Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kalifornské pistácie, mandle a kešu ořechy v extra kvalitě: pražené i přírodní

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Ráda bych mandle natur loupane. Nenacházím. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) Děkujeme za tip na rozšíření nabízených produktů :) O zařazení zboží se přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného partnera, a to tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne :-) Přeji krásný den, Martin Buchal

Jan Franěk

Ať dělám co dělám, nemohu objednat tři druhy najednou. Mám zájem o oříšky kešu, pistácie a ořechy para, vše po 500 gramech a solené.Doprava na odběrné místo. Nevím, jak mám najít informace o zaslání platby. Vždy mi tam naskáče něco jiného. S pozdravem Jan Franěk
J.Š. Baara 43, 370 01 Čšeské Budějovice

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane :)
mě objednávka nyní šla udělat i s více produkty. Zkuste vše dělat na počítači, zde by mělo vše fungovat. Při tvorbě objednávky zadáte způsob platby a platební údaje Vám případně přijdou na zadaný email.
Pěkný den :)

Alena Balušinská

Dobrý den
přečetla jsem si vaše ohodnocení a dělá to na mě dojem, že někomu zašlete dobré oříšky a někomu přidáte staré abyste se jich zbavili. A.B.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno :)
vidím, že většina zákazníku byla s touto nabídkou spokojena. Samozřejmě někdy může dojít k nějaké chybě, ale eshop tyto situace řeší a snaží se o její nápravu. Rozhodně se nesnaží někoho poškodit.
Pěkný den :)

Věra Krejčířová

Nemohu potvrdit odběrné místo. (Zásilkovna).

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro :)
mně nyní místo vyzvednutí skrze Zásilkovnu šlo potvrdit v objednávce zcela v pořádku. Nevím tedy jaké místo jste zkoušela vy. Pokud problém přetrvává, určitě se nám ozvěte skrze kontaktní formulář (https://www.slevomat.cz/kontakt), kde Vám rádi pomůžeme.
Pěkný den :)

Budina Jaroslav

jak si mám objednat 1kg balení? Kde najdu ostatních avizovaných 11 variant? V nabídce se objevuje pouze 6 základních. Děkuji za odpověď. J.B.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave :)
bohužel nevím odkud máte informaci o 11 variantách. V této nabídce je pouze 6 variant. Každá z nich ve dvou hmotnostech 500 g a 1 kg. Hmotnost si vždy můžete nastavit vždy po zvolení dané varianty. Ve zobrazení na počítači je možnost hmotnosti hned pod volbou varianty.
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru