Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dárkové poukazy na veškerou konzumaci v oceňované restauraci Le Grill

4,8 / 5 The Grand Mark Prague Praha - Nové Město  (mapa) 244 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Olga

Dobrý den. Zajímá mne, jestli je vaše restaurace plně bezbariérová. Děkuji.

The Grand Mark Prague

Dobrý den Olgo,
ano naše restaurace je plně bezbariérová. Disponujeme i toaletou vhodnou pro vozíčkáře.

Přeji Vám pěkný den,
Alžběta Blažková
F&B Supervisor

Milena Janků

Dosibobrý den, prosím o zprávu, pro kolik osob je zakoupený dárkový poukaz, např. v hodnotě 1000 Kč přes Slevomat. Již jsme s manželem Vaši krásnou restauraci, resp. zahradu navštívili a vše bylo vynikající. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mileno :) poukaz není omezen počtem osob, ale jen danou částkou. Pokud ale například plánujete větší hostinu, nemějte obavy. Vouchery se dají i sčítat.
Pěkný den :)

Eva M.

Dobrý den, nákup voucheru na Slevomatu je naprosto bezpředmětný a ztrácí smysl – vysvětlím: zakoupili jsme dárkový poukaz v hodnotě 1000Kč za 799Kč. Princip Slevomatu je tedy jasný. Ovšem realita? Od celkové útraty vám v restauraci odečtou pouze těch 799Kč a ne 1000Kč. Jak je to možné??? S jídlem jsme byli moc spokojeni, tak mi nepřišlo vhodné se na místě dohadovat, ale ráda bych si to nechala vysvětlit… Toto je klamání zákazníka… Byl to gurmánský zážitek, ale tento konec s placením reputaci restaurace dost zkazil… Předem děkuji za odpověď.

The Grand Mark Prague

Dobrý den, pokud jste uplatnila voucher v hodnotě 1 000,– Kč, bylo Vám z celkového účtu odečteno oněch 1 000,– Kč. Prosím prohlédněte si kolik byla Vaše celková útrata a kolik jste na místě dopláceli. Jsme si jisti, že Vám personál restaurace odečetl právě těch 1 000,– Kč. Při platbě s vouchrem v nominální hodnotě 1 000,– Kč se na účtu z pokladního systému celková částka ponižuje dvěma položkami a to 201,– + 799,– což je celkem 1 000,– Kč. Pokud jste při vyúčtování v restauraci měla nějaké pochybnosti, stačilo se zeptat účtujícího personálu, který by Vám vše na místě vysvětlil. Velmi rádi Váš účet z restaurace zpětně dohledáme a zašleme k Vaší kontrole. Jsme přesvědčeni, že k žádnému pochybení nedošlo. Napište prosím na email : sales@grandmark.cz S pozdravem, Restaurant Manager

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru