Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Noc plná zážitků: Středověký hotel v Dětenicích, dobový program i hostina

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Zámecký resort Dětenice Dětenice (mapa) 1 996 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radek Bittner

Dobrý den, můžeme (a chceme) koncem črvna. Jak to vidíte?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku,

bude-li podnik v červnu otevřen a za jakých podmínek, záleží na nařízeních vlády a dalších rozvolnění, která by nás v dalších týdnech měla očekávat. :-) Nemusíte se ale bát, že byste v případě zakoupení a následné nemožnosti užití Vašeho voucheru z těchto důvodů přišel o Vaše peníze. Na veškerá vládní nařízení postihující tyto služby se snažíme co nejrychleji a operativně reagovat, takže se vždy snažíme najít takovou alternativu užití voucheru, která by vyhovovala všem zúčastněným stranám. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Sandra Joklová

Dobrý den jde voucher uplatnit sobota a neděle?Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Sandro :)
Bohužel nikoliv. Příjezd s voucherem z této nabídky je možný ve dnech pondělí, úterý, středa, čtvrtek a neděle, jak je uvedeno v nabídce.
Pěkný den :)

Zdeňka Tancibudková

Dobrý den, chtěli bychom přijet i s dětmi 8 a 11 let. Musíme tedy koupit voucher pro 4 osoby? Máte např. i čtyřlůžlový pokoj?Případně je možné doplatit pro děti přistýlky? Mám obavy, že by se samy na pokoji bály…

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko, děti mohou spát na přistýlce, za kterou se platí 500 korun za noc i se snídaní. Vše je poté třeba si domluvit při rezervaci termínu. Kontakt je: email poukaz@detenice.cz a tel. +420 727 819 1­34. Pěkný den :)

Petr Exner

Dobrý den, pokud koupím voucher na last minute do 15.3.21 a stále bude omezení kvůli covid-19, voucher propadne, nebo se prodlužuje?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře,

Aktuální situaci intenzivně sledujeme  a snažíme se ji operativně řešit jak jen naše možnosti dovolují. Jakmile u jakéhokoliv voucheru dojde ke konci jeho platnosti s tím, že jej zákazník právě nebyl schopen využít kvůli současné pandemické situaci a vládním nařízením s ní souvisejícím, snažíme se s partnerem nějak alternativně domluvit na jeho využití, například jeho prodloužením. O takové věci byste samozřejmě byl z naší strany kontaktován emailem či se samozřejmě můžete kdykoliv obrátit na naši zákaznickou podporu, kde Vám již rádi kdykoliv pomůžeme. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Hana Janá

Dobrý den, dostali jsme od dětí poukaz a ráda bych věděla,zda si můžeme prikoupit pobyt a zda s námi může náš pes.60 kg Mastif Děkuji Janá

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano,

pokud si chcete přikoupit pobyt k již darovanému voucheru, doporučuji Vám se obrátit přímo na hotel (poukaz@detenice.cz), se kterým následně domluvíte podrobnosti. A k Vašemu druhému dotazu, za domácí mazlíčky se na hotelu platí příplatek 200kč/noc. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Marek

Dobrý den, mam objednaný měštánský baliček, na mistě mohu objednat ještě něco jiného kromě večeře a prochazký po zámku, pivovaru?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, pokud pojedete na Zámecký resort Dětenice v době, kdy probíhají rytířské turnaje, můžete si ještě dokoupit vstupenku na turnaj. Krásný den :) Pavla

Adam Hrnčíř

Dobrý den, je stanovené nějaké datum, kdy budete tytou vouchery stahovat z prodeje? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Adame :)
doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte, tím lépe :) Pěkný den,

Martin Buchal

FRANZ MAJBO

Dobrý den, rádi bychom prijeli na dve noci,
od pátku do nedele. Je to mozné ?
Dekuji, F. Majbo

Slevomat.cz

Dobrý den, Franzi, je mi líto, ale tento voucher nelze na víkendové termíny využít. Tato nabídka je možná využít pouze na pobyt na 1 noc s nástupem ve dnech: pondělí, úterý, středa, čtvrtek a neděle. Pokud máte zájem jet od pátku do neděle, můžete zkusit kontaktovat přímo hotel a domluvit se s nimi na individuální nabídce. :) Krásný den Pavla

Hanka

Dobrý den, pondělí-čtvrtek + neděle jsou možné příjezdy do hotelu, ale zámek a pivovar má většinu měsíců v rámci platnosti voucheru prohlídky jen sobota , neděle. Tedy pokud chceme vidět i zámek a pivovar, musíme přijet jen v neděli ? Děkuji velmi za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko :)
bohužel se nám zatím nepodařilo, zjistit přesnou situaci. Zdali se nabízí nějaké kompenzace či jak přesně provozovatel situaci řeší. Na všem intenzivně pracujeme. Jakmile budeme vědět více, ozveme se sem s doplňující odpovědí.
Pěkný den :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko :)
doplňuji informaci, která bude také doplněna přímo do nabídky. Prohlídky zámku a pivovaru jsou pro klienty připraveny vždy při příjezdu bez ohledu na otevírací dobu.
Pěkný den :)

Lucie Prockertová

Dobrý den, lze na tuto nabídku uplatnit papírové poukázky Flexi Pass? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie :)

Ano, na tuto nabídku lze uplatnit poukázky Flexi Pass. Veškeré informace o možnosti uplatnění papírových poukázek naleznete zde: https://www.slevomat.cz/magazin/1252-nevite-co-si-pocit-s-poukazkami-edenred-sodexo-nebo-up-poslete-je-k-nam

Přeji Vám krásný den,

Martin Buchal

Jana Baloušková

Hezký den.
Chci tento pobyt a zážitek absolvovat i se synem je to možné má nebo tedy v době čerpání bude mít už skoro 14 let. Mám mu koupit další voucher nebo jak se to řeší.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) pokud máte zájem užít si pobyt pouze se svým synem je nutné pro něj zakoupit další voucher, protože uvedená cena platí při obsazení pokoje 2 osobami, tj. při zakoupení 2 voucherů. Pokud byste jeli 2 osoby plus Váš syn můžete pro něj přikoupit pouze přistýlku za 500 Kč/noc se snídaní, bohužel v tomto případě by bylo nutné dokoupit si vstup na večerní program. Pěkný den :)

Monika Novotná

Dobrý den, je možnost u vás být ubytování s pejskem? :)

Slevomat.cz

Dobrý den,

za domácí zvířata je u ubytování poplatek 200kč/noc. :)

krásný den,

Květoslava

Pavla

Dobrý den,
chtěla bych dva vouchery darovat rodičům k Vánocům. Stačí tedy, když si zamluví termín v novém roce? U akce uvádíte, že je nutné vzhledem k velkému zájmu zamluvit termín co nejdřív, tak aby pak nebyl problém s uplatněním. Případně by mohli přijet i v týdnu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo :) vouchery jsou platné do 30.6.2020, což by mělo zajistit dostatek volných termínů. Samozřejmě ty atraktivnější mohou být rychle pryč. Ale věřím, že se rodiče dokáží domluvit. Příjezd je možný i v týdnu. Nástupní dny jsou pondělí, úterý, středa, čtvrtek a neděle.
Pěkný den :)

Petr Palenčar

Dobrý den, chceme vyrazit s celou rodinou 7 dospělých, jak to řešit když je podmínka po dvou na pokojích?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :)
lze to vyřešit například přistýlkou pro jednu dospělou osobu za 500 Kč / noc se snídaní. Vše je poté třeba si domluvit při rezervaci termínu.
Pěkný den :)

Petr Havel

Dobrý den,
potřebuji uplatnit voucher do konce roku (samozřejmě s ohledem na opatření se uvidí), ale jde o to, že kamarád má voucher tohoto typu a potřebujeme uplatnit společně. Jediný rozdíl je v hlavním chodu večeře. Předpokládám, že to by nemělo vadit?
Dle čeho se večeře řeší? Dle aktuální nabídky nebo dle typu voucheru?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle :) tyto informace bude nejlepší ověřit přímo u provozovatele na e‑mailu poukaz@detenice.cz, popřípadě na telefonních kontaktech 727 819 134 a 601 561 741. Večeře je vždy dána, tím co je popsáno na voucheru. Může být tak daná nebo může jít o výběr z několika variant.
Pěkný den :)

Vlasta B

Dobrý den,syn loupil poukazy v prědešlé nabídce,vzhledem k dnešní situaci si ještě termín nezajistili,do kdy nohou voucher uplatnit?děkuji za odpověd´

Slevomat.cz

Dobrý den, Vlasto :)
aktuální platnost voucheru zjistíte nejlépe přes tento odkaz, kam zadáte jen kód daného voucheru – https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru