Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vyvolání fotografií v šesti rozměrech v úpravě lesk nebo mat

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 2 441 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Pavla

Dobrý den, chci si koupit voucher + další fotky jiných rozměrů + jiné fotoprodukty (kalendář, hrnek) – lze vše sloučit za jeden manipulační poplatek a poštovné?

Foto Morava

Dobrý večer, tohle není problém. Zakázky odešlete co nejdříve za sebou a do poznámky napište, že je chcete sloučit do jedné zásilky.

Andrea

Dobrý den. Dokážete udělat i fotografie formátu 15×23?

Slevomat.cz

Dobrý den,

bohužel se v této nabídce taková možnost nevyskytuje. Můžete si ale nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, a tak Vám případná další akce neunikne.

Krásný den,

Květoslava

Foto Morava

Dokážeme zpracovat i formát 15×23.

Radek N.

Dobrý den,
když jsem si objednal voucher na 100 fotografií a na 60 fotografií a chci aby dorazily v jedné objednávce na jedno poštovné do zásilkovny. Zaplatil jsem u prvního voucheru poštovné online, co mám nastavit u druhé zásilky?

Děkuji za odpověď

Foto Morava

Dobrý den, odešlete další zakázku na 60 fotografií a poštovné neplaťte. Do poznámky napište sloučit s předešlou zakázkou ID ……..
Hlavně dodržte 60 ks fotografií, ať není nutno nic doplácet.

Veronika

Dobrý den,
v popisku je napsáno, že lze vyzvednout v partnerské sběrně v Olomouci – jaká je prosím adresa? Na webu Olomouc uvedena není. Děkuji.

Foto Morava

Dobrý den, omlouvám se, prodejna v Olomouci byla zrušena. Bohužel to zůstalo v popisu akce. Doporučuji využít provozovny Zásilkovny.cz

Vodičková

Dobrý den.¨
Lze si koupit voucher na slevomatu (tisk 100ks fotogragii)+sou­časně v jedné objednávce přikoupit několik fotografii jiných rozměrů?
Děkuji za odpověď. Vodičková

Foto Morava

Dobrý den, v tomto případě doporučuji rozdělit objednávku do dvou zakázek. Do poznámky napište, že je chcete sloučit do jedné zásilky za jedno poštovné.

Pavla Tomková

Dobrý den,

lze u Vás také objednat vyvolání fotek z barevného filmu?

Děkuji,
Tomková

Foto Morava

Ano zpracováváme i analogové fotografie, tudíž fotografie z barevného filmu. Akce na Slevomatu, se ale vztahují pouze na fotografie z digitálních dat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru