Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Fotoknihy o velikosti A5 až A3: 40, 80 nebo 104 stránek

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 389 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lenka

Dobrý den, nechala jsem si u vás vyrobit již několik fotoknih a vždy jsem byla s výsledkem spokojená. Vzhledem k tomu, že tvorba fotoknihy mi dá vždy hodně práce a zabere spoustu času, chci se zeptat jestli je nějaká možnost, jak ji ve vytvořené podobě zachovat, stáhnout, uložit… atd. ještě před tím, než dostanu emailem cca po půl roce od vás avizo, že bude smazána. Vím, že si ji mohu u vás nechat dotisknout, ale jde mi o její zachování v elektronické podobě, aby se případně dala dotisknout po delší době než je půl roku. Předem děkuji za informaci.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
pokud máte stažený náš program na tvorbu fotoproduktů, projekty máte uložené u sebe v pc, tudíž dokud si je nesmažete sama, máte je. V online variantě je v současné době opravdu možné zachování dat pouze 6 měsíců.

Lenka

Dobrý den, mockrát děkuji za informaci, ale ještě bych doplnila a upřesnila svůj původní dotaz – fotoknihu mám opravdu vyrobenou přes on-line variantu, kde se po 6 měsících smaže. Jde mi právě o to, jestli je nějaká možnost tento vyrobený produkt elektronicky získat a zálohovat ještě v období než uplyne těch 6 měsíců, dokud je u vás uložený i když je fotokniha vyrobená přes online variantu. Děkuji, byli bychom velice rádi, kdyby se nějaká možnost našla.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
v tomto případě je možnost před vypršením Vaši dřívější objednávku ve Vašem účtu zduplikovat. Zduplikovaný projekt pak bude k dispozici dalších 6 měsíců. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@mcl.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru