Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Krásná pro každou příležitost: Kurz líčení s vizážistkou pro laiky i pokročilé

4,9 / 5 Studio Návod na krásu Praha - Chodov  (mapa) 88 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kateřina Bláhová

Dobrý den, ráda bych kurz zaplatila svým dcerám 14 a 16 let, mladší se doma „líčí“ neustále, kouká na různé youtube videa, starší vůbec.. Myslím, že kurz jim udělá radost. Pomůžete ji m i s barevnou typologií, a ukářete, jak správně vykreslit linky? to by moc chtěly určitě obě. Kurz bych si zaplatila také, vzhledem k tomu, že nejsou plnoleté, v tom nevidím problém. Ráda se také dozvím něco nového třeba a strávím s dcerami příjemné holčičí odpoledne :-) Díky.

Studio Návod na krásu

Krásný dobrý den, děkuji Vám za dotaz a zájem o kurz líčení. Určitě ráda pomůžu s barevnou typologií je to i součástí kurzu. Oční linky na základním kurzu nelíčíme ale pokud by jste na kurzu byly jen vy tři, přizpůsobím vám náplň, tak, aby jste byly spokojené.
Až si budete objednávat termín, poprosím jen o zprávu, že na kurzu chcete být jen vy tři samotné. Děkuji a budu se velmi těšit. Tereza N.

Simona Klecanová

Dobrý den,

může kurz navštívit i dcera ? Je jí 15 let. Sama s kamarádkou bez doprovodu dospělé osoby.? děkuji

Studio Návod na krásu

Krásný dobrý den, děkuji Vám velmi za dotaz. Bohužel, kurz líčení je vhodný pro ženy od 18 let. Mladší pouze v doprovodu dospělé osoby se zakoupeným platným voucherem. Děkuji Vám za pochopení a přeji krásné dny. Tereza N.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru