Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dárkové poukazy na nákup v prodejnách i e‑shopu H&M: 200, 500 a 1000 Kč

4,8 / 5 H&M 3 360 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Martin

Dobrý den,
prodejci v metropoli Zličín nešel načíst barcode. Mám dva vouchery a nefungovalo to ani na jednom. Byl jsem tázán na kód pod barcodem, ale ten na voucheru není. Na jakých prodejnách se dají vouchery uplatnit?
 Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, pokud máte problém s využití voucheru, můžete nás kontaktovat na: https://www.slevomat.cz/kontakt. Rádi Vám pomůžeme tuto situaci vyřešit. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Kateřina

Dobrý den, lze na tuto nabídku uplatnit Sodexo benefity?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, jak máme uvedeno v nabídce na dárkové poukazy na nákup v prodejnách nelze využít kredity.(Benefity je potřeba převést na kredity ve Slevomatu). Zde máte přehled na jaké kategorie lze využít benefity: https://www.slevomat.cz/benefity. Pěkný den, Tomáš

Karolina

Dobrý den,
Chci se zeptat zda s dárkovou kartičku H&M jde platit přes internet ?Popřípadě jak?

Slevomat.cz

Dobrý den, Karolíno,

ano, touto dárkovou kartičkou smíte použit i v e-shopu. Podrobný návod k jejímu použití online najde v nabídce v pravém sloupci. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

dali

Nadhera, v pokladu najdete kredity, ktere lze uplatnit jen jako „Darky k MDZ“ – a v sekci „Darky k MDZ“ pote najdete vouchery, ktere nelze koupit za kredity. Hlava 22 – nebo Kocourkov?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dali, v sekci Dárky k MDŽ naleznete spoustu nabídek pro inspiraci a potěšení. Jako nápad na dárek je v sekci zobrazena i nabídka dárkových karet, jelikož ty se hodí ke každé příležitosti. Na dárkové karty bohužel kredity uplatnit obecně nelze, přestože jsou v sekci Dárky uvedeny. Nicméně na ostatní nabídky v této kategorii získané kredity využít můžete. Věříme tedy, že naleznete akci, produkt či zážitek, který drahou polovičku, maminku, sestru či kamarádku potěší, a na který kredity následně uplatníte. Pěkný den :)

Eva

Dobrý den, budete mít ještě v blízké době poukazy za 500?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si ale nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den :)

PETRA ŠMOLÍKOVÁ

Dobrý den,ráda bych koupila voucher do H@M jako dárek,ale mám obavy,aby obdarovaná osoba s tím neměla problém na prodejně,když si to to tu pročítám.
Obdarovaná bude uplatňovat voucher na prodejně v Plzni.Můžete mi napsat,jestli už jsou problémy s uplatněním voucheru na prodejnách vyřešeny?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro,

uplatnění voucheru na prodejnách by mělo být v naprostém pořádku. Stačí se řídit pokyny pro uplatnění voucheru v kamenné prodejně, které jsou uvedeny na voucheru.

Nákup v kamenné prodejně:

  • U pokladny stačí předložit dárkovou kartu (může být jen v mobilním telefonu).
  • Pokladní přejede skenerem čárový kód a dárkový poukaz se načte. Pokud by se ale na pokladně vyskytl technický problém, je nutné zadat dárkový poukaz ručně, pak budete potřebovat i PIN kód uvedený na voucheru.

Věříme, že vše proběhne v pořádku a obdarovaná bude z dárku nadšená.
Pěkný den :-)
Martin Caban

Dobrý den jaká je toto kategorie? je možné využít na zakopení tohoto voucheru kartu Benefit plus ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, na nákup dárkových poukazů není bohužel možné uplatnit žádné benefity ani jiné kredity. Pěkný den :)

Eva

Dobrý den, prosím přijde mi karta nebo pouze voucher s kódem?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo :) voucher je v papírové podobě. Na něm je uvedený kód a pin, které jsou nutné k jeho využití. Voucher si můžete objednat i v dárkovém balení, které je ideální jako dárek. Případně lze voucher vždy vytisknout z domova v dárkovém vzhledu.
Pěkný den :)

Lucie

Dobry den,
je mozne se nejak dozvedet, kolik voucheru je u nabidek jeste k dispozici? Diky

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, tato informace bohužel k dispozici u nabídky není. Doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte, tím lépe :) Pěkný den

Iveta Finková

Dobrý den, koupila jsem přes slevomat 3 voucher v hodnotě 200Kč a již nikdy více, nedoporučuji. S uplatněním jsem i já měla problém a to v Pardubicích v Hr. Králové Futurum. Navíc byli velice nepříjemní a nechtěli situaci vůbec resit, jednali se mnou hrozně. Prý o akci ze slevomat nic nevedi. Nakonec jsem musela zaplatit hotove. Pote jsem dva vouchery, po složitém a dlouhém řešení ze strany prodavače, uplatnila v Hradci Králové Aupark. TAM BYLI nadstandartně ochotní. Poslední poukaz jsem již raději uplatnila přes net. Ani jeden poukaz ale stále není na mém účtu uplatněn. Můžete to prosim proverit a uplatnit, ať se mi na účtě neukazuje v aktivních. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, mrzí nás, že jste měla s využitím voucherů takové problémy. Poprosím Vám s touto záležitostí nám napište na naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kon­takt, kde s Vámi vše rádi dořešíme a se vším Vám pomůžeme. Děkujeme za pochopení. Pěkný den

Lucie

Zkusila jsem uplatnit na Smíchově – o akci nevěděli, nedohledali jsme PIN k dárkovému voucheru, musela jsem zaplatit hotově, strávila u pokladny 45 minut – hrůza.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie :)
vidím, že jste zakoupila dvě dárkové karty. Nevím u jaké vznikl tento problém. U té zakoupené v říjnu jsme Vám zasílali email o změně čísla karty a PINu. U té nové je vše správně napsané na voucheru. Nevím, kde tak mohl vzniknout problém. Vždy se nám můžete případně ozvat skrze náš kontaktní formulář (https://www.slevomat.cz/kontakt), kde Vám kolegové pomohou situaci dořešit.
Pěkný den :)

Michaela

Dobrý den, včera v Letňanech stále nešel poukaz načíst-prý je s tím problém všude a zaměstnanci neví co s tím. Prosím o vyřešení s vedením H&M!!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo :) mrzí mě, že taková situace nastala. Vaší objednávku jsem kontroloval a mělo by být vše v pořádku. Ve voucheru je vygenerována dárková karta, na které je číslo karty ( kód voucheru), čárový kód + pin. V případě potřeby či nejasností nás prosím kontaktujte na zákaznické péče na e-mailu podpora@slevomat.cz :) Pěkný den

Magdalena Böhmová

Doobrý den,
zakoupila jsem poukaz v hodnotě 500,– Kč, na kterém je kód.
Dále jsem zakoupila 3 poukazy v hodnotě 200,– Kč, kde tento kód chybí. Je zde jen kód pro sdílení.
Nebudeme mít problém s uplatněním těchto poukázek?
Děkuji za odpověď.
Magdalena
Böhmová

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdaleno :) měli jsme technické komplikace s poukazy, nyní už by mělo být vše v pořádku a kódy byste měla u každého poukazu vidět. Pokud byste měla jakýkoli problém, můžete se na nás obrátit přes kontaktní formulář https://www.slevomat.cz/kontakt, rádi Vám pomůžeme. Pěkný den :)

Sandra

Dobrý den,
zakoupila jsem poukaz a píše mi to , že to není dokončeno , musím to nějak aktivovat , vidím to takto poprvé nebo je tím myšleno dokončit nákupem v hm , chci to jako dárek .děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Sandro :-)

Vidím, že platba Vaší objednávky proběhla v pořádku, tudíž se není třeba obávat :-) Můžete ho tedy s klidnou hlavou předat jako dárek. Skvělou možností je využití dárkového vzhledu pro Váš voucher. V záložce „Mé nákupy“ vyberte možnost „Zobrazit voucher“ a poté „Vybrat motiv“. K uplatnění voucheru dojde v okamžiku jeho zadání při koupi v e-shopu či v kamenné prodejně. Návod na využití dárkového poukazu pak najdete na stránce nabídky vpravo v sekci „Jak objednat zboží“.

Přeji Vám krásný den,

Martin Buchal

Martin

Dobrý den,
můžete mi prosím poradit, jak poukázky uplatnit? Byl jsem v obchodě na Pankráci, na Flóře a nikde jim nešli vouchery načíst! A zaměstnanci o žádné akci nevědí. Z této akce jsem dost zklamaný. Nejraději bych poukázky vrátil a chtěl vrátit peníze zpět.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, mrzí mě, že taková situace nastala. Vaší objednávku jsem kontrolovala a mělo by být vše v pořádku. Ve voucheru je vygenerována dárková karta, na které je číslo karty ( kód voucheru), čárový kód + pin. Stačí tedy zajít do kterékoliv prodejny H&M a u poklady sdělit, že máte dárkovou kartu, není nutné zmiňovat akci ze Slevomatu. Do e-mailu vám přišla plnohodnotná dárková karta společnosti H&M, neměl by tedy být problém je uplatnit :) V případě potřeby či nejasností nás prosím kontaktujte na zákaznické péče na e-mailu podpora@slevomat.cz :) Pěkný den

Vojtěch

Dobrý den, prosím, kolik poukázek lze použít při jednom on-line nákupu? Je to nějak omezené? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Vojtěchu, počet karet omezený není, ale na nákup je možné využít 5 000Kč v dárkových kartách. Hezký den Pavla

Jana

Dobrý den, zkusila jsem voucher v hodnotě 500 uplatnit na pobočce V OC Chodov, ale bylo mi řečeno, že o akci nic nevědí. Jak je to, prosím, s proškolením prodejen? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, voucher lze na každé prodejně uplatnit jako dárkovou kartu :) Po zakoupení nabídky vám je do e-mailu zaslána dárková karta s pinem, tyto dva údaje prosím nahlaste obsluze a věřím, že již vše proběhne v pořádku :) Pokud bychom vám mohli s touto situací ještě nějak pomoci, obraťte se prosím na naši zákaznickou podporu přes tento formulář: https://www.slevomat.cz/kontakt :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru