Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Relax ve Vinařství U Kapličky: polopenze, wellness a večery s neomezeným vínem a sektem

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Vinařství U Kapličky Jižní Morava (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Štěpánka Bubáková

Dobrý den,
chci se zeptat, kdy budou k dispozici pobytové balíčky na rok 2021. Děkuji Štěpánka Bubáková

Vinařství U Kapličky

Dobrý den,

v nejbližších dnech se bude připravovat balíček leden až únor na rok 2021 :-)

Jitka Zetochová

Dobrý den, měla bych zájem o tuto vaši nabídku pro dvě osoby.Chtěla bych to jako dárek na vánoce pro dceru a jejího přítele. Chtěla bych se zeptat jestli je možné koupit pobyt bez termínu, že by si termín zvolili sami až po obdržení. Děkuji za odpověď Zetochová

Vinařství U Kapličky

Dobrý den,

je nám to líto, ale vouchery jsou časově omezené. Pokud plánujete dárek k Vánocům na rok 2021 vyčkejte na další nabídku pobytových balíčků. :-)

Jan Tichy

Dobrý den, můžete mi prosím upřesnit u varianty: /pobytu s wellness a dvěma večery s neomezeným vínem (všední dny) 2 osoby, 4 až 6 dní (3 až 5 nocí)/, zda je stravování (polopenze) po celou dobu pobytu nebo pouze 1×.

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Jane, stravování, tedy polopenze je po celou dobu pobytu. Hezký den Pavla

Zuzana Popelková

Dobrý den,
mám zájem o koupi pobytu ve Vašem vinařství v termínu od 27.10. do 30.10., zvažuji to ovšem kvůli aktuální covidové situaci. Zajímá mě:

  1. Podle oznámení na Slevomatu, v případě uzavření restaurací z nařízení státu bude možnost využit voucher v prodlouženém termínu. Chci se zeptat, zda bude možnost využít voucher i o víkendu. Jsem učitelka a mimo uvedený termín podzimních prázdnin si v týdnu volno brát nemůžu. Nebo případně až v březnu během jarních prázdnin.
  2. Dále uvádíte, že neomezená konzumace vína je možná v restauraci od 18. hod. – 22. hod. Od zítřejšího dne budou restaurace muset zavírat ale v 20 hod. Bude tím pádem posunut čas na dřívější hodinu nebo bude konzumace pouze od 18. hod. – 20 hod.?
  3. Na Slevomatu píšete, že v případě rezervace konkrétního termínu nelze rezervaci stornovat, pouze přerezervovat na jiný termín, a to nejméně 14 dní předem. Bude možnost výjimky v případě, že bych já nebo partner onemocněla covidem a musela být doma v karanténě. To se může stát i 3 dny před pobytem a nerada bych o možnost změny termínu přišla. 

Omlouvám se za v této době možná „otravné“ dotazy, ale nerada bych platila něco, co možná nebudu mít možnost využít. Jistě chápete. Předem děkuji za odpovědi.

S pozdravem

Z. Popelková
Vinařství U Kapličky

Dobrý den,

kontaktujte nás prosím na tel. čísle 606766147. Voucher, ale o víkendu nebude možné využít pouze v týdnu a služby Vám zajistíme, tak jak nám opatření dovolí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru