Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

4* relax v Hluboké nad Vltavou se snídaní či polopenzí a novým wellness

4,5 / 5 Parkhotel****Hluboká nad Vltavou Hluboká nad Vltavou (mapa) 329 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
croseart croseart

Dobrý den je možno k tomu vzít dítě dva roky?

Slevomat.cz

Dobrý den,

ano, to je možné, neboť děti do 2,9 let mají pobyt zdarma bez nároku na lůžko a stravu. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Jáchym

Dobrý den, uvažujeme s přítelkyní že zde strávíme Valentýna. Pokud kvůli špatné koronavirové situaci nebude otevřeno wellness, bude toto kompenzováno vrácením části peněz?
Děkuji předem za odpověď, s pozdravem Jáchym Heroudek

Slevomat.cz

Dobrý den, Jáchyme, pokud by nastala, kvůli které by byly některé služby nedostupné, jistě to bude provozovatel řešit tak, aby byl pro Vás pobyt co nejpříjemnější. Pěkný den :)

svatoslava hanáková

Je možnost i pro 1 osobu

Slevomat.cz

Dobrý den, Svatoslavo, tato nabídka je koncipována pro 2 osoby. Samozřejmě je možné možné jet i jako jednotlivec, cena však zůstává stejná. Pokud máte zájem o individuální nabídku, kontaktujte prosím přímo poskytovatele na tel. +420 387 006 200 či e-mailu recepce@parkhotel-hluboka.cz, se kterým určitě najdete nějaké řešení. Pěkný den :)

Lenka

dobrý den, v případě koupi pobytu s polopenzí a wellness za 1990kc je myšleno privátní wellness nebo tam v tu dobu budou i ostatní návštěvníci? děkuji. lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko :)
v ceně je zahrnuto veřejné wellness, tedy mohou zde být i další návštěvníci. V ceně voucheru je ale také 20% sleva na privátní wellness, pokud byste měli zájem.
Pěkný den :)

Petra Bachová

Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala, pokud bych měla zájem o pobyt v dubnovém termínu r. 2021, zda je možné vystavit fakturu nyní na mého zaměstnavatele, který pobyt uhradí z fondu pro zaměstnance. Je to možné?
Děkuji Vám za odpověď.
S pozdravem,
Petra Bachová

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud máte možnost čerpat příspěvek od zaměstnavatele, nejprve si vyberte nabídku a objednejte si voucher bez termínu a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel vám vytvoří proforma fakturu a váš zaměstnavatel ji uhradí. Bohužel ne všechny hotely proforma fakturu vystaví, proto doporučuji nejprve kontaktovat daný hotel. Krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru