Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Krásný horský apartmán v Harrachově až pro 10 osob

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Chalet 12 Harrachov (mapa)

Přehled nabídky

5,0

Je tam krásné ticho, na každém kroku skákadla pro děti a krásné vyžití. Dá se tamkrásně jezdit na…

Karel
Vybavená kuchyně, pět ložnic a terasa s grilem
Skvělé pro rodinu nebo partu kamarádů
Na výlet k Mumlavskému vodopádu i na Čertovu horu
10 osob • 3 až 4 dny (2 až 3 noci)
10 osob • 3 až 6 dní (2 až 5 nocí)
10 osob • 8 dní (7 nocí)
Vybavená kuchyně, pět ložnic a terasa s grilem
Skvělé pro rodinu nebo partu kamarádů
Na výlet k Mumlavskému vodopádu i na Čertovu horu

Málo se to ví, ale anglické slovo „chalet“ pochází z češtiny. Jedná se o zkratkové slovo, které lze rozklíčovat jako „CHALupa Extra Třída“.

Vezměte rodinu nebo partu kamarádů do Krkonoš a užijte si parádní pobyt v luxusním horském apartmánu Chalet 12, který je součástí Natura Parku v Harrachově. V téhle krásné a stylově zařízené dřevěné „chalupě“ budete mít absolutní pohodlí, uvnitř je pět ložnic, kuchyně i obývací pokoj a patří k ní terasa.

Kam na výlet? Po hřebenech hor i do minipivovaru

Chalet je luxusní a člověk by v něm klidně strávil celé dny, to nejdůležitější se ale odehrává venku – Harrachov a jeho okolí je skvělým místem pro pěší i cyklovýlety. Třeba k Mumlavskému vodopádu to máte jen 2,5 km, lanovka na Čertovu horu je asi 3 km daleko.

Pokud jedete s dětmi, počítejte, že se u spodní stanice chvíli zdržíte – je tu totiž Dětský park s trampolínou a nafukovacím hradem. Na vrcholu pak najdete nafukovací bludiště. Až se z něj vymotáte, vydejte se po hřebenech třeba na Krakonošovu snídani, Labskou boudu nebo k prameni Labe.Nebo klidně zůstaňte v samotném Harrachově, i tady je spousta atraktivních turistických cílů a žije to tu i kulturně. A co takhle návštěva sklárny a minipivovaru Novosad (2 km) nebo lenošení na koupališti v Zákoutí, kam to máte jen kousek a kde jsou kromě bazénu i tenisové kurty, minigolf a horolezecká stěna?

Stylové ubytování až pro 10 osob

Doma nemusíte nechávat žádného člena party, v nabídce jsou vouchery až pro 10 osob, do chaletu se všichni vejdete velmi pohodlně. Jsou tu tři ložnice s manželskými postelemi a dvě s oddělenými lůžky, dvě toalety a jedna koupelna s vanou, společně si uvaříte ve vybavené kuchyni a večery můžete trávit jak na venkovní terase, tak v prostorném obývacím pokoji.V celém chaletu funguje Wi‑Fi připojení, najdete tu i místnost, kam pohodlně uložíte své sportovní vybavení, a patří k němu zastřešené parkovací místo pro jedno auto. Pro další auta případně zajistí parkování u nedalekého hotelu (asi 5 min. chůze, parkování zdarma).

Co s volným časem?

V blízkosti chaletu jsou restaurace, hospůdky, kavárny a bary i obchody. Všude jste během pár minut, ale vše je zároveň dostatečně vzdáleno, tak aby vás nerušil případný hluk. Chalet 12 je prostě dokonalá kombinace nádherné přírody a luxusu i naprostého soukromí a blízkosti centra.

Nahoru