Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tradiční ubytování v Beskydech: apartmány pro pár i rodinu, polopenze, vstup do bazénu a saun

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Valašské chalupy - apartmány Beskydy (mapa) 186 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lada Snopková

Dobrý den, byl by volný termín 26.-29.6.? Děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den, Lado, mrzí nás to, ale bohužel se nám nepodařilo volné termíny ověřit. Kontaktujte proto prosím přímo provozovatele apartmánů na tel. +420 739 604 1­79 nebo e-mailu recepce@valasske-chalupy.cz. Jistě Vám rád zodpoví veškeré vaše dotazy. Pěkný den

Ondra

Dobrý den, uvedené ceny jsou za dvě dospělé osoby. Jaká částka by se připlácela za třetí dospělou osobu včetně případného vodního světa a polopenze? Děkuji

Valašské chalupy - apartmány

Dobrý den Ondřeji,
těší nás Váš zájem o naše služby.
Příplatek za přistýlku je 400 Kč/osoba/noc a konkrétní cenu doplatku adekvátní k termínu pobytu lze také zjistit na našem rezortním webu www.resortkycerka.cz
Co se týká ceny vstupu do Vodního světa:

  • cena celodenního vstupu do bazénu je pro dospělou osobu 990 Kč, pro dítě 390 Kč
  • cena kombinovaného vstupu do bazénu i saun je pro osobu starší 15-ti let na 5 hod. 790 Kč.
Pro další informace můžete kontaktovat přímo naši recepci na e-mailu: recepce@resortkycerka.cz
Přejeme krásný den z Velkých Karlovic.
Petr Mansfeld

Dobrý den, pokud zakoupím voucher se vstupem do vodního světa a sauny a v době platnosti voucheru nebude vstup na základě vládních nařízení umožněn je možnost prodloužení platnosti voucheru?
Děkuji a jsem s pozdravem.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře,

pokud ve vámi rezervovaném termínu nebude možné voucher využít kvůli nařízením vlády, budeme vás e-mailem kontaktovat o dalších postupech. A prodloužení platnosti voucheru je jednou z námi nejpreferovanějších alternativ. Nemusíte mít tedy strach, že by voucher propadl bez možnosti řešení či využití :)

Přeji krásný den.

ondřej benko

muže zde bydlet i pes ???

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondřeji, domácí zvířata jsou povolená. Poplatek za ubytování je 250 korun za noc. Přeji hezký den Simona

Kristýna Homutová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je u vás možné platit přes Flexi pas card. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno, ano, pobyt je možné uhradit kredity z karty Flexi pass card. Stačí když u zvolené varianty zvolíte sekci Benefity a následně Sodexo, a poté si nahrajete příslušný počet kreditů, kterými voucher uhradíte. Pěkný den :)

Eliška Nivnická

Dobrý den, prosím nenabídli byste nějakou variantu když chceme jít ideálně na 4–5 nocí 3 dospělé osoby a 3 děti _,0 roku, 2 roky a 5 let), měsíc někdy v lednu, chtěli by jsme bydlet v jedné chaloupce všichni, ideálně i se saunou, samy.je v rámci areálu tedy i skyareal ?

Valašské chalupy - apartmány

Dobrý den paní Nivnická,
Váš dotaz ohledně dostupnosti a jednotlivých chalup směřujte prosím přímo na recepci.
Email: recepce@valasske-chalupy.cz
V areálu se nachází Ski areál Kyčerka

Eliška Máchová

Dobrý den,
lze vystavit fakturu pro zaměstnavatele, který mi ji zaplatí z fondu FKSP. Pokud ano, jak mám postupovat. Děkuji Máchová Eliška

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, pokud máte možnost čerpat příspěvek od zaměstnavatele, nejprve si vyberte nabídku a objednejte si voucher bez termínu a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel vám vytvoří proforma fakturu a váš zaměstnavatel ji uhradí. Bohužel ne všechny hotely proforma fakturu vystaví, proto doporučuji nejprve kontaktovat daný hotel. Krásný den Pavla

Silná Kristýna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat pokud si zakoupíme voucher s vstupem do vodního světa na 1.5 hodiny a nebudu to stačit je možné na místě dokoupit?
 Děkuji

Valašské chalupy - apartmány

Dobrý den,
vstup do Vodního světa je na 2,5 hodiny.
Pokud Vám tento čas nebude stačit, můžete si na místě další vstup dokoupit.
Recepce Valašské Chalupy

Jana

Prosím o informaci, zda je u vás v provozu bazén nebo welnes…chtěli bychom přijet tak na 3–4dny 2dospělí a vnučka 2+půl roku.
Prosím o nějakou nabídku s polopenzí v termínu 22.10.-25.10, nebo 28.10.-31.10.2020
Děkuji Jana

Valašské chalupy - apartmány

Dobrý den,
Vodní svět teď bohužel dle nařízení vlády v provozu není.
Pokud pro Vás není koupání stěžejní, můžete samozřejmě využít jen pobyt s polopenzí. Pokud chcete využít i Vodní svět, doporučujeme s rezervací konkrétního termínu vydržet až bude situace klidnější :)

Hana

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte volnou kapacitu pro 2 dospělé první týden v listopadu na 2 noci. Je možno vzít s sebou malého pejska? Jaké další procedury lze přikoupit, např. masáž? Kolik rodin současně bydlí v jedné chalupě?
Děkuji HB

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano :)
volné kapacity nejrychleji ověříte vždy přímo u provozovatele na tel. +420 739 604 1­79 nebo na e‑mailu recepce@valasske-chalupy.cz. Domácí zvířata jsou povolena za příplatek 250 Kč/noc, takže pejska můžete vzít s sebou. Masáže je případně možné zajistit v blízkém Grandhotelu Tatra, kde mají širokou nabídku. Počet pokojů v chalupách je různý. Od dvou pokojů (U Kapličky) až po 5 pokojů (U Potůčka).
Pěkný den :)

Martina

Dobrý den, když pojedeme s dětmi (4 roky a 5 let), musíme jim přikupovat polopenzi nebo se mohou najíst z našich porcí? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino :) dvě děti do 11,9 let na vlastním lůžku a bez stravy jsou zdarma. Pokud pro ně budete chtít polopenzi tak cena pro dítě do 11,9 let: 250 Kč/noc, ale není to nutné. Pěkný den :)

Magda

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli voucher platí i o víkendu.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdo, voucher není nijak omezen na využití v určité dny ( nelze využít v některé datumy, přehled najdete v nabídce). Pokud tedy poskytovatel bude mít dostupný termín o víkendu, neměl by být problém voucher využít :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru