Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Za polární září a krásami Botnického zálivu: pronájem domku až pro 11 osob, český majitel

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
Severské domky Pålänge, Švédsko Švédsko (mapa) 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Greta

Zdravím, chtěla bych se zeptat na vzdálenost z letiště Lulea k vám. V popisu na Slevomatu je uvedeno 75 km, ale na mapách je to 534 km.

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
zkuste v mapách zadat Påläng s PSČ 95204. Nebo jméno města Kalix (vzdáleného od Påläng 16 km). Platí skutečně asi 75 km.
V případě nejasností mě neváhejte kontaktovat.

Přeji pěkný den do ČR !
Petr Mácha

Jana Linhartová

Krásný den, nabídka je opravdu skvělá. Je uvedeno, že voucher platí pouze do 30.11. Musim ho tedy uplatnit do 30.11. nebo i později? Protože se jedná o dárek, upřesňují si nyní počet osob a druh dopravy. Jakmile si vše upřesním, zavolám přes WhatsApp.
Děkuji za odpověď a přeji vám pevné zdraví a spokojené klienty.
Jana Linhartová

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
děkuji za Váš zájem. Voucher můžete uplatnit i po 30.11. WhatsApp používám, můžete volat i přes Messenger.

I Vám pevné zdraví a pěkný zbytek léta.
Petr Mácha

Renata Horáková

Dobrý den!
Vaše nabídka mě velmi zaujala! Byla by možná rezervace pro 4 osoby v termínu přibližně 12.7.-18.7.2021? Prosím o přibližnou cenu trajektu pro 4 osoby a 1 auto Německo – Švédsko.
Předem děkuji za odpověď.
Renata Horáková

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
děkuji za Váš zájem. :-) Rezervace by byla možná na větším domečku s jednodenním posunem, tedy s příjezdem 13. 7. a odjezdem 19.7. Pokud Vám termín vyhovuje, prosím, napište mi na můj e-mail, kde můžeme vyřešit všechny podrobnosti včetně prferovaného spojení trajektem.
Přeji pěkný den ze Skandinávie. :-)

Petr Mácha

Marek Kovačik

Dobrý den,je možné ubytování i se psem?(malá rasa).
Děkuji M. Kovačik

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
děkuji za Váš zájem, ano, pobyt s pejskem (i větším :-) ) je možný.
Přeji pěkný den do ČR.
Petr Mácha

Radek Pitour

Dobrý den, je možný pobyt pro 2osoby (vozíčkář+oprovod) kdykoliv , hlavně v zimně? Takový zimní relax.

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den, ano, je to možné. Napište mi prosím na e-mail, jeden dům je bezbariérový. Rád Vám sdělím Vám podrobnosti.
Pěkný den do ČR !
Petr Mácha

Ludmila

Dobrý den, s partnerem o Vaší nabídce silně uvažujeme. Milujeme turistiku, vodu a přírodu. Rádi bychom využili měnší chatky (asi bychom dorazili jen ve dvou), a to na takových 8 až 10 dnů. Mohu se zeptat na obsazenovat na přelomu června a července? A ještě jeden dotaz, lze pozorovat v této oblasti v tomto období půlnoční slunce? Rádi bychom to zažili. Předem moc děkuji za odpověď. :) Ludmila

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
ano, rezervace na přelomu června a července je možná, prosím, ohledně konkrétní termín ale prosím ověřte. Půlnoční slunce lze pozorovat i zde, přestože Pålang leží několik mírně pod polárním kruhem a to o období slunovratu. Máte-li jakékoliv dotazy, rád Vám je odpovím.
Pěkný den na jih ! :-)
Petr Mácha

Hanka

Dobrý den, měli by jsme zájem přelom červenec a srpen pro 6 osob. Nevíme jaká bude situace ohledně covidu a zda budeme moc vycestovat. Lze v případě přiobjednat na jiný termín? Děkuji

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
ano, voucher nekupujete s konkrétním datem, v případě problémů lze přeobjednat.
Přeji pěkný den.
PetrMácha

Tereza Roztočilová

Dobrý den,
rádi bychom k vám vyrazili v létě, jen ve 2, ideálně mezi červencem a srpnem, ale máme zkušenost s tím, že v těchto měsících pro nás nebývá dovolená příliš příjemná kvůli vysokým teplotám. Tak se chci zeptat jaké jsou u vás teploty v těchto měsících, pro nás je ideální počasí 20–25°C, rádi rybaříme a máme rádi pěší turistiku v přírodě, kdy byste nám doporučil vyrazit?

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
ve Vašem případě by bylo přelom července a srpna ideální, většinové teploty odpovídají i Vašim preferencím. :-) Pokud byste si chtěli užít koupání, spíše bych volil druhou polovinu července, v srpnu už nemusí být voda stejně teplá. Je zde také krásně v období konce srpna a září v období babího léta, kdy jsou zralé brusinky. Ale teploty mohou být pod 20 stupňů. Nicméně stále velmi příjemně a čerstvo. :-)
Přeji pěkný den do ČR!
Petr Mácha

Ruda

Zdravím,
dá se někam k Vám doject trajektem a vlastním vozem?
Bylo by nás 6. Co stojí trajekt a jak dlouho tam pluje?
 Děkuji

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
přímo na sever Botnického zálivu trajekty nejezdí, můžete nejdále dojet do Nyneshamn (pod Stockholm), nebo zvolit kratší trajekty z Polska nebo Německa (popř z Talinu do Helsinek). Vastním vozem určitě dojet můžete, ve Švédsku jsou velmi kvalitní cesty, menší provoz a více klidno. :-)
Pokud budete chtít poradit s Trajekty, můžete mi zavolat i na WhatsApp nebo Messenger, rád Vám s dopravou poradím.
Pěkný den do ČR,
Petr Mácha

Jasmína Kočí Smudová

Dobrý den. Mám velký sen vidět polární záři. Kdy byste mi doporučil návštěvu.

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
obecně – od 2. poloviny září do konce března. Pokud byste chtěla spojit pobyt s běžkama, tak bych doporučil březen. Na četnost výskytu polární záře se můžete podívat i na internetu pod hesly „northern lights forecast“.
Přeji pěkný den do ČR !
Petr Mácha

Dominika Kotíková

Dobrý den, mám zájem o pronájem menšího domku, ideálně v jarním/letním období, máte ještě volné termíny? Kolik by vyšel pobyt na 1 týden a jak dlouho zhruba trvá cesta autem? Nebo je výhodnější (i finančně) přiletět? Moc děkuji, Dominika

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den Dominiko,
ano, ve Vámi zmiňovaném termínu termín jistě najdeme. Cena závisí na počtu dnů a počtu osob, můžete si cenu ověřit i přímo na stránce nabídky – pokud kliknete na tllačítko koupit, objeví se Vám „kalkulačka“, kde můžete oba údaje zadat. Nebo mi napište na mail a já Vám nabídku zašlu. :-) Ohledně cesty autem – je několik variant trasy i trajektů, rád Vám poradím. Ekonomická výhodnost opět záleší na počtu osob. Opět můžete napsat, nebo zavolat.
Přeji pěkný den do ČR, Petr

jaroslav jerry

Dobrý den Petře, o Švédsku sním delší dobu, v kterém ročním období je asi nejlépe navštívit tuto krásnou zemi s možnostmi výletů např. NP Abisko? (pěší turistika, půjčovna kol apod.)
Jako pravidelný návštěvník saun, bych rád vyzkoušel i místní patrně velmi oblíbené stylové tradiční švédské sauny? Děkuji Jarda

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den Jardo,
pokud se bavíme o kolech (ne o běžkách), předpokládám Váš zájem o období mezi květnem a říjnem. Počítáte-li s návštěvou Abiska, raději bych posunul začátek na červen, v květnu může být stále sníh i v nižších polohách. V samotném domě sauna není, ale je možné ji domluvit. Pro vyjížďky na kolech po bližším okolí je možné zapůjčit kola u mě, jsou v ceně pobytu, stejně jako loďky a mořské kajaky.
Přeji pěkný den do ČR,
 Petr

Antonín Vrbovec

Zdravím,
asi bychom pobyt spojili s delším cestováním po regionu , umíte pak případně poradit zajímavou cestu ?
vrbovec

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
pokud se tá zajímavých míst dostupných z Påläng, určitě bych doporučil návštěvu největších kaskádových vodopádů Storforsen. Velmi pěkný je i vodopád Jockfall na řece Kalix s lososím přechodem. V nedalekém finském rovaniemi můžete navštívit přírodně-etnografické muzeum Arktikum. A ve velmi blízkém okolí maják ve Storön, pevnost v Siknes, přírodní naučné stezky. V jednodenním výletu se dá zvládnout i návštěva NP Abisko. Je opravdu z čeho vybírat. :-)
Přeji pěkný den na jih !
Petr Mácha

Dominika

Dobrý den p.Macha,
Rada bych takový pobyt zakoupila manželovi,který severské země miluje.
Chci se zeptat, jak je to momentálně s vycestovanim kvůli covidu?
Dale me zajímá zda jsou u vás vítané děti (ročni a 7lety chlapecci) jestli by tak malé děti nebyl problém:)?
Moc děkuji a přejeme hodně zdraví

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
v současné době Švédsko neomezuje příjezd do země. Jak uvádí i ministerstvo zahraničí " Od 27. 7. 2020 bylo Švédsko zařazeno mezi země s nízkým rizikem výskytu COVID-19 (zelená). Švédsko neomezuje vstup na své území pro občany EU. Zároveň je možné ze země volně vycestovat. Po příjezdu do ČR ze Švédska nejsou žádná hygienická opatření (karanténa, text PCR)." Aktuální informace naleznete na adrese: https://www.mzv.cz/stockholm/cz/konzularni_usek/aktualni_informace/omezeni_cestovani_v_souvislosti_s.html

Děti jsou určitě vítány, do dvou let za pobyt neplatí. :-)

Přeji pěkný den do ČR !
Petr Mácha

Zdeněk Novák

Prosím vás, jak je to v okolí s rybama. Hlavně které druhy se tam dají chytit. Děkuji

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
na řekách se loví lososovité ryby – losos, pstruh, lipan, síh, dále okoun a štika, na jezerech a moři (zde s brakickou vodou) štiky a okouni. Na soukromých jezerech jsou pak vysazeni pstruzi duhoví. Na jezerech a moři není nutné mít povolenku, řeky a soukromá jezera jsou zpoplatněny podle úseku – mezi 40 a 120 SEK/den.
Pěkný den do ČR !
 Petr

Adéla

Dobrý den, cena 5 999 je na 4 noci a 3 dny? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Adélo :)
tato cena je u domku pro maximálně 6 osob s délkou pobytu 4 dny (3 noci).
Pěkný den :)

Michal Koranda

Dobrý den, pane Mácho, kolik ložnic mají domy? Díky za info.

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
oba domy mají kuchyň a dva pokoje (ložnice). U Většího domu jsou pokoje skutečně velké s dostatkem stolů a židlí i pro větší skupiny.
Pěkný den do ČR !
Petr Mácha

Agata

Dobrý den,
uvažujeme o pronájmu domku pro 6 osob koncem února, a proto jsem se chtěla zeptat, jak to je v domku s topením a jaké počasí a podmínky nás tam můžou zastihnout? Doporučujete vůbec tento pobyt v zimním období? Předem děkuji za odpověď a přeju hezký den.

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
zimní pobyt určitě doporučit můžu, v únoru (a celý březen také) Vás tu bude zcela jistě čekat bílá zima, 70 – 100 cm sněhu bez oblev se zamrzlými jezery a mořem. Led má 70–80 cm a je možné po něm nejen běžkovat, ale v nedaleké Luleå i na upravené několik kilometrů dlouhé ledové ploše bruslit nebo jezdit autem. V domě je elektrické vytápění s termostatem, teplotu si zvolíte.
Přeji hezký den do ČR. :-)
Petr Mácha

Denisa Voglová

Dobrý den, ráda bych u Vás oslavila s partou kamarádek narozeniny. Chtěla bych se zeptala na cenu transferu z letiště a na letiště, dále zda je možnost zapůjčení auta na nákupy a zda je v okolí třeba nějaká restaurace. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den. Denisa Voglová

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
cena jednoho transferu jedním osobním vozem je 470 SEK bez ohledu na počet osob. Pokud je Vás více než 4, je možné domluvit minibus (řidič+8). Osobní vůz na nákupy zapůjčit lze, restaurace v nedalekém Kalixu.
I já děkuji za zájem a přeji hezký den do ČR.
Petr Mácha

Radek

Dobrý den, jak je daleko na nákupy, nerad vozím zásoby. Menší srub pro 2+2 nemáte?. A máte nějaký vaše stránky nebo se to musí objednávat přes slevomat.cz. Děkuji za odpověď Musil

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den, děkuji za Váš zájem. Nákupy je možné pořídit v blízkém městečku Kalix (cca 15 minut autem). Pro dva páry je možné využít menší (žlutý) domeček. Tato cenová nabídka je platná pro nákup na Slevomatu.
Přeji pěkný večer do ČR.
Petr Mácha

Tomáš

Dobrý den , uvažuji o pronájmu domku pro 9 lidí cca na týden.
Né že by to byla nutnost ,ale zajímalo by mne zda je povoleno na jezeře používat motorový člun ( malý nafukovací).

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobry den, ano, bez omezeni. :-)

Vanda

Dobry den, vzhledem k tomu, ze nejsme rybari, stejne bychom meli zajem rybareni vyzkouset. Co je pro to potreba a Bylo by mozne si v miste rybarske nacini zapujcit?

Severské domky Pålänge, Švédsko

Dobrý den,
děkuji za Váš zájem. Rybaření si určitě vyzkoušet můžete, na okolních jezera ani moře není nutno kupovat povolenku. Základní vybavení Vám rád bezplatně zapůjčím, loďka je v ceně.
Pěkný den do ČR !
Petr Mácha

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru