Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Postavte si své vlastní ukulele: originální stavebnice pro všechny muzikanty

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Nikol

Dobry deň,
Dnes sme si otvorili darček a bohužiaľ chýbajú v balení prazce … ako mame postupovať ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikol,

je nám velice líto, jestli Vám zboží nedorazilo v celém kompletu. :(

Každopádně s takovým problémem se Vám doporučuji obrátit přímo na prodejce, se kterým následně vykomunikujete další kroky např. ohledně dodání zbylého zboží. Zde Vám přikládám jeho email: prodej@soly.cz .

V případě potíží se samozřejmě můžete obrátit i na naši zákaznickou podporu, a to přes tel. číslo 222 745 354 nebo tento formulář: https://www.slevomat.cz/kontakt , kde Vám s tímto problémem určitě pomůžeme. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Soly Europe s.r.o.

Telefonicky dohodnuto dodání chybějícího pražce. 28/12//2020

Petr Šavelka

Dobrý den,
zajímaly by mě podrobnosti o výrobci a kvalitě produktu. Docela se mi to líbí, ale přijde mi, že to je přeprodej z AliExpressu, kde to stojí mezi 5 a 10 dolary. Nemáte nějaký odkaz, kde by se na to člověk podíval? Nechci naletět na podvod.

Soly Europe s.r.o.

Dobrý den, že by slevomat spolupracoval několik let s podvodníky pane Šavelko? Jak jste to vydedukoval? :-) Zboží je značky Kikkerland.com, kde stavebnici i najdete a zájem je takový, že už je vyprodaný celý holandský sklad. Budeme mít z Holandska na konci příštího týdne poslední várku 100 ks. Počítám, že to bude vyprodáno na slevomatu do několika dnů ode dneška, pak to stopneme. Jen pro info. S pozdravem Solařík R. www.hrackyproklukyaholky.cz

MS

Bude ještě nabídka obnovena? Teprve včera večer jsem ji na Slevomatu našla a dnes ráno už bylo vyprodáno:(

Soly Europe s.r.o.

Dobrý den, ano, v pátek nám přijde z Holandska další várka Ukulele kytar a můžete si objednat. Brzy bude určitě na slevomat nabídka dostupná. Pokud na to nechcete myslet, můžete si produkt objednat přímo od nás z eshopu www.soly.cz a objednávka bude registrována a vyřízena ihned po příjmu zboží.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru