Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Květináč ONE s vlastním LED osvětlením pro rychlejší růst bylinek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Simona Šmídlová

Dobrý den, také se připojím k ostatním, koupila jsem si také tuto lampu, ale nejde nikde ani u vás ( ani pod názvem biochar) žádný kořenáček? To je tedy jako lampa na jedno použití?

Ledocom

Dobrý den Simono, chytrý květináč ONE co se týká použití pro pěstování rostlin v hydroponii je možné používat 5 – 7 let bez technických problémů. Co se týká kořenáčku do kterého vkládáte semínko, tak ten je určen pouze pro danou rostlinu. Na našich stránkách www.ledocom.cz nebo www.megagrow.cz najdete chytrý květináč ONE a v příslušenství najdete možnost zakoupení nového kořenáčku pod názvem Speed grow za cenu 5,– Kč. Přeji Vám hodně úspěchů v pěstování🙂.

Jan

Dobry den, neni mi jasny koncept korenacku, resp jak casto ho potrebuji menit – na kazdou novou rastlinu potrebuji novy korenacek? Dekuji.

Ledocom

Dobrý den,
kořenáček je pro jednu rostlinu. Pro novou rostlinu musíte použít nový kořenáček. Hodně úspěchu v pěstování bylinek v hydroponii přeje Pavel

Jana Preislerová

Nikde nemohu sehnat nahradní kořenáček ke květináči, má někdo zkušenosti kde ho sehnat nebo zda použít něco jineho k zasazení dalšího semínka ? Děkuji Jana

Ledocom

Dobrý den paní Jano,
na našich stránkách www.ledocom.cz kořenáček najdete pod názvem biochar. Pavel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru