Nabídku Oblíbená škola smyku s profesionály mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oblíbená škola smyku pod vedením profesionálních instruktorů

4,7 / 5 MAX CARS Training Dlouhá Lhota  (mapa) 441 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
andrea

Dobrý den, uvádíte, že od 1.1. 2021 není možno mít s sebou žádný doprovod. Je to kvůli nařízeným opatřením, nebo je to Váš požadavek. Chtěla bych totiž vidět manžela řídit.
 Děkuji

MAX CARS Training

Dobrý den, od 1.1.2021 je tento stav dle bezpečnostních předpisů a podmínek provozu areálu Polygonu, veřejnost (neaktivní účastník) je z těchto akcí z prostoru výuky a výcviku vyloučena. Pokud se budete na manžela dívat za plotem z obecní komunikace, tam již tyto předpisy neplatí a samozřejmě můžete, je to už zcela Vaše věc.

Ondřej

Dobrý den, je možné absolvovat kurz v páru? Rádi bychom s přítelkyní absolvovali kurz v jednom termínu, ale máme pouze jeden vůz. Je to možné, případně za jakých podmínek?
Děkuji.

MAX CARS Training

Dobrý den, ano je to možné, musíte si zakoupit variantu č.2 (zde nabízeno) jedná se o poukaz na Školu smyku STANDARD „Pár za Pár“ :) Hezký den MAX CARS

Pavel Petr

Píšete, že Voucher platí do 31.3.2021. Co když situace kolem Covid 19 neumožní kurz absolvovat? Jak se bude postupovat dále?

MAX CARS Training

Dobrý den, tak jak se postupovalo i letos, o dny, které se nebude moci jezdit / bude uzavřen areál Polygonu, se poukaz prodlužuje. Slevomat.cz vždy všem kupujícím pošle informaci emailem či do schránky správy účtu Slevomat, že jsou poukazy prodloužené a do kdy.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda v průběhu té praktické části jezdí účastník po celou dobu nebo zda se střídá s celou skupinou. Pokud se střídá, jak dlouho tedy jeden účastník řídí? Moc děkuji za odpověď.

MAX CARS Training

Dobrý den, organizace kurzů i jednotlivých účastníků je rozdělena do skupin dle samostatných výcvikových stanovišť a dle jednotlivých nácvikových prvků. Prostor našeho areálu je tak veliký, že v jednu chvíli jezdí vícero vozidel naráz, čekací doby ve skupinách jsou tedy minimální …

Lomnická Martina

Dobrý den,
v podmínkách účasti uvádíte vlastní vozidlo. Znamená to, že trváte na tom, aby účastník kurzu byl v technickém průkazu zapsán jako majitel vozidla nebo stačí, když přijede ve svém autě, které může mít jiného majitele? Chtěla bych kurz koupit synovi, ale auto by měl půjčené od otce… děkuji za odpověď a přeji hezký den :-) Lomnická M.

MAX CARS Training

Dobrý den, termín „vlastní vozidlo“ je formulován zcela obecně proto, aby bylo každému jasné, že trénuje na vozidle, se kterým na kurz sám přijede, nikoliv, že mu my vozidlo budeme půjčovat :) Jinak vůbec neřešíme majetkoprávní vztahy klienta k vozidlu, se kterým na kurz dorazí, zdali se tedy jedná o vozidlo tatínka, kamaráda nebo třeba firemní vůz, je nám vcelku úplně jedno … Hezký den MAX CARS

Jindrich Baca

Dobrý den, je možné si sebou vzít do auta jako spolujezdce i 11 letého syna ? Do 1.1.2021 ..
 Děkuji

MAX CARS Training

Ano je to možné do konce tohoto roku, ale vzhledem k aktuálním opatřením, to v tuto chvíli stejně nelze… Hezký den MAX CARS

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru