Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Napínavá vyšetřovací hra Po stopách agenta, kterou můžete hrát kdekoliv

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Michaela

Dobrý den,

plánujete zařazení této hry opět na slevomat? Líbila se mi ze všech zde nabízených nejvíc, ale bohužel už je vyprodaná

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, jestli se nabídka znova objeví, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného partnera, a to tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne :-) přeji krásný den Pavla

Zdenek

Dobrý den, také bohužel čekám již třetí den. A to jsem i telefonicky upozorňoval a další den psal sms. Člověk by měl být upozorněn předem, že to bude trvat několik dní.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňku :) je nám líto, že jste měl takové komplikace. Doufáme, že je nyní již vše v pořádku. Pokud byste přeci jen potřeboval naši pomoc, můžete nás kontaktovat na podpora@slevomat.cz a určitě společně vše vyřešíme. Pěkný den :)

Stanislav Horálek

Dobrý den,
jaká je čekací doba na dodání přihlašovacích údajů? Myslel jsem že si hru zahrajeme dnes večer, ale email také nepřišel.
 Děkuji

Po stopách agenta

Dobrý den, vše nastavujeme ručně nejpozději do 24 hodin. Pokusíme se Vám to nastavit ještě dnes, abyste si ještě dnes zahráli :)

Romana

Dobrý den, před 2 dny jsem vyplnila formulář pro uplatnění voucheru. Formulář byl prý úspěšně odeslán, ale do e-mailu mi dosud nebyly zaslány přístupové údaje ke hře (ani spam, ani hromadné) . Kontaktovala jsem provozovatele e-mailem a na facebooku, ale nikdo mi neodpovídá. Co s tím?

Po stopách agenta

Dobrý den, velice se omlouváme za komplikace z technických důvodů. Během dneška by Vám měly přihlašovací údaje přijít na Váš e-mail včetně patřičné kompenzace :) Standa, Dostaň se ven

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru