Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pekelně rychlá jízda v nadupaném Lamborghini Gallardo

4,7 / 5 ExtraDrive.cz (4 pobočky) Praha - Zličín  (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Misa

Dobry den, jak je to se spatecni cestou? Ujedu 30km a tam me ridic vysadi a musi pro me nekdo dojet? Nebo je to okruzni jizda kde koncite na zacatku.. Diky

ExtraDrive.cz

Dobry den, Míšo, je to samozrejme forma okruzni jizdy, takze Vas vratime zpet na nastupni misto :)

Kristýna Šmejkalová

Dobrý den, měla bych zájem o voucher za 1699 korun, mám k němu pár dotazů. 

  1. U tohoto typu je uvedeno „garance 20minutové jízdy nebo 20 km trasy“, v tom vnímám velký rozdíl, protože 20 km může člověk ujet mnohem rychleji. Můžete mi to prosím objasnit?

  1. Zážitek chci darovat jako v Praze s tím, že jej chci uplatnit pouze v Praze bez nutnosti dojíždět na druhý konec republiky. Mohu s touto variantou počítat, že si vybírám pobočku sama nebo ji oznámíte Vy?

  1. Při uplatnění v pražské pobočce je v rámci trasy zahrnut nějaký úsek dálnice, aby měl řidič možnost vyzkoušet pomalejší plynulou jízdu i rychlost koní pod kapotou?

  1. V inzerátu mi chybí informace o pojištění spoluúčasti. Pokud se stane bouračka, znamená to, že řidič platí 100% účast?

Děkuji za Váš čas a těším se na brzkou odezvu.
K. Šmejkalová
ExtraDrive.cz

Dobrý den, Kristýno,
pro každou variantu máme připravenou určitou doporučenou trasu, jejíž projetí ve Vámi uvedeném případě a zejména v Praze, trvá zpravidla cca 20 min. Nutno tedy brát v potaz, že průměrná rychlost při jízdě se diametrálně odlišuje od hodnoty té maximální. Pobočku (resp. místo jízdy) si vybíráte samozřejmě Vy při její rezervaci a nemůže se tak stát, že by Vám byla nějak přidělena :)
Ano, i v Praze je k dispozici z cca 80% rychlostní komunikace nebo dálnice. Trasy jsme připravovali tak, aby se každý mohl pořádně svézt!
Ano, spoluúčast jde za řidičem vozidla a je tedy třeba k věci přistupovat i se zodpovědností a respektem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru