Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pro jízdu v klidu: přezutí pneumatik včetně vyvážení a nahuštění

4,7 / 5 1CAR expres, s.r.o. Praha - Chodov  (mapa) 725 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Michal

Dobrý den.

Potřebuji sundat letní kola a staré zimní pneumatiky vyměnit za nové zimní pneumatiky na „zimních discích“. T.j. 

  1. Sundat z auta letní kola
  2. Demontovat staré zimní pneu z disků
  3. Nasadit na „zimní“ disky nové zimní pneu
  4. Namontovat zimní kola na auto

Můžu na to využít voucher za 549 Kč?
Předem děkuji za odpověď.
1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

ano voucher lze použít.

  • letní kola sundáme a celá bez zásahu vložíme do vozu. 
  • zujeme staré zimní pneu ze zimních disků a obujeme nové zimní pneu.
  • na vůz namontujeme staré zimní disky s novými zimními pneumatikami. 

Váš 1CAR
Iggy

Dobrý den, platí voucher taky na výměnu kol na Transitu(2001, 17ky) ? Děkuju za odpověď.

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,
voucher platí na všechny osobní a dodávkové vozy do 3,5t a velikosti ráfku do 18" včetně, tzn. vašeho Transita samozřejmě na voucher přezujeme.
Díky výšce stropu naší dílny jsme schopni přezouvat dodávky opravdu všech velikostí.

Váš 1CAR

Vojtěch Roupa

Dobrý den, účtujete si příplatek za přezutí pneumatik s tpms? Děkuji za odpověď.

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

pokud máte TMPS, které se automaticky načtou případně jednoduše nastaví přes rozhraní vozu, tak potom si nic navíc neúčtujeme.
Pokud se po výměně pneumatik musí TMPS složitěji zrekalibrovat, případně se s nimi musí auto ještě projet pro jejich nastavení, potom tam bude příplatek dle času, který s tím mechanik stráví.
Tohle ale jde zjistit až u konkrétního vozu. Většinově ale příplatek k TMPS neaplikujeme.

Váš 1CAR

Jana Lískovcová

Dobry den, je možné využít voucher za 349,– Kč na prezuti kol bez demontaze pneu z kola, pokud se jedna o RunFlaty? Děkuji.

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

ano, na přehození celých kol budeme v tomto případě voucher akceptovat ( RF kola se budou pouze vyvažovat a velikost bude do 18" ).

Váš 1CAR

Fany Včelák

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli máte volný termín na přezutí pneu v pondělí 19.10 a nebo v úterý 20.10 Vždy buď dopoledne 8:00–11:00 a nebo odpoledne 14:30–18:00.
Děkuji Včelák

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

na nejbližší dva pracovní dny 19. a 20.10. které zmiňujete jsou již termíny plně obsazeny. Dávám vám sem odkaz na online kalendář https://www.1car.cz/pneuservis_calendar , kde se můžete zarezervovat sám, nebo nám zavolejte na 777 000 321–2 a nějaký vyhovující termín najdeme společně po telefonu.

Váš 1CAR

Jan Jeřábek

Dobrý den,

bylo by možné využít voucher za 549 Kč na výměnu pneu na dvou sadách kol? (nešlo by o přezouvání)
Mám 1× sadu alu kol s pneu a 1× sadu ocelových kol s pneu (ani jedny nejsou na autě, přivezl bych je samostatně). Chtěl bych sundat pneu z ocelových i alu disků a pneu z ocelových disků natáhnout na alu a tyto kola vyvážit. Ocelové disky by se nenazouvali. Šlo by tedy v podstatě o 2× demontáž sady pneu z disků + 1× montáž sady pneu na disky a jejich vyvážení.

Děkuji za odpověď,
s pozdravem Jeřábek

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den pane Jeřábku,

toto půjde udělat a voucher využít. Ohledně termínu zavolejte na 777 000 321–2 a do poznámky si nechte zapsat tuto domluvenou proceduru, případně si termín sjednejte online na https://www.1car.cz/pneuservis_calendar a opět do poznámky info o této domluvené proceduře.

Váš 1CAR

Jiří Opelka

Dobrý den,
ocenil bych vyjádření k této recenzi:

Ambrozovapetra

V servise mi měli měnit a vyvážit kola. Zaúčtovali si závaží. Kola přeházeli levé na právé zadní na přední i když byla kola popsaná. Auto mi plavalo, tak po pár dnech v jiném servise jsem zjistila, že kola nebyla vůbec vyvážená ani jedno a ještě si zaúčtovali 100kč za závaží. Každé mělo jiné váhy na vyvážení jsem to vyděla na vlastní oči 15/25 25/35 no hrůza kdo tomu rozumí zděsí se a tyto pánové či studenti kdo tam pracují hamba jim. Byla mi nabídnuta příští výměna zdarma a bohužel ani vrácení peněz ne. U NICH UŽ NIKDY! A to jsem v době epidemie chtěla bez práce ušetřit a tak mě to stálo dvojnásobek.((
Hodnocená nabídka: Přezutí pneumatik včetně vyvážení a nahuštění
27. 5. 2020

Předem děkuji

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,
Z dostupných informací jsme na jaře 2020 vozidlo paní Ambrožové opravdu přezouvali. Zákaznice dle své reakce nebyla s přezutím spokojena.
V tomto okamžiku se s námi měla zákaznice spojit a reklamovat službu, jak je běžné v případech, kdy zákazník není s něčím spokojen. V takovém případě proběhne kontrola stavu a případná reklamace je vždy vyřešena ke spokojenosti zákazníka a to zdarma. K tomuto bohužel nedošlo a zákaznice jela do jiného servisu, kde jí dle jejích slov sdělili co popsala ve své reakci. Vzhledem k tomu, že služba nebyla u nás reklamována, tak nejsme schopni nijak posoudit zda bylo něco špatně a případně co bylo špatně. Tím neříkáme, že se chyba stát nemohla, ale zároveň si umíme představit situaci, kdy konkurenční servis situaci využije ve svůj prospěch.

I přesto, že jsme neměli žádné ověřitelné informace, jsme zákaznici nabídli 100% slevu na příští přezutí jako kompenzaci její nespokojenosti. Snažíme se maximálně vyhovět našim zákazníkům a v případě jejich nespokojenosti se vždy snažíme o nápravu v maximální možné míře. Zákaznice dle mých informací toto neakceptovala.
Ještě jednou zopakuji, že pokud by přijela na reklamaci přezutí, všechny případné úkony s tím spojené by byly zdarma a zákaznice by neplatila nic navíc.

Slovo závěrem. Opravdu se snažíme o co nejspokojenější zákazníky, čehož výsledkem jsou naše hodnocení na Slevomatu 4,7 z 5 a 98% procent zákazníků doporučujících naše služby. Dále lze v ověřených hodnoceních nalézt 384 krát udělený nejvyšší stupeň spokojenosti 5 a na druhé straně jsou pouze 4 hodnocení s nejnižší jedničkou a ty si může každý přečíst.

Váš 1CAR

Marek Dlouhy

Dobrý den. Mohu v 1CAR při výměně nechat staré pneumatiky? Je to zpoplatněno?

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

ano, můžete si u nás pneumatiky uložit.
Cena uložení je nastavena na 0,87Kč + DPH za kolo a den, tzn. 3,48 Kč + DPH za sadu a den.

Pokud jste měl na mysli odložení starých vysloužilých pneumatik tak také ano – můžete je u nás nechat a za likvidaci není žádný poplatek.

Váš 1CAR

dnlsvtlk .

Dobrý den mám dotaz zdali budete voucher akceptovat v případě že sundávaná kola jsou Run Flat nandávaná nikoliv.

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

v případě, že se budou sundávat celá kola s RunFlaty a nasazovat se budou celá kola bez RunFlatů, potom na to voucher využít lze.
V případě, že se budou RunFlat pneumatiky sundávat z disků a budou se normální pneumatiky na ty samé disky nazouvat, potom na to bude možné voucher použít, ale budete mít k přezutí doplatek za sundání RunFlat pneumatik z disků ve výši 400,–.

Váš 1CAR

Ivo Kohoutek

Dobrý den,
budete voucher akceptovat, když sundávaná kola jsou na discích 22' a nasazovaná (zimní) kola jsou na discích 18' ?

Děkuji za odpověď, Ivo Kohoutek

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

pokud budeme pouze sundávat celá 22" kola, tak voucher budeme akceptovat.
Pokud byste chtěl s těmi letními 22" koly nějaké další činnosti ( sundat pneu z disku, převážit, … ), tak toto bychom zpoplatnili samostatně jako doplatek nad rámec služeb obsažených ve voucheru.

Váš 1CAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru