 2 osobami, tedy při koupi 2 voucherů. Pěkný den :) Kačka

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

cena za osobu ve 2lůžkovém pokoji je 11 990,– Kč, a to v termínu 5.8. – 8.8.2021. Pokud si vyberete odlet 21.10. – 24.10.2021, pak je cena za osobu 12 390,– Kč.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle 603 564 598.

Team CK WISNAR Vám přeje hezký den

Josef Trojan

Přeji hezký den reaguji na vaši nabídku do Paříže příští rok jeví se mě dobrá a ptám se jestli stačí se přihlásit tak v lednu z jediného důvodu protože nikdo zatím neví jak to bude se vstupem do Francie, můžete mě prosím poslat cenu kolik by to stálo pro dva dospělé a jedno děcko 12 let jednalo by se o 3 lůžkoví pokoj a chtěli bychom i průvodce jednalo by se asi o květen.Děkuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Trojane,

velice nás těší Váš zájem o letecký zájezd do Paříže. Tento si můžete samozřejmě zakoupit v lednu. Cena za osobu při ubytování ve 3lůžkovém pokoji je 11 290,– Kč. Cena zájezdu zahrnuje také služby průvodce.

Pro další informace nás kontaktujte na tel. číslech 603 564 598, 739 367 502.

Přejeme krásný den team CK Wisnar

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru