Nabídku Yoni vajíčka nejen pro posílení pánevního dna mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Yoni vajíčka z polodrahokamů pro zdraví a posílení svalů pánevního dna

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Janinka

Dobrý den, chci se zeptat, lze vajicko nosit uvnitr v těle i za normalniho režimu. Napr do práce, na vylet a pod. Děkuji za odpověď 🙏🏼

YONI YONI

Prosím, nedělejte to. Najdete mnoho článků a názorů žen, které například praktikují nošení yoni vajíček i přes noc a nemají žádné problémy, ale pro vaše tělo to není bezpečné a většina gynekologů ve spojení s yoni vajíčky varuje právě před tímto nesprávným používáním. Zatímco spíte, mnoho vašich receptorů bolesti se vypne, což znamená, že pokud by se mělo stát něco neočekávaného, možná o tom nebudete ani vědět, dokud se neprobudíte. Navíc tím, že v sobě ponecháte yoni vajíčko přes noc, zbavíte své tělo normálního času na odpočinek a zotavení. Bez času na zotavení mohou vaše svaly pánevního dna skončit v horším stavu, než když jste vůbec s yoni vajíčky začala!

Poslouchejte své tělo a nepřehánějte to, stejně jako s jakýmkoliv jiným cvičením. Existuje mnoho doporučení, my se přikláníme k tomu, že není vhodné mít vajíčko zavedené do vaginy déle než 20 minut. Nošení yoni vajíčka příliš dlouho může navíc způsobit toxický šok.

Hezký den,

YONI YONI

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru