Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz vaření: thajské ostré nudle s kuřecím masem, hovězí pruhy a zeleninové žluté kari

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 38 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Šelma v kuchyni

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Všechno bylo super, už se chystáme na další kurz.

Lucie
Varianty (1)

Ponořte se do tajů thajské kuchyně, která je ostrá, barevná a intenzivní!

Thajská kuchyně je chutná, barevná a velice oblíbená – staňte se Šelmou v kuchyni a naučte se sladit veškeré netradiční suroviny tak, abyste na konci měli pokrm, na kterém si opravdu pochutnáte. Poznáte, že thajská kuchyně není jenom o tom, že pekelně pálí – základem je používání kvalitních a autentických surovin

Na kurzu, který potrvá cca 3 hodiny, vám budou k dispozici všechny potřebné receptury, suroviny, zapůjčí vám tu zástěru i veškerý inventář studia. Mnoho rad, nápadů a triků obdržíte od lektora Martina Lva

Co se bude připravovat:

  • Thajské ostré nudle s kuřecím masem, vodní ředkví, karotkou, pomerančem a ústřicovou omáčkou 
  • Hovězí pruhy s kořenovou zeleninou, tmavou sojovou omáčkou, chilli, koriandrem a houbami
  • Zeleninové žluté kari s limetkou, kokosovým mlékem, arašídy, kořenovou zeleninou a bazalkou
  • Přílohy: jasmínová rýže, nudle a tmavé rýžové nudle se sezamem

Co se naučíte:

  • Jaké koření se používá v Asii
  • Jak se pracuje s bylinkami v Asii a jaké jsou druhy bylin
  • Naučíte se kombinovat neobvyklé ingredience, omáčky a dochucovadla 
Nahoru