Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

All you can eat oběd v Karlíně: asijská kuchyně, sushi, saláty a další dobroty

4,7 / 5 Fuku wok & sushi Praha - Karlín  (mapa) 654 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den,
lze platnost voucheru vzhledem k aktuální situaci prodloužit? Koupila jsem ho těsně před nouzovým stavem a nestihla jsem ho uplatnit. Do 20.11. to bohužel ani nestihnu, jelikož se prodloužil i nouzový stav.

Děkuji.
S pozdravem

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, s našimi poskytovateli se aktuálně snažíme domluvit na prodloužení platností voucherů. V případě, že kvůli dalším opatřením by se voucher nedal využít, stačí se na nás obrátit skrze náš kontaktní formulář (https://www.slevomat.cz/kontakt) a vše vyřešíme. Nemusíte se bát, že by voucher propadl bez možnosti využití či řešení. Hezký den Pavla

Jan

Dobrý den,
budete hromadně prodlužovat platnost poukazů z důvodu omezení které vláda nařídila?
Osobně bych viděl ideální řešení prodloužit veškeré poukazy do konce roku nebo ideálně do konce ledna či února.
Zákazníci by měli klid že poukázky nepropadnou a vy klid ohledně nekončících dotazů ohledně termínu do kdy a jak prodloužit poukazy.
Děkuji že budete uvažovat o mém způsobu řešení který vám doporučuji (myslím si že se jedná o nejvýhodnější řešení pro obě strany).

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, děkujeme za názor. Momentálně vám nemůžeme zaručit, že platnost voucherů se bude hromadně prodlužovat, i když se o to snažíme. :) Aktuální platnost voucheru naleznete zde: https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru nebo ve svém profilu v sekci „Mé nákupy“. Přejeme si, abyste si zážitek mohli užít a děláme pro to maximum. :) Hezký den

Petr

Dobrý den, jsou v polední nabídce na voucher All you can eat také teplé (masové) asijské speciality s přílohami, nebo jen studená kuchyně, saláty a suhsi?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) ano, součástí bufetu jsou i asijské pokrmy teplé kuchyně (maso, nudle apod.).
Pěkný den :)

Lucie

Dobrý den, kde najdu nápojový lístek? Na FB se nedostanu, protože svůj FB nemám. Je voda zdarma?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie :)
restaurace bohužel nemá online přístupný nápojový lístek. Ten najdete samozřejmě v restauraci, případně se můžete informovat na tel. +420 773 085 199.
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru