Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fantastický wellness pobyt ve 4* Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Spa Resort Sanssouci Karlovy Vary (mapa) 413 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Bušek

Dobrý den většina restaurací je ve vašem resortu zavřená Chtěl jsem se ubytovat Blue House raději jsem zavolal předem a odpověď tady to zavíráme ubytování jen v druhé budově . Kapacita je značně omezena je fér dát informaci předem Ane , že si jí musí zákazník sám zjišťovat.

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, pane Bušek, předem bychom Vám chtěli poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci. Obsazenost a dostupná kapacita hotelu se mění dle aktuální situace. V žádném případě však nedochází k omezování služeb pro hosty. I Green House nabízí hostům strávení příjemných chvil v moderním prostředí nekuřácké restaurace. Snídaně, obědy i večere probíhají v restauraci Melody formou nabídkových stolů. ( otevírací doba PO -NE 7:30 – 10:30, 12:00 –15:00, 17:30 – 20:00 ). Dále Restaurace OPERA , nekuřácké restauraci, jídla podávána formou nabídkových stolů, ale též Á la carte. „Atrakcí“ restaurace Opera je OPEN KITCHEN. Vyberete-li si nějakou specialitu z jídelníčku, kuchaři ji dokončí přímo před vašimi zraky. Otevírací doba ( PA – NE )12:00 – 15:00, 18:00 – 22:00. Dále Lobby bar v Green House (PO – NE ) 10:00 –22:00. Nabídka teplých i studených nápojů a koktejlů je skutečně široká. V případě dalších dotazů se neváhejte na nás kdykoliv obrátit. Těšíme se na Vaší návštěvu ! S pozdravem a přáním hezkého dne!

Darina

Chceme voucher pro 13 lidi. Je to mozne? Termin 23.-25.10.2020

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den Darino, předem bychom Vám chtěli poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech. Ano tento termín je stále dostupný, doporučila by jsem Vám zakoupit např. ( 6 x voucher pro 2 + 1 x voucher jako jednolůžko ) . V případě dalších dotazů se neváhejte obrátit na naše rezervační oddělení, email: reservation@spa-resort-sanssouci.cz, nebo tel. 353 207 113.
Těšíme se na Váš pobyt! s pozdravem a přáním hezkého dne!

Jan Veselý

Dobrý den mate pokoje pro vozíčkáře? případně kdy je volný termín?

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, předem bychom Vám chtěli poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech. Prosím obrat´te s Vaším požadavkem na naše rezervační oddělení , email: reservation@spa-resort-sanssouci.cz nebo tel. 353 207 113, je lepší si domluvit Váš požadovaný termín pobytu přímo s nimi.
Děkuji za pochopení! s pozdravem a přáním hezkého dne, Spa Resort Sanssouci

Šárka Zedínková

Dobrý den, ráda bych se zeptala pokud by jsme chtěli u Vás ubytování delší jak 3 dny tedy konkrétně od 6.9 – do 11.9. s polopenzí v pokoji s balkónem v budově kde se nachází wellness a restaurace a chtěli více procedur jak máme objednat a jaká by byla částka a zda tedy máte volný termín.
Děkuji Šárka

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den Šárko, předem bychom Vám chtěli poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci. V případě prodloužení pobytu se prosím neváhejte obrátit na naše rezervační oddělení e.mailem : reservation@spa-resort-sanssouci.cz, které Vám rádo zašle nabídku. Chtěla by jsem Vás předem informovat, že naše wellness zařízení ( bazén, sauny, whirpool ) se nachází ve Ville Mecedes a je propojeno koridorem s Green House ( Spa Resortem Sanssouci ). Těšíme se na Vaší návštěvu! S pozdravem a přáním hezkého dne!

Viliam Hospodár

můžou k vám i malý pejsci

Slevomat.cz

Dobrý den, pobyt s mazlíčkem je možný za příplatek 560 Kč/ noc, pouze po předchozí domluvě s resortem :) Pěkný den

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, předem bychom Vám chtěli poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech. V případě, že by jste chtěl přijet s pejskem, nás prosím předem informujte emailem reservation@spa-resort-sanssouci.cz. Chtěli bychom Vás předem informovat o extra poplatku za psa ve výši 560,–Kč / za noc. Předem děkujeme za pochopení! Těšíme se na Váš pobyt! s pozdravem a přáním hezkého dne, Spa Resort Sanssouci

Martin

Dobrý den, chci koupit víkendový pobyt s pro 3 osoby. A potřebuji prosím vědět, zda masáž a koupel jdou naplánovat tak, aby nebyli ve stejný čas pro oba? Chceme vzít sebou syna (3 roky) a nemůžeme mít ve stejný čas proceduru.
Ještě prosím o info, zda máte v termínu od 18. 9. volné parkovací místo.
Děkuji za odpověď.

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, Martine, předem by jsem Vám chtěla poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech. Procedury časujeme automaticky. Můžeme Vám vyjít vstříc, ale prosím pokud máte požadavek na konkrétní časy procedur, tak je třeba konzultovat přímo s pracovníky balneoprovozu na e-mailu: casovani@spa-resort-sanssouci.cz PŘED Vaším příjezdem. Parkovací místo Vám předem můžeme rezervovat, prosím zašlete Váš termín pobytu na reservation@spa-resort-sanssouci.cz
S pozdravem a přáním hezkého dne Spa Resort Sanssouci

Vendula

Dobrý den, je v provozu vířivka?

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, ano, vířivka je v provozu dle otevírací doby ve Spa a Wellness Centru. S pozdravem Spa Resort Sanssouci

Natalie

Dobrý den, mužů se zeptat na cenu pujcovneho kola ?

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, omlouváme se, ale tuto službu již neposkytujeme. Děkujeme za pochopení. S pozdravem Spa Resort Sanssouci

Jarka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Pokud si objednám nabídku
(pobyt pro 2 – 4 osoby, všední dny, 2 noci) kde bych volila možnost 3 osob. V balíčku jsou uvedeny procedury jako masáž a bylinná koupel. Znamená to, že tyto procedury jsou v ceně balíčku pro 3 osoby? Děkuji

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, procedury jsou uvedeny za osobu starší 15ti let. Tzn., že každá osoba nad 15 let bude mít v rámci balíčku masáž a koupel. S pozdravem Spa Resort Sanssouci

Zuzana

Dobrý den, pokud chci požádat zaměstnavatele o proplacení pobytu z fondu FKSP, vystavíte mi fakturu s údaju zaměstnavatele po zaplacení? Ďekuji za odpověď.

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, v případě, že chcete využít FKSP, je nutné vybrat platbu převodem a poté se obrátit na hotel, abychom Vám mohli vystavit fakturu (podmínkou je, že nám dodáte veškeré potřebné poklady). Při zakoupení termínovaného voucheru možnost FKSP bohužel není možná. Také pokud je voucher již zaplacený, čerpání FKSP již není možné. Pěkný den. Spa Resort Sanssouci

Vendula

Dobrý den, prosím dotaz k balíčku: Pobyt pro 2–4 osoby
Strava: Polopenze + dle balíčku …to znamená co+ dle balíčku?
Volný vstup do hotelového Spa & Wellness centra Mercedes (v provozních hodinách a mimo uzavřené lekce v bazénu) pro všechny…je tedy možno v jakých hodinách když ubytování je možno od 14.00.
Je možno k voucheru přiobjednat nějakou proceduru?

Děkuji za info

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, paní Vendulo, předem by jsem Vám chtěla poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech. Fantastický wellness pobyt obsahuje následující složení:
1× ubytování v moderně zařízeném pokoji (TV, telefon, minibar, vana nebo sprcha, WC, fén a kosmetické zrcátko, župan, hotelové ručníky a osušky, min. 17–19 m²) pro zvolený počet osob
Pro 2 osoby dvoulůžkový, pro 3 osoby třílůžkový, pro 4 osoby čtyřlůžkový pokoj
1× polopenze formou bohatých švédských stolů pro všechny
1× káva/čaj + zákusek z denní nabídky v hotelové kavárně pro osoby od 15 let
1× zmrzlina pro děti do 14,9 let
Volný vstup do hotelového Spa & Wellness centra Mercedes (v provozních hodinách a mimo uzavřené lekce v bazénu, které jsou v dopoledních hodinách, po Vašem příjezdu tedy po 14 hod. je pro všechny dostupný.)
Extra proceduru nad rámec tohoto balíčku si samozřejmě zakoupit můžete. Rádi Vám zašleme např. na Váš email nabídku, v případě zájmu se neváhejte obrátit na naše rezervační oddělení : reservation@spa-resort-sanssouci.cz . Jen bych Vám doporučila si proceduru sjednat ještě před Vaším příjezdem, z důvodu vysoké obsazenosti.
Těšíme se na Vaší návštěvu! s pozdravem a přáním hezkého dne Linda

Jana

Dobrý den, je nutné si parkovací místo předem zarezervovat? A když nebude volné místo, dá se zaparkovat někde v blízkosti? Popřípadě zastavit u hotelu na vyložení zavazadel?

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den Jano, předem by jsem Vám chtěla poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech. Pokud si přejete předem rezervovat parkovací místo, neváhejte se obrátit na naše rezervační oddělení emailem: reservation@spa-resort-sanssouci.cz , nebo telefonicky : +420 353 207 1­13. Pokud by jste přijela bez zajištění parkovacího místa, tak není problém, na chvilku, zastavit před vchodem k vyložení zavazadel. Těšíme se na Váš pobyt!

s pozdravem a přáním hezkého dne.

Michal Kunc

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda v ceně polopenze je i pití k jídlu a případně jaké.

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den pane Kunc, předem Vám děkujeme za Váš zájem o ubytování o Spa Resort Sanssouci. V rámci polopenze jsou samozřejmě nabízené nealkoholické nápoje z postmixu jako je např. džus, voda a čaj. V případě dalších dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit!
Těšíme se na Váš pobyt! s pozdravem a přáním hezkého dne

Anonym

Dobrý den, pokud zakoupím voucher pro 1 osobu je v ceně i jedno dítě nebo je třeba k 1490 Kč doplatit dalších 900kč a nebo pouze 250 Kč za dvoulůžkový pokoj.

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, předem bychom Vám chtěli poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech. Voucher v hodnotě 1.490,–Kč je pouze pro jednu osobu na jednolůžkovém pokoji. Pokud plánujete přijet s dítětem, tak Vám doporučuji zakoupit voucher za 2590,–Kč , ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí , ( pokud cestuje 1 rodič s 1 dítětem )
Pokud cestují 2 a více dospělých a 1 či více dětí, pak platí cenu 900,–Kč/noc dítě za tento příplatek.
s pozdravem a přáním hezkého dne

Jana

Dobrý den chtěla bych se zeptat na cenu 2lůžkového pokoje pokud možno s balkonem v termínu 29.8.-5.9. 2020 a jak je to s parkováním.Dě­kuji J.M.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) Parkování je možné za příplatek 150–200 Kč/den (Hotelové parkoviště: 150 Kč/den, garáž: 200 Kč/den – parkovací místa nejsou garantovaná, závisí na dostupné kapacitě). Ohledně Vašeho termínu. Vidím, že chcete delší pobyt, než prodáváme proto bude lepší se obrátit přímo na hotel. Kontakt přikládám zde: reservation@spa-resort-sanssouci.cz nebo tel.+420 353 20­7 113.
Pěkný den :)

Alena

Dobrý den,lze u vás poté na místě doplatit například ještě jednu az dvě noci pokud by byla volná kapacita? V kolik hodin je možné se ubytovat a jak je to s využitím fitness? Na internetu jsem četla,že lze využít,na slevomatu vsak nic takového nepisou…Děkuji

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, paní Aleno, předem bychom Vám chtěli poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech. V případě prodloužení pobytu Vám rádi vyjdeme vstříc, jen nás prosím dopředu informujte at´už emailem: reservation@spa-resort-sanssouci.cz nebo tel. 353 207 113. Ob­sazenost hotelu se každý den mění , narůstá a proto je lepší si rezervaci vytvořit s předstihem.
Ubytování je pro Vás připravené od 14 hodin. Hotelový hosté mají do 31.08.2020 volný vstup do špičkově vybaveného moderního Sportcentra Imperial ( fitness studio, boulderingova stěna vysoká 2,95m, čtyřmi tenisovými kurty s umělým povrchem, a populárním ricochet kurtem ), který se zhruba 5 min. chůzí od Sanssouci. Těšíme se na Váš pobyt! S pozdravem a přáním hezkého dne!

Kamila

Dobrý den,chci se zeptat jestli máte volný pokoj pro dvě osoby od 10.8 – 13.8 2020. Musím si zarezervovat dané procedury a parkovné. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamilo :) Vámi vybraný termín vidím v tuto chvíli jako dostupný. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři :) Pěkný den

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, Kamilo, předem by jsem Vám chtěla poděkovat za Váš zájem o ubytování ve Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech. Ve Vašem požadovaném termínu máme ještě volnou kapacitu, radím ovšem provést rezervaci co nejdříve.

Těšíme se na Váš pobyt!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru