Polopenze nebo degustační večeře a vždy lahev vína
Všechny pokoje mají koupelnu s vířivou vanou
Termíny do konce října včetně letních prázdnin
Možná jste o něm četli, možná jste ho viděli v televizi, možná jste o něm slyšeli. Teď v něm ale budete bydlet. Grand Hotel Imperial!
Liberecký 4* Grand Hotel Imperial je v mnohém výjimečný. A výjimečné budou i noci, které tu strávíte. Pod nadčasovou fasádou ze 30. let 20. století se skrývá moderní hotel, který je zároveň galerií současného designu. Jeho pokoje navrhli čeští designéři a architekti, ale třeba také sám hoteliér Lukáš Pytloun.
Otestováno blogerkou
Grand Hotel Imperial navštívila blogerka Betty & Co.: „Když vejdete dovnitř, ohromí vás krásný moderní a nadčasový design. Útulná zlatá barva a skleněné koule vás pocitově zahřejí. Pohodlná křesílka a krásná knihovna vám dodají na pocitu domova. Na pokoji si můžete vychutnat kávu Nespresso a jistě vás potěší základní hygienický kit v krásné koupelně. V hotelové restauraci nevynechejte pěnu z belgické čokolády na sezamovém lůžku s ovocem.“
Podle zvolené varianty se zabydlíte v pokoji Superior (který vám v případě volných kapacit zdarma upgradují na pokoj Deluxe) nebo si vyberete jeden z 10 designových pokojů – některé jsou romantické, jiné trochu bláznivé, barevně střídmé i extravagantní. Každý z nich má vlastní příběh a charakter, ale spojuje je jedno: luxus. Všechny mají koupelnu s vířivou vanou, televizi a klimatizaci, uvaříte si tu kávu i čaj a bez problémů se připojíte k Wi‑Fi.
Každé ráno posnídáte v restauraci Zlatý Kohout, kterou zaplní bohaté bufetové stoly se studenými i teplými dobrotami. Pokud si rádi přivstanete, žádný problém: ve všední dny můžete do restaurace přijít už v 6:30, o víkendech v 7:30. Snídaně se podávají do 10:00, resp. 11:00.
Tip: Pobyt si tu užilo již mnoho nadšených hostů – mrkněte na jejich skvělá hodnocení.
Pouze snídaní však vaše gastrozážitky nekončí. V ceně máte polopenzí, takže si každý večer dáte tříchodové menu a k němu lahev vína. Kuchaři připravují moderní variace na tradiční středoevropskou i světovou kuchyni, takže se máte nač těšit.
Jídlo si pochvaluje i blogerka: „V hotelu je restaurace Zlatý Kohout, kde se podávají bohaté snídaně. Vybírali jsme ze sladkého koutku – doporučuji domácí štrúdl – a ze slaného a teplého pultu. Můžete si sami udělat fresh, napít se džusu, čaje sypaného nebo v pytlíku, kávy či mléka. Pokud patříte mezi opravdové „coffee lovers“, můžete si nechat udělat kávu přímo z kávovaru. Ta však není součástí běžné nabídky a zaplatíte ji zvlášť. Děti si mohou dát cereálie, jogurt s müsli nebo croissant.“