Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

4* pobyt v Rožnově pod Radhoštěm: snídaně, polopenze, wellness i sleva na masáže

4,5 / 5 Hotel Eroplán**** Rožnov pod Radhoštěm (mapa) 87 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Silvie Mullerova

Dobry den,rada bych se zeptala na vyuziti pres fksp od zamestnavatele. Dekuji Mullerova

Slevomat.cz

Dobrý den, Silvie :)
pokud máte možnost čerpat příspěvek od zaměstnavatele, nejprve si vyberte nabídku a objednejte si voucher bez termínu a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel vám vytvoří proforma fakturu a váš zaměstnavatel ji uhradí. Bohužel ne všechny hotely proforma fakturu vystaví, proto doporučuji nejprve kontaktovat daný hotel.
Krásný den :)

Petr Fládr

Dobrý den. Jak jste přišli na to, že pobyt stojí 6310 Kč? Když se podívám na stránky hotelu Eroplán, nabízí za stejné služby úplně stejnou cenu ( 4 890 Kč) na třídenní pobyt. Proč to tedy objednávat přes Vás, když tím nic neušetříme? Děkuji za odpověď. Petr Fládr

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) ano, nabídky jsou si podobné, avšak na našich stránkách máte ještě něco navíc. Každý den pobytu máte k dispozici 120 minut wellness, dostanete welcome drink a také si můžete dát odpolední kávu s dezertem. Další výhodou je možnost uplatnit při koupi voucheru benefitní poukázky. Proto si myslíme, že nabídka je velmi lákavá. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru